“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 628
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Мен много си ме кефи.Няма друг такъв бг филм .гледам само него.Чаках го с нетърпение.Ще гледам ,ако го има пак години наред .
Аз се съмнявам във всеки.Фичето от първи епизод ми е съмнитерен,но не е той.
Дали не се върнал братът на Филип? 😅Може да е оцелял.

# 511
Аз до последно мисля, че е Кърджиев някак си.
Обаче също мисля след Еп 11, че Пламен Арсов не би трябвало да е Кърджиев. Въпреки, че аз дадох идеята за пластичната в Корея.
Ама не мисля, че наистина е това.
Голяма, голяма боза.
Ако спуснат Демон от небето в последния Епизод, наистина ще в подигравка с нас.

Боза ще е ако е Кърджиев, боза ще е ако е неизвестен… вие нямате угодия..😂
Филмът си е топ, щом в 11 епизод няма нито една бг мама която да каже “ЕТО ГО ТОВА Е УБИЕЦЪТ! “ значи хората са си свършили работата, айде малко по-чил !

Че то във всеки втори пост някой казва "Този е убиецът".
Проблемът е, че за всички звучи много изсмукано от пръстите и нелогично. Пластична операция, тайни деца, неизвестни на разследването родствени връзки  (в няма и 70 хиляден град)...

Ако е някой неизявен до момента персонаж е по-възможно, но пък се губи разкритието.

# 512
Дано в четвъртък да стане ясно кой е Демона и най-вече Защо. Да не се наложи само тези дето уж са си свършили работата много добре да хукнат по предавания и да обясняват що така станало, че зрителите не разбрали.

# 513
Гледах интервюто за “На кафе”, където сериала има рубрика всеки четвъртък. Тони Наумовски каза, че е било трудно да е в тази роля, защото е човек, който много спортува и е активен. Съвсем си го представих как бяга и вдига с лебедка труповете.

# 514
Е, няма как Кърджиев да е Пламен Grinning Grinning Grinning нали за Кърджиев със сигурност знаем, че е учил в университета няколко години преди другите. Тоест двамата са си двама отделни индивиди, не е възможно да са една личност.

П.П. Сериалът си е супер, оная боза Алфа не може да му стъпи на малкия пръст нито по съспенс нито по заснемане, още по малко пък по гледаемост или рейтинг Grinning

# 515
  • Другата България
Около 200 човека гласували в анкетата, повече от половината харесват сериала, и около половината смятат, че Кърджиев е Пламен Арсов. Почти 100% смятат, че Десподов ще е жертва, аз не мисля така.
Дни преди финала сложих нова анкета - последни хипотези кой е убиеца без значение роднинските връзки - от наличните герои в сериала.
По два гласа.

# 516
Благодаря за новата анкета, гласувах за Кърджиев.

# 517
Merri_An, ще добавиш ли и Илчев Wink

# 518
  • Другата България
Merri_An, ще добавиш ли и Илчев Wink
Извинявам се, веднага го добавих.
Мой пропуск.

# 519
  • Бургас
Е, няма как Кърджиев да е Пламен Grinning Grinning Grinning нали за Кърджиев със сигурност знаем, че е учил в университета няколко години преди другите.
Откъде го знаем !?

# 520
Мисля че и Елдъров не е напълно за изключване

# 521
  • Другата България
Мисля че и Елдъров не е напълно за изключване

То не е лесно да правиш няколко неща едновременно, и “Капките“ гледам, и съм след нощна....извинявам се момичета и момчета.
Добавих и Елдъров. Казвайте ако има още някой пропуснат.

# 522
И Десподов го няма.
И предната анкета не беше коректно зададена. И все пак благодаря за труда.

# 523
  • Другата България
Десподов го няма съвсем целенасочено.
Та той е жертва, затова не го сложих.

Що се отнася до предходната, а и всички останали, за пореден път ще кажа, че всички въпроси са по желание на потребителки. Винаги питам какво да ви питам.
Не е никакъв труд, нищо не ми коства, ако кажете - трия веднага.

# 524
Десподов е оставен за финал и затова беше моето предположение, че Кърджиев спря Елдъров, защото не му е дошло времето.

Общи условия

Активация на акаунт