!!!Много се радвам, че ще можеш да пишеш!
. И лев да струват ще му взимам поне за през нощта. Така като спи мокър и отвит ще го разболея.
. 
давай снимки на Вики че сме се заскучали да знаеш. Много се радвам и на апартамента. Аз може и да съм откачена/ама нали съм пристрастена към ремотите/ смятам че най-хубавата работа предстои. Избиране на бои, тапети и мебели...килими, ламинати и лампи...УХА!!!!!

!
, та затова ми е любимо местенце.
!
. Ако нещо не и харесва, започва да ни пляска
, после гали. Дебне, когато сменям памперс и бяга, и не мога да я хвана. Да попитам, ползващите Хъджис - изрязвате ли лепенки-закопчалки? На Валерия баджачета са много пухкави и, ако не изрежа част от закопчалките, направо се забиват в крачета
. От вчера постоянно ми изключва РС-то
. Чака само да се отвори вратата на кухня и изчезва за секунди. "Напада" шкафчета. Изобщо - живота е песен.
! 
. Мама се умори да си седи вкъщи 5 години и ще си търси работа. 

И пак се качва.......
Ама няма как.
. Преслава е болна в сряда вдигна 39 градуса в 10 ч. сутринта. Нямаше хрема, нито кашлица - само температура. Ходихме при джипката и да я прегледа 2 пъти. Една пенсионерка се възмути, че ние нямаме час, а ще влезем преди нея (тя беше за изписване на лекарства) - та малко оставаше да я залюскам
. Имаме и проблеми с изследванията за ясла. Джипката ни е дала направление само за микробиологичните изследвания на фекална маса, не и за паразитология. Оказа се, че от тази година не се поемат от здравна каса, но тя не знаеше и аз се разкарвах като преял кон между нея и лабораторията. Най-накрая отидох до ХЕИ и ги дадох. Надявам се да са добре, че покрай това боледуване да не излезе някой лош резултат. Аз от 3 седмици съм с ужасно подути лимфни възли, та ходих на куп изследвания. Оказа се някакъв паравирус, който тотално ми е сринал имунитета и имам и гъби в гърления секрет та сега се лекувам с НИСТАТИН. За имунитета нищо не ми изписаха, аз ям лимони и мед, ма полза няма. Много се радвам за Ира , да и е живо и здраво детенцето. Гея, много лошо, че сте се трупясали с мъжа ти. Знам колко е трудно, като няма баби наблизо. Оздравявайте бързо и пазете Пресиян, носете маски от тези еднократните, в аптеките се продават.
. Сипвам му по малко - 50 мл, за да не препие и да вземе да повърне, защото и това се е случвало. Когато му остане водичка в шишето той щипе бибероната и се мокри. Купих му неразливаща чаша, но не съм много доволна от нея - като пие от нея му се стича по брадичката и много се мокри. Сокчета също много пие, но аз му купувам, защото не харесва изцедените - не ги пие и ги хвърлям после, или аз ги изпивам. Сега много му харесва банан и морков. Иначе си хапва плодове. Аз си мисля, че просто не харесва вкуса на портокал, лимон, грейпфурт - плодовете които сега ги има. Ябълка може би ненавижда, защото като по-малък само такъв му правех
.
.
.