“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 680
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • Галифрей
Правя една вметка, която от доста време все забравям да спомена. Под 30 съм и виждам много мои съученици и колеги от университета на същата възраст, които са в ужасно здравословно състояние - с много наднормено тегло и пият хапчета за кръвно. В този ред на мисли имам познати на 50, които са много атлетични и спортуващи, които слагат 20-30 годишните в малкия си джоб. Затова не мисля, че героите на 50 трябва да бъдат отписани като едва ли не вече изпята песен, за да бягат, вдигат трупове и подобни неща, които прави Демонът.

п.с. защо така се трият коментари в темата?

Не се хранят здравословно и не спортуват. Може да е от много грижи и депресия. Едно време хората на нашата възраст 30 и нагоре са изглеждали доста по- възрастни. Това се дължи, че козметиката не е била толкова  развита. Слънцето и вятъра застаряват.
Сега когато козметика е по- развита и тн.  и независимо на колко години е човек се храни добре здравословно, без да яде пържено и сладко , като се движи много. Спокойно на 50 години можеше да изглежда доста по-млад и силен физически.
Гледах промото. Смешно е как Десподов при толкова охрана Демонът го отвлече. Той хем е пъргав,силен и бърз. 😁 Накрая наистина ще го изкарат да е със супер сили. Човекът котка 😁
Сега пък решили да сложат 9-те кръга на Ада от Данте Алигиери. Няма как да бъде още по заплетено и айде това. Ясно,че е той е вярващ.
Първият кръг : е за за хора неприели кръщение, неверници.
Втори кръг :  похотливи
Трети кръг:  лакоми
Четвърти кръг: съперници и прахосници
Петия кръг:  гневни и лениви
Шести кръг : еретици
Седми кръг:  1 отдел насилници против ближните (убийци, тирани и разбойници)
2 отдел Насилници против себе си (самоубийци и пожелали собствената си смърт)
3 отдел Насилници против Бога (богохулници, содомити и лихвари)
Осми кръг: съблазнители и подмазвачи,
Измамници на тези, които не се доверяват, ласкатели и блюдолизци.

Осми кръг: самонями, магьосници и гадатели, Продажници, лицемери, крадци, измамни съветници, раздори, фалшификатори.
Девете кръг: предатели на всичко.
Всеки от тях има отделно наказание от 2 надолу стават гадни.

Ох и ся ако се окаже,че е кметът ( Акьорът много го харесвам) и преди го бях казала на шега и сега като се замисля…ол да в кабината имаше доста икони и е вярващ.

# 436
Промо на 12 епизод...
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2024-0 … demona-thu/631214
Вече си мисля, че демоните са Кърджиев и кмета. Още в епизод 1 бяха двама мъже в колата.
Срещата при кмета ни показа, че:
1.Изпита болка, /когато седна на стола помълча и присви очи/
2. Той също е левичар/разкопча си копчето на сакото с лявата ръка в края на срещата/.
3. Има много икони, едната ми се струва,че е на св.Филотея.
4. Показаха ни някакво антично сандъче с реликва в него.
5. Той е висок, атлетичен и ръцете и очите ми приличат на тези на Демона.
Има основание понеже е от града, познава корумпираната местна власт и знае какво са направили в миналото жертвите на убиеца. Той също извика Мия и Филип в Търново, вероятно има роднинска връзка с Арсови и действа в комбина с Кърджиев и Дора, патоложката.

Възможно ли е кмета да е син на Пламен ?
Възможно е но си представете Ирина да му е сестра , мина ми такава хрумка . Дали пък няма да се укаже че Кърджиев е Пламен Арсов а кмета и Ирина да са му деца ??  Би било интересно нямам търпение за последният епизод , стига само да не са решили някоя друга глупост .

# 437
Според мен кмета са го 'пуснали' да плакнем очите, щото  секс символите губят форма. Филип некъпан, Блатечки ошишкавял.
Майтапа настрана, след като ви изчетах, тотално се объках. Вече  губя нишка, кое съм гледала и кое е плод на фантасмагориите тук.
Иначе след като гледах интервюто на Алексиев и Апостолова, мисля че ще е непознат образ Демона и това, че финала ще е тъжен, да не би да "убият" Филип или Мия.
Абе да питам, откак я гледам в сериала тази мацка, Апостолова, тя висока и стройна, почти колкото Алексиев. Как е изглеждала до Рачков?

# 438
Промо на 12 епизод...
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2024-0 … demona-thu/631214
Вече си мисля, че демоните са Кърджиев и кмета. Още в епизод 1 бяха двама мъже в колата.
Срещата при кмета ни показа, че:
1.Изпита болка, /когато седна на стола помълча и присви очи/
2. Той също е левичар/разкопча си копчето на сакото с лявата ръка в края на срещата/.
3. Има много икони, едната ми се струва,че е на св.Филотея.
4. Показаха ни някакво антично сандъче с реликва в него.
5. Той е висок, атлетичен и ръцете и очите ми приличат на тези на Демона.
Има основание понеже е от града, познава корумпираната местна власт и знае какво са направили в миналото жертвите на убиеца. Той също извика Мия и Филип в Търново, вероятно има роднинска връзка с Арсови и действа в комбина с Кърджиев и Дора, патоложката.

Интересни наблюдения, но ако има подсказки пак са противоречиви. Дали издава болка е под въпрос, защото иначе държеше телефона с дясната ръка, затвори, остави го на бюрото - движеше я бързо и свободно при лакътя /точно там е раната/. Левичар, но часовник на лявата.
Иначе да допълня - мургав е.  Речта му си остава съмнителна за мен, особено в тази част "психопат, който се радва, че създава суматоха и приема вашите лични провали като собствени велики успехи". Все едно му е в главата, само дето не каза "АЗ", много уверено звучеше.  No Mouth
Привиждат ми се писалки:D А връзва ли се човек с толкова религиозни ценносити + модерно зелено мислене и идеи. Кой знае кое е кьорфишек...

# 439
Вижте бицепса на кмета… нищо общо с този на ранения от Тороманов!

# 440
  • София
Това щях да пиша и аз - гледай за какъв бицепс става въпрос - и онази ръка с раната беше хубава, но разликата е очевадна.

Нали Демонът бил някой, който не се страхувал от смърта, а кметът има доста сериозна зелена мисия. Съмнявам се да е той - особено като са му прочистили града от разни корумпирани/покварени хора на властта...и не само.

На мен обаче мира не ми дава едно и ще си го кажа - абе този Демон как разбра къде е Тороманов, пък дали ще има пергола (май така се казваше) на терасата, където да реализира замисъла си с увесването му...Егааати!Все едно си има цяло снаражение в колата/буса и действа според зависи. За мен той досега беше наблюдателен, планиращ, педантичен до някаква степен...и изведнъж бум - Тороманов заминава в Арбанаси и той с лебедка на рамо към апартамента му...пък и да има време да си разпъне нещата и да изчезне....

# 441
За мен ще бъде тъжно само ако умре Кържиев или Илчев.

# 442
Що ми си струва, че половината ще измрат като за финал?

# 443
  • Бургас
.......А връзва ли се човек с толкова религиозни ценносити + модерно зелено мислене и идеи. Кой знае кое е кьорфишек...

Тази сутрин, докато пътувах в сутрешното задръстване, си убивах времето в разсъждения на тема - съвместими ли са дълбока / убедена религиозност и своеобразен зелен пантеизъм!? Накрая реших - в нашите модерни и шарени времена, всичко е възможно...

# 444
  • София
Язък, кметът ми отпада, я какъв бицепс Heart Eyes Grinning.

# 445
  • Галифрей
Дам Павел Иванов се казва актьорът страхотен не само Аполон ами и много талантлив ❤ Главно заради него гледах “ Татковци” и сега ще изгрее още повече с ролята си на Гунди.
Скрит текст:

За сега само го подозираме, надявам се че е не е той. Демонът имаше достъп до светлините на градът.  Ох имам чувството,че въобще няма да ни го покажат и само ще ни задържат в напрежение и накрая щеше се окаже някаква тъпотия.

# 446
Значи, да не убиват кмета Joy Ето това е мъжка ръка, а не тази на Демончо или Демонка Grinning

# 447
Вижте бицепса на кмета… нищо общо с този на ранения от Тороманов!
На мен също не ми приличаше на неговият мускул , на сцената която показаха ръката все едно беше пилешка 😁😁😁 даже женска все едно , ще се върна на теорията с Дора която пила Оклис че уж я е болял зъба , ето започвам да я подозирам и нея , нищо чудно и мъжът на Мия да е жив и да са в комбина 🤣🤣🤣🤣 , майтапа на страна да видим последната серия .

# 448
  • Галифрей
Сигурно убитият ще е Десподов

# 449
Някой успя ли да разгледа Еп1 за бялата баничарка, с която ще се гонят в Еп12 из завоите? Според ФБ коментари е била там през цялото време…

В Промото гласът на Кърджиев казва:
- Закони, които не пускат кръв, никой не ги уважава.

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 13:50 от HappyRSmile

Общи условия

Активация на акаунт