Цветолечението на д-р Бах

• 143 176
  • 669
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ти Hug
И аз го търсих, но без успех...

П.П. Между другото, говорихме с него и се разбрахме за това, за което ми писа. Извинявай, че не ти отговорих, просто ми беше излязло от главата  bouquet

# 241
Супер! Grinning
Радвам се, че сте се разбрали.

Използвам спама да ти благодаря за ценната информация, която предоставяш.  bouquet

# 242
  • София
Honey,целувки от мен!А сега за Биозоната-ако сте на мозила ,опитайте през internet expl.,поне при мен стана  Hug Hug

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 09:31 от *smile*

# 243
honey13, много добър съвет, благодаря ти! Възнамерявам да се възползвам от него!
Преди това ще трявба да организираме едно курсче, за да се запозная в детайли и да почета малко повече за есенциите.  bouquet  bouquet

# 244
Момичета,  някой може ли да ми каже каква комбинация трябва да се взима при паническо разстройство и тревожност?
Благодаря ви много!

# 245
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Аз пък да питам Хънито,кога ще ни направи една срещичка-софийска, да си поговорим за есенциите и за д-р Бах,а Peace Grinning Hug

# 246
honey13, ценна информация споделяш, благодаря за което   bouquet
партньора ми е израстнал с баща цикория, но е бук, джанка и калуна основно, аз му преча да стане цикорийка  Mr. Green
Снощи сглобих диагноза и на трима ни  bowuu
И съм силно ентусиазирана за курс, но едно по едно.
И срещичка не бих отказала  Peace

# 247

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 248
Момичета,  някой може ли да ми каже каква комбинация трябва да се взима при паническо разстройство и тревожност?
Благодаря ви много!

Основното е Желтак(Скална роза), но трябва да се вземат предвид и други неща.

За среща - става, но нека се постопли още малко Simple Smile

# 249
Преди няколко дни ми пристигна комплекта и тези дни четох усилено  Simple Smile
honey13, може ли пак няколко въпроса Embarassed
Опитвам се да направя комбинация за дребния. Първо ще му вкюча орех, че сме в период на зъбоникнене и в малко преходен период. От тук нататък малко се колебая. Малкият е почти винаги "залепен" за мен, най-вече точно в такива преходни периоди се носим почти по цял ден  #Crazy. Не мога да мръдна без него. Май подходящо е Цикория, но дали не е Калуна - "нуждаещото се дете"? Третото, което мисля да вкюча е Impatiens. Като цяло той е много енергичен, точно "живак" както пише Б.Мацарела. Постоянно е в движение, трудно заспива, защото има толкова много интересни неща за правене  Joy Никога не е заспивал сам. Към полунощ когато вече се поизтощи го приспиваме. Да има как да седи цяла нощ ще е най-доволен. Сутрин спи до късно. Много лесно се ядосва, когато нещо не му харесва, нетърпелив е иска всичко веднага. Тръщкане и рев до посиняване хич не са ни чужди. Ходене по магазини с него е невъжможно, никога не е седял кротко в количка. Нараняванията също са доста чести.
Трудно ми е да преценя за някои белези, защото е много малък още.
Тези три цвята харесах. Нали за малки деца препоръчват 3?
Имаме и някои други проблеми, но тях после. В момента най-проблемно ми е това тръшкане, нетърпеливост. Понякога ме е страх да изляза сама с него, че не мога да го удържам като се разреве.
Купих едно шише ябълков оцет да пробвам с него. Доста е кисел. honey13, за твоята дъщеря как приготвяш капките с оцет или с алкохол?

# 250
Може ли и аз да се включа с въпросите? Simple Smile
От не много време съм на вълна есенциите на д-р Бах и колкото повече научавам, толкова повече се ентусиазирам... изчетох книгата на Б. Мацарела за децата и сега си търся и друга литература, че май започнах малко отзад напред... съжалявам, че съм изпуснала началото на този курс...
май много се разписах...
Въпроса ми е... в София може ли отнякъде директно да се купи този комплект?
Или става само с поръчка?
И кои са добрите книги за запознаване с метода на начално ниво?

# 251
  • Sofia
В началото на темата има инфо за книги.

# 252
  • у дома
Алберта, изчети цялата тема, на 1ва страница има доста информация по вълнуващите те въпроси Wink

# 253
Вярно, извинявайте Simple Smile
Започвам да чета внимателно... че минах съвсем по диагонала като видях 13 страници...
във всеки случай много съм доволна, че открих темата...
ще споделям и моя опит по нататък...

# 254
Четох, четох и съвсем се обърках. Аз предпочитам някои да определи от какво се нуждая. Там където се продават тези капки - за моя град е посочена една дрогерия - има ли кой да ме консултира? От теста с цветя излязоха три есенции, от другия - не можах да "изкарам" резултат.

Общи условия

Активация на акаунт