Цветолечението на д-р Бах

• 143 256
  • 669
  •   1
Отговори
# 465
Такаааа....тези, изявили желание за семинар са по-малко от несигурните:

Сигурни:
1/EASprit
2/IvelinaAtanasova
3/Alberta
4 и 5/monda +1
6/jumil
7/mistique

Несигурни:

8/ИлианаМ
9/magnoliamm
10/Солетка
11/ Yanche
12/Доня Туфиня (не съм сигурна, даже може би въобще няма да мога през август, защото съм на друг курс, който приключва на 29.08 и е много натопорчено)
Та като гледам 10 човека не можем да се съберем.... newsm78

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 08:56 от Доня Туфиня

# 466
  • София
При мен плановете се промениха... Може да не съм във Варна след 20ти... Мъжа ми идва другата седмциа и ще се поразходим по морето за седмица... Та ако е както първоначално мислехме на 20 и някой си, няма да мога да се класирам...
Туфи, премести ме плийс в долната графа, защото не съм се отказала 100%

# 467
Момичета, ако кажете, че има курс - записвам се...
Но с мъка удържам мъжа ми във Варна, и то защото съм му казала че искам да ходя на този семинар Simple Smile)
А ми се струва, че ще се съберат десетина човека.
Това е минимума, а максимума колко души може да е?
Имам на ум да доведа още една приятелка.
А в София пак при д-р Господинов ли, artexa?

# 468
Това е минимума, а максимума колко души може да е?
Около 15-тина. Плюс-минус 1-2 човека не смятам че е проблем...ама като гледам, че само 2 сигурни има..хайде трима  Thinking

# 469
А в София пак при д-р Господинов ли, artexa?

Ами не съм наясно кои водят, но ако той е добър защо не? Simple Smile

# 470
А какво всъщност се казва в повече на този курс?
Някой посещавал ли го е?
Защото аз прочетох някоя и друга книжка, бъркам си сама разни комбинации... Помагат ми!!!
Ако началното ниво е такова информативно, не знам има ли смисъл? Thinking
Въпреки че винаги има смисъл, при всички случаи се научават нови неща...
Но дайте малко разяснения, ако можете.

Аз ако не успея тук, ще чакам курс във София, та се чудя на кое ниво да се включа...
Моя мъж изяви желание да гледа децата за една събота и неделя Simple Smile Направо герой! Laughing

# 471
Alberta, нямам идея какво точно, защото не съм специалист, а и не съм посещавала досега семинар за баховите есенции. От краткия разговро с Т.Господинов разбрах, че разказва за самите есенции, за действието им, за историята на откривателя им. Отделя също време и за някои странични и свързани с есенциите неща-храненето (здравословното), астрологията, малко психология, конкретни примери.... Такива неща. За ниво също не мога да говоря, защото аз съм съвършено начинаеща в тази област.

# 472
Такаааа....тези, изявили желание за семинар са по-малко от несигурните:

Сигурни:
1/EASprit
2/IvelinaAtanasova
3/Alberta

Несигурни:
4/Yanche
5/ИлианаМ
6/magnoliamm
7/Солетка
8/ monda
9/Доня Туфиня (не съм сигурна, даже може би въобще няма да мога през август, защото съм на друг курс, който приключва на 29.08 и е много натопорчено)
Та като гледам 10 човека не можем да се съберем.... newsm78
az sym пт сигурните, плюс още един човек.

# 473
Така станаха вече 5 сигурни срещу 4 несигурни. Ще го питам за 23-24 август, така ли? Ако не може-за коя дата най-рано има възможност. Става ли?

# 474
Така станаха вече 5 сигурни срещу 4 несигурни. Ще го питам за 23-24 август, така ли? Ако не може-за коя дата най-рано има възможност. Става ли?
да

# 475
Доня Туфиня, този пост ми се струва, че си го пропуснала  newsm78

Още една бройка за курса във Варна.А дали ще е възможно да си поръчаме по един комплект от есенциите по Д-р Господинов /за тези участници в курса, които не са се сдобили все още с тях/?

# 476
Доня Туфиня, този пост ми се струва, че си го пропуснала  newsm78

Още една бройка за курса във Варна.А дали ще е възможно да си поръчаме по един комплект от есенциите по Д-р Господинов /за тези участници в курса, които не са се сдобили все още с тях/?
Благодаря ти, Maktub ,   bouquetкъде съм бляла  Blush Допълвам списъка.

# 477
Момичета, информацията, която имам от Т.Господинов за семинара е следната:
Дати: Най-удобни са му 23-24 август (тъй като никой не предложи други дати, аз му изпратих тези, които бях постнала тук).
Времетраене: Семинара обикновено е два дни (събота и неделя най-често са най-удобни за всички). Излиза около 20 учебни часа. Като време от 9:30 до към 17:30 - 18:00 единия ден, а втория ден е до към 16:30 - 17:00. Като е важно да има спокойствие и достатъчно време за споделяне и въпроси.
Цена: 75 лв. на човек. Ако сме 10 или повече пътните и допълнителните разходи, които има във връзка с пътуването са за сметка на Т.Господинов.
Помещение:-той има нещо наум, но би приел помощ за намирането на такова. Аз лично също имам нещо наум, но трябва да попитам. Някой на предната страница също спомена за помещение... Thinking
Самоцитирам се, за да припомня условията.  Wink

# 478
Ако не стане сега,тогава ме бройте със сигурност и за другата дата.

На която и да е всъщност съм сигурна,че ще дойда Peace

Дано се запише още някой все пак..

# 479
Какво става с курса?Ще се проведе ли на 23 и 24 август или се отлага за по-нататък?

Общи условия

Активация на акаунт