“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 633
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Да, абсолютно. Много странен поглед, пълен с емоции. От този момент съм сигурна, че той е Пламен и Демонът.

# 481
  • Washington,USA

Реших да се порадвам и аз на бате Тончо , че напоследък и на мен сребърните лисици ми хващат окото и гледах старо интервю при Гала. Там има откъси от сериала. Прилагам ви скрийншот на момента, в който Мия му заби иглата. Разширени зеници и за мен видимо изпитва болка. Това не е лице на изненадан човек.

Нали му е любимата дума любов сега е момента да избира булка

# 482
Вижте ръцете и формата на ноктите на Калоян, не знам как да го сложа в скрит текст,
чист спойлер си е.

# 483
На мен ми хрумна , че вероятно Александър е имал син, а не Пламен. Младият Демон може да помага на чичо си. А не на баща си. Едва ли Филотея е родила и изоставила дете и после да се омъжи за Десподов. А за Пламен е нямало друга жена. Така, че едва ли от друга е имал.

# 484
Честно казано като гледам пак кадрите, онзи бягащият стрелец от 1-ви сезон и простреляният в ръката изобщо не ми изглеждат един и същи силует. Вторият ми е по-набита фигура а-ла Грудов. Затова наистина мисля, че или е повече от един, или тези физически данни не са достоверни и не значат нищо /в снимките се сменят актьори, статисти и т.н./. Ако съм права това обезсилва много от аргументите ни, според които отхвърляме един или друг заподозрян, и пак сме наникъде.

Относно финала и аз гледам Алфа и ми дойде шокиращо, защото очаквах нещо по-конкретно, но тук просто не си го представям. Длъжни са дадат ясен финал, дето се вика closure. Изясняват мотивите, разкриват убиеца, ако са решили някой да умре кофти, но ОК.  Видя се как приключи 1-ви сезон, после хванаха 2-мата главни /и 1 снимка на Язов/ и направиха нова история на чисто, та нов потенциален сезон не е оправдание да оклепват накрая нещата.

# 485
Някакъв коментар четох, че би било много хубаво, ако в трети сезон главна разследваща двойка бъдат Харитонов и Заимова, което не е лошо като идея, но някак съвсем ще се загуби връзката със сезон 1.

# 486
В сцената, в която Мия заби иглата в крака на Кърджиев, аз също видях болка в изражението му.
Само че толкова силно не искам да имаме проходилия от инвалидния стол като основна развръзка, че се самоубеждавам да не виждам това, което виждам.

# 487
Аз до последно мисля, че е Кърджиев някак си.
Обаче също мисля след Еп 11, че Пламен Арсов не би трябвало да е Кърджиев. Въпреки, че аз дадох идеята за пластичната в Корея.
Ама не мисля, че наистина е това.
Голяма, голяма боза.
Ако спуснат Демон от небето в последния Епизод, наистина ще в подигравка с нас.

# 488
Някакъв коментар четох, че би било много хубаво, ако в трети сезон главна разследваща двойка бъдат Харитонов и Заимова, което не е лошо като идея, но някак съвсем ще се загуби връзката със сезон 1.
Ще стане като ИД не е лошо да се сменят двойките. Малко разнообразие. Мия и Филип в заслужена пенсия.

# 489
  • Ruse
Калоян Трифонов играе в "Съни Бийч", даже понеже е охранител ходи облечен в черно- походка, ръст, фотопортрета-той е отвличащия според мен.
Това, което каза Апостолова като й казаха да опише с едно изречение финалния епизод беше нещо от рода на " една брилянтна Мия Язова". Значи все пак нашите хора ще му светят маслото на тоя Демон.

# 490
Калоян през 2022г., забележете палците - имаме съвпадение...

# 491
На мен вече ми е все тая кой ще ни спуснат за демон.
Изгубиха ме като зрител, та ако ще и още 5 сезона да правят.
Ако не е тази постоянна спекулация и подхвърляне на трошички из медиите за да поддържат интереса, са тотално пръднали в кофата с това, което са сътворили. Аман то трикове и търговски похвати. Човек веднъж се хваща на въдицата, втори път - едва ли.

# 492
Ще стане като ИД не е лошо да се сменят двойките. Малко разнообразие. Мия и Филип в заслужена пенсия.
Тогава със сигурност няма да гледам /което не е драма за никого,де/. Харесвам Духовникоова и Карамазов. Последният на театрална сцена е много добър.

# 493
На мен ми хрумна , че вероятно Александър е имал син, а не Пламен. Младият Демон може да помага на чичо си. А не на баща си. Едва ли Филотея е родила и изоставила дете и после да се омъжи за Десподов. А за Пламен е нямало друга жена. Така, че едва ли от друга е имал.

Това са и моите разсъждения за евентуално дете на Филотея и Пламен - едва ли, обмислях и варианта със син на Александър , но пък ще повтаря историята от ДГ , в която детето отмъщава за родител / близък , а в интервюто на Милошев , което вчера качих казва , че не бива да повтарят една и съща история.
Връщах се на Е1 , не за баничарката , а да видя дали наистина има втори силует в колата след като отвлякоха Елдърова ( тук го прочетох) ами има до шофьора някой .  Досега твърдо бях за 1 Демон , обърках се вече...
От  интервюто на Христина и Димо - тя каза , че има и попадения във версийте пишещи се , за това кой е убиеца , а Димо , че който е гледал внимателно печели .

# 494
  • Галифрей
Сигурно ни четат тука, щом така Христина казва. Ние сме единствените,които разнищват всичко. ❤
Надявам се някой от вас да сте познали. Ще видим след три дена и да получите лалета 🌷

Общи условия

Активация на акаунт