Превръщаме очите ви в изкуство – спечелете ваучер от Iris Studio!

• 5 936
  • 187
  •   1
Отговори
# 60
Очите му са кафеви - много топли и дълбоки.

# 61
Харесвам прекрасните сини очи на дъщеря ми. Впечатляващи със точици и прекрасен чар, виждам в тях жар за приключения 😍

# 62
  • Пловдив
Очите на синът и дъщеря ми - пъстри, променят се постоянно-от светлината, от дрехите, от настроението, понякога са наситено зелени, понакога отиват към кафеви, друг път леко сини.

# 63
Очите на четирите ми любими същества са кафеви. Дълбоки, топли, с черни нишки и черен контур. Най-красивите.

# 64
Зелените очи на моя съпруг беше първото, което видях в него  Smiley
И след толкова години съвместен живот все още като ги погледна и ми се разтуптява сърцето.
Радвам се, че и дъщеря ни ги е наследила.

# 65
Светло сините на моя мъж.

# 66
Пъстри. Харесва ми, че са топли.

# 67
Пъстри. Отне ми време да го разбера, тъй като взависимост от светлината, облеклото, дори физическо състояние се променят, ту са сини, ту зелени, а понякога и сиви. Изключително красиви и впечатляващи.

# 68
Харесвам очите на детето ми - синьо-зелени, преливащи и много обични 😊

# 69
  • София
Кафяви излъчващи доброта.

# 70
Любимите ми очи са пъстри и променящи се не само на различна светлина, но и при проявата на различни емоции. Моите също са такива и често получавам много различни комплименти за тях. Като и мнението за цвета им също е различно в зависимост дали съм щастлива или ядосана. В семейството ми се шегуваме често, че когато почнат да позеленяват не е добре да има хора около мен 😊

# 71
сините очи на дъщеря ми с кафяво петънце на едното

# 72
  • София
Кажете ни какъв цвят са очите на любимия ви човек и какво най-много харесвате в тях. Очите на моята половинка са сини.. с жълто. Те са ясно изразени, красиви, уникални, променят се спрямо светлината и излъчват чистота и искрени чувства.

# 73
  • оттам, откъдето започва България
Очите на любимия ми човек са кафяви. Казват, че това са топли очи, т.е. добри, но въпреки това не са ми любими.

Предпочитам да споделя за моите очи - зелени (змийски Smirk), за които МНОГО по-късно офталмолозите установиха, че са с различна пигментация.

При прегледи офталмолозите винаги ме питат дали знам, че пигментацията на очите ми е различна.
Е, не знаех, научих го доста след 40-те, благодарение на намаляващото ми зрение. Simple Smile

Много ще ми е интересно да си видя различно оцветените очи на картина.

# 74
...Кафявите очи - два крехки кехлибара,
събрали във цвета си целия живот -
тревичките, небето, ада, също рая -
в едничка дума, в думата любов.

13.06.2016 г.
С.

Общи условия

Активация на акаунт