Цветолечението на д-р Бах

• 142 785
  • 669
  •   1
Отговори
# 585
Доня Туфиня нещо и аз не съм впечатлена, но аз го отдадох на това, че не съм чела някоя от книгите за цветолечението, за това не ми става ясно, но май не е съвсем така....  newsm78

# 586
Доня Туфиня сърдечно благодаря!!!Ще си проверя и пощата,много се радвам,че ще мога да дойда! Hug Party

# 587
нека ви разкажа моя опит с есенциите:

момичетата тук са ми свидетели, колко се колебаех дали да карам курса на г-н Господинов и в крайна сметка натиска на времето  си оказа влияние и не го посетих.
 сега не съжалявам, понеже разбрах,ч е има и втора чатс, която така и така не бих могла да посетя, но да се върна към причината за постинга ми.
всички отговори на въпросите са ви в тази тема, изчетете я -  извадете си съветите и линковете -  има линкове за  два теста -  единият, който е по  точен според мен е :http://www.angelfire.com/alt2/subtle_energy_healin/bach_flowers/test/

другото нещо е , ако нещо не ви е ясно пийте ( казват, че и един път е достатъчно) Церато

и най важно не се шашкайте , че това е нещо много сложно и можете да се объркате или да не подейства! изисква се степенуване на проблемите и "ясна" глава... другото ще дойде по късно Wink

отпуснете се и се доверете на интуицията си-  няма по могъщ съветник от нея Peace

попаднах и на този тест http://hamaelleon.wordpress.com/2008/02/28/flower_test/ ( дали не беше и от темата? Rolling Eyes ) -  не съм го пробвала.. но мисля ей така да го "подхвърля" на мъжа ми, за да го изпробвам - теста имам предвид Mr. Green

за детето капвам малинов оцет в есенциите

Карамел`
някъде четох, че шишето трябва да е стерилно... аз си ги изварявам, а капачките и дозаторите през това време са накиснати във спирт Peace

алкохола е задължителен, понеже е консервант, ако ги пиеш в разстояние на седмица няма проблем.

евентуално бих искала да ти насоча вниманието към :
Olive - универсално укрепващо
Mustard - при депресивни настроения

искам още веднъж, да се извиня , ако съм цитирала, копирала и тн някой от темата... събирала съм информация преди да получа капките ине съм си записала никовете( разбираемо, нали? ) Hug

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 13:57 от звездичка

# 588
Звездичкова, какъв е тоя малинов спирт и от къде го вземаш?

# 589
Звездичкова, какъв е тоя малинов спирт и от къде го вземаш?
от Холандия си го намерих Blush

# 590
Ти няма ли да си идваш за Коледа да донесеш малко?  Embarassed

# 591
IvelinaAtanasova
 имах предвид оцет, не спирт Embarassed
и разбира се, ако искаш, ще измислим нещо Hug

# 592
не съм сигурна дали е същото Peace,но гледах как се прави малинов оцет за директна консумация....
малините се претриват през много фина цедка
после през марля
и се смесват с оцет от бяло вино/т.е. светъл,без танини/

# 593
не съм сигурна дали е същото Peace,но гледах как се прави малинов оцет за директна консумация....
малините се претриват през много фина цедка
после през марля
и се смесват с оцет от бяло вино/т.е. светъл,без танини/
е по добре е от бренди или водка Laughing

и да добавя всеки сам решавав крайна смтека какво да използва -  има гугъл за тази цел.. аз казвам какво аз правя Peace

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 20:12 от звездичка

# 594
извинете ме за глупавия сигурно въпрос,..но  ако е за деца- консервантът не е ли наистина да е по-добре оцет newsm78
инъче пък ,аз им давам в момента като имуностимулатор клеева тинктура,а тя е със спирт 75%  newsm78

# 595
извинете ме за глупавия сигурно въпрос,..но  ако е за деца- консервантът не е ли наистина да е по-добре оцет newsm78
инъче пък ,аз им давам в момента като имуностимулатор клеева тинктура,а тя е със спирт 75%  newsm78
може да се прави и без консервант, в малко шишенце и да се пие за една седмица -  проблем няма...
 Peace

а ако не искаш да го правиш всяка седмици си избираш консервант и дори сам си избираш количеството  Peace

# 596
но я даваш силно разредена, нали? по няколко капки в ъв вода.

# 597

По капка за навършена година живот, 3 пъти дневно

# 598

По капка за навършена година живот, 3 пъти дневно
да , точно така!  bouquet

# 599
И ако може да ме посъветвате горе-долу какво е подходящо да смеся според вас. Имам физически проблем, който ме подтиска психически - имам киста на яйчника и вероятно ми предстои операция, но не се знае още.Отделно от това се опитвам да забременея.
Благодаря,момичета   bouquet

Карамел, първо трябва да знаеш, че лечението на физически проблеми с Бахови есенции е доста по-продължително от лечението на психични проблеми, стрес, настинки и травми. Освен това, до колкото аз знам, няма есенции, определени за конкретни физически симптоми. Действа се от психиката към физиката, т.е първо ще лекуваш емоционални проблеми, и от там се очаква да отшумят и здравословните проблеми. Трябва сама да определиш кое е най-характерното за теб - напр. ниско самочувствие от незабременяването, прекалена педантичност и мания за чистота, страх от предстоящата операция, и др. Въз основа на тези симптоми решаваш (може и с помощта на форума) каква комбинация от есенции да започнеш.

П.П. Какъв тип е кистата на яйчника? От колко време се опитваш да забременееш?

Общи условия

Активация на акаунт