“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 052
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Оооо Демонът няма да се остави да бъде застрелян на пътя...ще бъде по-зрелищно и си мисля, че Мия ще е главно действащо лице, ако се стигне дотам!

Все си мисля ,че като убие и последния от списъка му, вече ще му е все едно какво ще стане с него. Както Филип каза, той не се страхува да умре, по-тежко е за него да живее.  Не знам дали беше точно така казано.. ,по памет пиша

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 00:58 от niamatakova

# 631
Просто има два демона. Кърджиев убит при престрелката с Харитонов и Заимова. Харитонов ранен. Другите са по следите на Калоян.

# 632
  • София
И сега, представяте ли си, снимат сцената с простреляния Харитонов, а неучастващите в нея кибичат наоколо и чакат, блеят, ядат, а наш Тони решил да се попече на оскъдното слънце, да погледа листата на дърветата, да си опъне гърба от постоянното седене в тая количка и случайно попаднал в кадър. Stuck Out Tongue Winking Eye
А наблюдателният зрител (M.I.R.A.T.R.I.X, респект!) веднага забелязва гафа и се опитва да го напасне към известното до момента в сюжета...
Скоро ще разберем Simple Smile

# 633
Аз ли нещо не разбирам - защо толкова много хора твърдят, че Кърджиев е Пламен Арсов със сменена самоличност?

Нали ако Кърджиев беше въпросният Пламен Арсов от общата снимка от студентските години, всички убити до момента щяха да го помнят и да започнат да се съмняват в него. Щяха да споделят, че са били колеги в университета. Все пак те са в един град и се виждат. Някак няма логика в един общ кръг от някогашни приятели един от тях уж да загине при пожар, после изведнъж да се появи в същия този град и никой да не отреагира и забележи, че изведнъж Пламен Арсов се появява възкръснал и става директор на музея само че с друго име. И Тороманов би го споменал, и Смилев, както и Деспотов... Доста е странно изобщо това твърдение и посока на разсъждение за мен.

# 634
  • Washington,USA

Този кадър от промото коментирахте ли го?
Това на земята е Кърджиев, нали?
Виждам нещо като инвалидна количка.

Да, той е... Увеличих снимката много...УжасТ

# 635
Е, то странности много изписахме тук, какво да правим, като инфо никакво не получаваме и съчиняваме разни неща. Даже двама човека са гласували, че Филип, наш Фичо манерката, е Демонът.Sweat Smile Добре, че Мия Крясъкът е с пълна нула.

# 636
  • España
Аз ли нещо не разбирам - защо толкова много хора твърдят, че Кърджиев е Пламен Арсов със сменена самоличност?

Нали ако Кърджиев беше въпросният Пламен Арсов от общата снимка от студентските години, всички убити до момента щяха да го помнят и да започнат да се съмняват в него. Щяха да споделят, че са били колеги в университета. Все пак те са в един град и се виждат. Някак няма логика в един общ кръг от някогашни приятели един от тях уж да загине при пожар, после изведнъж да се появи в същия този град и никой да не отреагира и забележи, че изведнъж Пламен Арсов се появява възкръснал и става директор на музея само че с друго име. И Тороманов би го споменал, и Смилев, както и Деспотов... Доста е странно изобщо това твърдение и посока на разсъждение за мен.

Е , а де ….и аз се питам ….🤷♀

Обаче пък , от друга страна , така ще имаме пълен комплект заподозрени и , който и да е Демонът , форум “бг-мама” все ще е познал ! 😉

# 637
Хайде сега с таз снимка , нови въпроси ...
Заимова и Харитонов нали чакат бяла баничарка , това зад нея май не е . Ранен поицай в престрелка , казва тя, с Кърджилов ли са се стреляли или Демона с бялата баничарка ги е улучлил и професора и Харитонов ?
M.I.R.A.T.R.I.X  Браво ! Цялото промо ли прегледа така обстойно , още нещо да не сме изпуснали Simple Smile

# 638
Хайде сега да коментираме и този кадър от Промото. Мъжът в количката е плешив тъмна коса отстрани.
Не е Кърдживев.
Да не би от нула инвалида да се окажем с два?
Скрит текст:

# 639
Изглежда като Елдъров, ако не е нещо от светлината.

# 640
Хайде сега да коментираме и този кадър от Промото. Мъжът в количката е плешив тъмна коса отстрани.
Не е Кърдживев.
Да не би от нула инвалида да се окажем с два?
Скрит текст:
Точно Кърджиев е, колкото и да не ви се иска, любимеца на форума е плешив Flushed

# 641
  • Washington,USA
Да беше паднал по лице за повече реализъм и с главата в обратната  посока

# 642
Кърджиев си е - в Гугъл на изображения с неговото име има една снимка в профил - от филма. Някъде в първите десет резултата ми излиза, но не мога в момента да я пренеса тук. Съвсем на него си прилича.

# 643
Ха ха ха ха БъндиРоуз, посмях се. Да.
Аз иначе любимецът ми Тони си го представям как става от количката и търчи, но толкова подготвен като полицай не си го представям.
Сякаш наистина е той, паднал зад Заимова…
Освен ако не е скочил от количката, за да се гърмят и да изчезне, а това е някой друг.

# 644
  • Washington,USA
Ха ха ха ха БъндиРоуз, посмях се. Да.
Аз иначе любимецът ми Тони си го представям как става от количката и търчи, но толкова подготвен като полицай не си го представям.
Сякаш наистина е той, паднал зад Заимова…
Освен ако не е скочил от количката, за да се гърмят и да изчезне, а това е някой друг.

Много интересно как ще го пресъздаят това падане.😂😂 И отдолу да стреля пак няма да е тялото така.

Общи условия

Активация на акаунт