ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025

• 46 282
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Вече сме 12 клас InnocentRelaxed

# 631
  • София
Нека бъде здрава,  успешна и  ползотворна учебна година!
Аз също ще изведа випуска по математика- ПП и ООП.  Simple Smile

# 632
  • София
Честито ни новото заглавие - ДВАНАДЕСЕТИ клас! Blush

Да се похвалим ние с все пак взет TestDAF - дъщеря ми подаде контестация за едната част, Sprechen, има такава възможност на сайта в профила. Преразгледаха й работата и й повишиха оценката, дори върнаха 40 евро цена за това преразглеждане. Жалко само, че вече бяхме платили явяване за следваща дата - 15.Октомври. Но здраве да е! Много е щастлива от факта ...

# 633
  • София
Как се готви за изпита? И Оги вероятно ще се яви на тази дата.

# 634
  • София
Как се готви за изпита? И Оги вероятно ще се яви на тази дата.
при Вълкова, но за 15. окт щеше да продължи на самоподготовка. Все пак не се наложи, де, но си взе учебник с упражнения, слуша, гледа на немски, дори телефонът й е на немски вече Blush
За дигиталния вариант на изпита има много повече дати и вече обмисляше, дали да не се пренасочи към него, тъй като форматът е различен и трябва малко по-различна подготовка.

# 635
  • София
Еха... Малко плашещо, но и много вълнуващо е това "дванадесети клас".

Миналата седмица девойката ходи да подписва договор с фотограф. Всички са ги викали. Как подписва като няма 18 ми е много чудно, ама нищо де. Изобщо не разбрах какво и кога ще снимат, албум ли ще има накрая, ще ги снимат ли и на бала, защото доколкото схвахах през цялата година ще има някакви снимки. Ама и мойта блейка не беше разбрала съвсем.

Започна да опира ножът в кокала и постепенно у нас идеята "няма да уча, искам да работя", започна да се заменя с "ще видя какви са предварителните изпити за УНСС". По метода на най-малкото съпротивление НТБГ-УНСС.

Поне знае какво не иска да учи. Вчера, разглеждйки сайта на УНСС най-малко неприятно и съответно най-желано за учене се оказа Маркетинг и разни производни. Мен ако питате, струва ѝ се най-лесно и ме е яд, че няма амбиции, но съм доволна, че поне желанието за gap year вече не го споменава, че здраво ме беше ядосала с тая празна година, от какво толкова ще си почива като и сега е "шапка на тояга".

Хайде, зареждаме шкафа с алкохола и стартираме финалната права! 😃

# 636
Да, да, алкохола заредих, че нещо взе да ме отпуска дзен-а и да се напрягам. Абе. Ще се наместят нещата.

# 637
  • София
Нема се пУашим, копеУе!!!

# 638
  • София
Аз съм се подготвила и на 4.9 ми е последния първи учебен ден. 😃

А бе много се вълнувам, честно ви казвам. В събота след много летищни перипетии си посрещнахме момчето и тази седмица ваканцуваме семейно.

# 639
Хелене, страшна тениска! Ще те копирам, да знаеш!

Аз май повече се плаша от този 12 клас, дори в 7-ми нямах такова притеснение. Не е от това, дали ще успее с приема, а от това, че времето с нея мина като миг и няма връщане назад. Ще ми липсва това време, но това е животът Simple Smile

# 640
  • София
Разбира се, Мария! С такъв мерак си я поръчах, точно тази бяла с този надпис. Как ли не го молих абитуриента да му поръчам ето такава но момчешка:

Ей, не и не, тъпо било, не искал и това е.

Тук сега в началото на уч.година имат посрещане на изгрева всички дванадесетокласници заедно. Привилегия е всеки абитуриент да има лично паркомясто на паркинга на училището. Изобщо наситена със събития ще ни бъде цялата уч.година.

# 641
  • София
Най-странно от всичко ми е, че сякаш беше точно вчера, когато предстоеше моята последна година в гимназията.
Голяма и бърза въртележка е този живот.

# 642
  • София
Абсолютно да, Ред, сякаш беше вчера!

# 643
  • София
При мен пък все едно е било в друг живот. Толкова отдавна.

# 644
  • Пловдив
Аууу 12 клас Heart Eyes, леко стресиращо ми звучи. Кога мина това време?
Helene S страхотни тениски Hug

Общи условия

Активация на акаунт