“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 719
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Хайде да си направим наш филм. Няма да е по - зле от тоя. Ей,сега даже дават манастир с дяволи и с терена няма да имаме проблем 😂

Пу, аз съм дявола
Само си представям ако се съберем всички които пишем в темата , според мен много по добре ще ни се получи сценарият , отколкото истинските сценаристи които са писали глупости съсипвайки съвършеният първи сезон , иначе и вторият сезон не е лош но сценарият доста куца .

# 181
Сега даваха промото пак. Фичето Демонът го удари 😭😭

# 182
Сега даваха промото пак. Фичето Демонът го удари 😭😭
Може би Фичето му е съучастник - помага му с доставката на разни неща (гюдериите примерно) и сега нещо не е направил правилно.

# 183
На мен лично втория сезон ми харесва много повече от първия. Първия не го бях гледала докато не излезе първи епизод на втори сезон. Цялостно сериала е на световно ниво и заслужава още много награди. Относно кой е убиеца, имам две предположения - кмета и все още непоказания Калоян.

# 184
  • София
Абе да вземат да пускат тези анонси и в интернет - имат си facebook, instagram - да ги използват тези соц.медии по предназначение.

Снощи гледах отново финалната серия на Дяволското гърло...ясно е, че са минали години оттогава, но във втори сезон Филип и Мия ми изглеждат много по-добре (за адекватни няма да говорим, особено с тази манерка). Христо Петков е страхотен - харесвам го в ролята му на Асен Чанов, много убедителен и достоверен образ.

# 185
  • Галифрей
Хайде да си направим наш филм. Няма да е по - зле от тоя. Ей,сега даже дават манастир с дяволи и с терена няма да имаме проблем 😂

Пу, аз съм дявола
Само си представям ако се съберем всички които пишем в темата , според мен много по добре ще ни се получи сценарият , отколкото истинските сценаристи които са писали глупости съсипвайки съвършеният първи сезон , иначе и вторият сезон не е лош но сценарият доста куца .

Съгласна съм, темите са доста по-интересни от самият сериал. На всички рамъзжданията и теориите 😘Аз научих бая. Страхотни сте ❤

# 186
Абе да вземат да пускат тези анонси и в интернет - имат си facebook, instagram - да ги използват тези соц.медии по предназначение.

Снощи гледах отново финалната серия на Дяволското гърло...ясно е, че са минали години оттогава, но във втори сезон Филип и Мия ми изглеждат много по-добре (за адекватни няма да говорим, особено с тази манерка). Христо Петков е страхотен - харесвам го в ролята му на Асен Чанов, много убедителен и достоверен образ.
Христо е уникален , дори и  като злодей пак изпитваш симпатии към него , според мен Асен не мога даже дори и да ги определя като такъв защото и за мен Димитър Чанов беше отговорен Асен да стане такъв , като цяло мен първи сезон повече ми хареса , вторият сезон освен със кинематографията и страхотните актьори  с нищо друго не ме впечатли , сценарият доста куца , може би ако ни пускаха повече кукички във всеки епизод кой е убиецът щеше да се получи вместо накрая всичко наведнъж и съвсем друг човек да се укаже убиецът .

# 187
Фичето знае кой е Демонът. Може да е решил да говори и затова да го удря по главата. Аз наистина не виждам вече варианти, освен Кърджиев/Арсов да не е инвалид и той да е извършителя или това да е Илчев, или пък Елдъров, който изчезна за 10 епизода(дано не).
Харитонов и Заимова имат алиби най-малкото за Тороманов, Грудов също, Филип и Мия са ясни, то не остана друг полицай.
Може и Дора, разбира се, да е замесена, но не ми се връзва много. Всъщност нищо не ми се връзва много Joy

# 188
И на мен си ми хареса втори сезон,въпреки очевидните несъответствия,но аз съм абсолютен фен на бг кримките.
 Повреме на пандемията изгледахме всички сезони на "Под прикритие " и "Фамилията". Супер готини и интересни,а и там имаше пропуски и недомислици.
 Сещам се и за "Ягодова луна" и " Отдел разследване",който също харесах,но останаха с отворен финал и нямат продължение...
 Нека ги има българските криминални филми! Мисля,че има ниша за тях,а и така много добри актьори получават поле за изява и популярност.

# 189
  • София
Единствено не искам Ирина да има нещо общо с убийствата. Може да дава информация на Демона, но ако участва ще залитнем към друг жанр (Сирачето). В момента приключвам с отглеждането на трета дъщеря на тази възраст и ми е трудно да приема едно дете да участва в подобна жестокост. Да, момичетата доказано проявяват жестокост, но тя е по-обмислена (отрова) или по-първична (задушаване).

# 190
“Под прикритие” и “Фамилията” са страхотни български сериали.

Не мисля, че Десподов е Демона, а че е най-сериозно провинилият се и е оставен да бъде убит от Демона за финал.

# 191
Не случайно дадоха снимката от Корея. За мен Кърджилов е Пламен Арсов. Не случайни бяха и думите на умиращия монах. Той трябва да е бащата на жената на Деспот ов. Затова и отмъщението настъпва в този момент, да получи удовлетворение умиращият. Има ли начин Деспотов да не е толкова лош? Може би не той е убил жена си, може би много я е обичал. Дъщерята си е негова според мен. Не ми е ясно защо са ритуални и с такава символика убийствата, ако става въпрос за финанси и пари? Значи е нещо друго. Ще разберем. Много ми харесва сериала.

# 192
И на мен си ми хареса втори сезон,въпреки очевидните несъответствия,но аз съм абсолютен фен на бг кримките.
 Повреме на пандемията изгледахме всички сезони на "Под прикритие " и "Фамилията". Супер готини и интересни,а и там имаше пропуски и недомислици.
 Сещам се и за "Ягодова луна" и " Отдел разследване",който също харесах,но останаха с отворен финал и нямат продължение...
 Нека ги има българските криминални филми! Мисля,че има ниша за тях,а и така много добри актьори получават поле за изява и популярност.
Под Прикритие е топ и Фамилията много ми хареса , странно че в Под Прикритие участваше Мариян а във Фамилията в главната роля беше Асен , за мен във Под Прикритие и във Фамилията ролите на тези двамата бяха изиграни сто пъти по добре от Есента на демона, в този сезон аз открих Тони Наумовски ,находка е този човек дано след края да го виждаме и в други продукции .

# 193
Някой писа за гадже на Ирина, не помня такъв персонаж. Тя се появява в началото на еп2. в бара/ клуба. Баща й е с някакви авери на маса, тя танцува с приятелки. Той я вика да покаже "принцесата на тати" за 5 секунди и това беше. Имаше там един с по-мутренски поглед, едва се вижда, той беше с бащата. По-интересното в тази сцена бе Илчев, който може би я наблюдаваше и после във WC... Това яко разбуни духовете  фиксация към нея ли е, съмнителен или просто смотан ч****ия, за мен остана многозначно. После стана доброто ченге, но до последно ме гложди. Ta с много резерви допускам Илчев да е демон дегизиран за полицията /очила, коса, мустаци/. Фотороботът ако не е партенка може да е неточен. Не виждам повече прилика при Наумовски/Кърджиев/Пламен честно казано..
Като цяло не ми допада версията Ирина+гадже, но ако случайно е и това Е Илчев, тогава се връзва, налага се да се крие и си въздиша по нея отдалеч в бара и т.н. Smiling ImpRolling Eyes Втори вариант роднинска връзка с едната фамилия.
Колаж:
Скрит текст:

Дора също остава на прицел заради лекарски умения, достъп до морга, евентуален мотив и зъбобола:D

Иначе диалогът при кмета в 1 момент напомня Батман / Черният рицар Smiley Музика, патос, даже той визуално напомня Крисчън Бейл, а като роля Харви Дент Trollface

# 194
Сега гледам пак епизода и не съм сигурна, че думите на кмета са за убиеца, звучи ми все едно говори за Десподов. А и очите му ми приличат на тези на Филотея, ами ако е син на Пламен и Филотея. И отговаря и на описанието на Елдъров - млад, атлетичен с кръгли очи. Плюс това е малко странно защо държи Мия и Филип да разследват, а не търновската полиция.

Общи условия

Активация на акаунт