и ето този http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=151850.msg2903667#msg2903667, но все не намирам време да отида на лекар.
и да се освобождаваш от разните там болести, че те при Лъвиците не трябва да виреят.
, пожелавам ти бързо нивата на хормоните да се нормализират и повече положителни емоции
!
.
Тук съм...
Криси днес е много крива. Станала е с дупето нагоре и май разходката предиобяд ще ни се размине, въпреки хубавото слънчице. 

.
щом няма задавени, ще си излезе, като и дойде времето. Гери, много жалко за почивката. То не че времето по черноморието е особено приятно, но поне щеше да бъде разнообразие...
Айде сега да допиша и аз по темата. Хашимото е автоимунна болест, преборването е почти (или съвсем) невъзможно, но се живее с него. Таня, пусни www.google.bg и прегледай какво има на Хашимото, хиперфункция, Базедова болести пр... някъде имаше много добри статии и дори теми във форуми, включително и в бг-мама. Всъщност тя води поред на номерата до хипер и хипофункция на щитовидната жлеза. Ти си от първото, а аз с другото. Това за информация. А на практика - пиеш си хапчетата, ядеш здравословно и най-важното - възпитаваш в себе си пълен непукизъм, щото иначе сама си навреждаш. Аз все още съм на алтернативи, но се каня да включа и хормони, за да поускоря нещата, че все още съм далече от нормалните стойности, макар и все по-добре. Това, което наистина ме кара да се чувствам добре, е йогата (спешъл благодарности на едно форумско слънце!). Оказа се, че много от асаните и техниките регулират дейността на щитовидната жлеза. Да не говорим, че действа чудесно и на нервната система, а при мен директно си казвам - кара ме да се чувствам жива и пълна с енергия. Само че недей да започваш йога сама, хубаво е да походиш някъде, да ти направят и специална програма... Трудно се намира време, особено с две деца, но е по-добре време за йога и почивка, отколкото за непрестанно обикаляне на доктори. Аз ходя само един път седмично, иначе работя в къщи когато сваря. Всъщност йогата е една от причините да не се вясвам много тук, че използвам времето, в което Еличка спи. Другата е плуването - вече не помня дали ви писах, но с Ели и Катето ходим да плуваме и е страхотно преживяване. Вярно, че все още не смея да се пусна да плувам, докато дъжа Ели, та само ходя напред-назад из басейна, още я е страх да стои в пояс, но той и без това и пречи да "плува" 
Кога ли ще успея да видя и снимките......