“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 050
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • España
Да беше паднал по лице за повече реализъм и с главата в обратната  посока

Хахаха…..напълно достатъчно щеше да бъде просто да не вкарват в кадър количката 😂 !

Ох , да идва по-бързо четвъртък , че хептен изтрещЕхме  !

# 646
Аз ли нещо не разбирам - защо толкова много хора твърдят, че Кърджиев е Пламен Арсов със сменена самоличност?

Нали ако Кърджиев беше въпросният Пламен Арсов от общата снимка от студентските години, всички убити до момента щяха да го помнят и да започнат да се съмняват в него. Щяха да споделят, че са били колеги в университета. Все пак те са в един град и се виждат. Някак няма логика в един общ кръг от някогашни приятели един от тях уж да загине при пожар, после изведнъж да се появи в същия този град и никой да не отреагира и забележи, че изведнъж Пламен Арсов се появява възкръснал и става директор на музея само че с друго име. И Тороманов би го споменал, и Смилев, както и Деспотов... Доста е странно изобщо това твърдение и посока на разсъждение за мен.

А де.
На следващата страница пак ще го четем.

# 647
Е, Гери го е изместила след престрелката трупа. Даже е поставен найлон под него май.

А тук под качулката коса ли се вижда?
Да не е Дорето верно???
Скрит текст:

И нещо от самият Тони. Дали е разбрал въпросът въобще?!? 😂😂😂😂😂😂😂😂.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 16:14 от HappyRSmile

# 648
  • София
Скрит текст:

Този кадър от промото коментирахте ли го?
Това на земята е Кърджиев, нали?
Виждам нещо като инвалидна количка.

Да, той е... Увеличих снимката много...УжасТ

Ох, всяка картинка, всеки кадър - повече въпроси от отговори. Ако е застрелян Кърджиев, защо не е в количката клюмнал? Ако е станал от количката - пак е много изпънат Thinking

# 649
Скрит текст:

Ох, всяка картинка, всеки кадър - повече въпроси от отговори. Ако е застрелян Кърджиев, защо не е в количката клюмнал? Ако е станал от количката - пак е много изпънат Thinking
Защото е полегнал на меко да си почине, преди да отпраши с двеста Grinning

# 650
  • Галифрей
Не мисля,че е Кърджиев. Айде малко остана. Ако е Дора наистина, ще се изненадам много. Макар,че за какво да им отмъщава?
Настина не се издържа да идва този четвъртък!

# 651
  • Washington,USA
Скрит текст:

И аз това казах. Отделно, ако е изместен там, понеже някой каза, че има найлон не се мести труп така...

# 652
Хайде сега да коментираме и този кадър от Промото. Мъжът в количката е плешив тъмна коса отстрани.
Не е Кърдживев.
Да не би от нула инвалида да се окажем с два?
Скрит текст:
В гръб ми прилича на Елдъров с плешивото теме.

# 653
  • София
Айде като сме започнали (това не е офиц.трейлър на сериала), но някой спомня ли си последния замъглен кадър с, според мен, Харитонов и Заимова, да са го давали досега: https://youtu.be/JgkFjcecrvQ?si=EF-3HEH9nVla5ale .

Забелязвате ли, че мъжката фигура придърпва някак против волята за ръката другата - на Заимова иле по-скоро "ела сега да ми обясниш какво става"?

На това нашето му се вика last minute детективстване😄😄😄

# 654
  • España
Той може да не е труп …не е покрит , може да е жив още ….

Значи , оказва се , че освен думата “гюдерия” , която сега  вече даже използвам в сложно изречение 😉, не знаех и какво е “баничарка” ( тоест предполагах , че е вид МПС , но само толкова) , за да не се излагам да питам тук , се обърнах към търсачката и ето какво ми предложи :
Скрит текст:
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 655
Скрит текст:

Явно е паднал от количката, тя е над него.
Скрит текст:

# 656
Хайде сега да коментираме и този кадър от Промото. Мъжът в количката е плешив тъмна коса отстрани.
Не е Кърдживев.
Да не би от нула инвалида да се окажем с два?
Скрит текст:
Точно Кърджиев е, колкото и да не ви се иска, любимеца на форума е плешив Flushed
Самоцитирам се, този кадър не го ли видяхме вече, когато Филип и Мия търсиха Кърджиев в някоя от църквите, за да го питат за посланието за изчезналата журналистка.

# 657
Кадърът е от промото след престрелката.

# 658
  • Wonderland
Още една интересна снимка, споделена в коментарите във Фейсбук... Confused

# 659
  • Washington,USA
Да му направят някакъв капан тип,, Сам вкъщи "и да се свършва🤣

Общи условия

Активация на акаунт