“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 620
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Мери, благодаря за анкетата. Гласувах за Кърджиев и че убийците са двама(или повече). Честно казано много харесвам неговият образ, но друг измислен и изсмукан от пръстите убиец не би ми допаднал..

# 526
  • Washington,USA
Кърджиев да е ошамарил Фичето ли? 😭

# 527
А не, не ми се вярва да направи това.

# 528
Той не, ама Демончо 2 да.

# 529
  • Washington,USA
От сега усещам в четвъртък как ще искам да вляза във филма и да ги спасявам 😂

# 530
Ако ще спасяваме Фифо -идвам с теб !😉

# 531
Припомнете ми къде и кой е споменал кога е учил Кърджиев в университета? Човекът, който даде албума на Миа и Филип каза за себе си, че е учил в университета и е бил предишния випуск.

# 532
Хрумна ми още нещо:
Прекалено много въпросителни идват с разкритието че Пламен Арсов е жив: защо е инсценирал смъртта си, къде е, как се укрива, приел ли е нова самоличност, как е поставил трупа на брат си в пожара и тн?
И единственото логично обяснение ми е, че нищо такова не се е случвало. Пламен Арсов действително е загинал в пожара.
Трябваше някак да стигнат до извода, че в корена на събитията е именно той и неговата съдба. Как по-добре да им го навре в очите, ако не го представи като оживял и в нелегалност?
И още нещо - насочва вниманието на полицията (и на зрителите) в съвсем грешна посока - сега всички търсят 50 годишен мъж, а не "Млад и атлетичен". Също и Десподов - единственото което би го разклатило е възможността неговия враг да е жив. И мисля че така убиеца ще успее да стигне до Десподов - той ще чака атака от Арсов, няма да види нищо нередно ако млад полицай поиска Десподов да тръгне с него, за да го заведе на сигурно място например.
Очевидно убиеца не изпитва затруднения в отварянето на гробове, и разместването на останки. Какво му пречи да е преместил и останките на Пламен Арсов на друго място?

# 533
Той сериалът не се казва случайно Есента на демона. За есен се приема точно средната възраст 45-60 години. От там следва , че Демона мозък е Арсов, а вече ръцете кой е ще разберем. Вероятно Калоян Трифонов.

# 534
  • Бургас
Припомнете ми къде и кой е споменал кога е учил Кърджиев в университета? Човекът, който даде албума на Миа и Филип каза за себе си, че е учил в университета и е бил предишния випуск.
Не знаем нищо за Кърджиев. За жалост. И това само по себе си е знаково... Дали ще научим, се питам!

# 535
Той сам май спомена, че е учил с тях , но не мога да се сетя кога. Дали не беше след като намериха Смилево? Някои ако помни да се включи.

# 536
И на мен ми се губи. Бях убедена, че Заимова намери информация, че той е следвал с тях, но се оказа, че е Кавалджиев (прокурора), а не Кърджиев. За него май не се е стоменало нищо освен, че не е инвалид по рождение.

# 537
...
И още нещо - насочва вниманието на полицията (и на зрителите) в съвсем грешна посока - сега всички търсят 50 годишен мъж, а не "Млад и атлетичен". Също и Десподов - единственото което би го разклатило е възможността неговия враг да е жив. И мисля че така убиеца ще успее да стигне до Десподов - той ще чака атака от Арсов, няма да види нищо нередно ако млад полицай поиска Десподов да тръгне с него, за да го заведе на сигурно място например.
Това има резон, както и Асен накрая взе баща си с колата, Краси и Попето уж го пазеха, ама не и от сина му. Очаквай неочакваното.

Оф хора иначе на мен ми светна нещо FlushedNature Fire. Не помня дали е писано, но името Игнат/Игнатий е точно Пламен (значи огнен, пламенен)! Всички имат общ имен ден на Игнажден. Няма начин да е случайно, или сценаристите вече се гаврят. Май зарязвам версията, че игуменът е баща на Филотея. Трябва да е Арсов, самият Пламен приел близкото име Игнатий, или баща. Ако е баща може да е този дал ДНК-то след пожара.

Кърджиев така ли няма известно малко име?

# 538
  • España
За Кърджиев не си спомням да са давали информация за личния му живот , освен че инвалидността му е следствие от инцидент . Аз направих предположение , че е учил история в Университета , може да са били заедно с другия по-голям брат Арсов Александър .
И , да , Мiss Kaprisse , същото писах и за Игумена Игнатий ( че е старият Арсов и от него са взели днк за анализ) 😉

# 539
Кърджиев няма малко име. Не са споменавали къде е учил, какъв е, нито как е станал инвалид. Реално нищо не знаем, освен лекциите му за Велика България, разгадаването на загадките мигновено, че смята, че ако политиците ги наказваха като в Средновековието, не биха правили това, което сега си позволяват. А, и от Промото: че Закони, които не пускат кръв, никой не ги уважава..

Общи условия

Активация на акаунт