Сполучливи имитации на маркови парфюми - 56

• 63 553
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Light of Zartha
Здравейте! Според вас коя е най-добрата имитация на D&G light blue? Из старите теми спрягат Заг, Рефан и Martin lion.

# 526
Здравейте,някой може ли да ми помогне в търсенето на добра имитация на Gaultier Classique
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Classique-427.html

# 527
Здравейте! Според вас коя е най-добрата имитация на D&G light blue? Из старите теми спрягат Заг, Рефан и Martin lion.

Вероятно питате за дамската, но да споделя, че мъжката на Заг се оказа нетрайна.
Напълних 30 мл преди две седмици,но не съм доволен.

# 528
  • Light of Zartha
Да, извинявам се, че липсва пояснение. В интерес на истината , парфюмът се харесва и на МП, та вашата информация е изключително полезна. Иначе аз взех на Мартин версията. Ще пиша как е

# 529
  • обл. Шумен
Получих си пратката от Shobi. Ако си вземате нещо от там, имайте предвид, че след поръчката, още на същия ден получавате имейл, че е изпратена. А реално пристигна след 5 дена. Дамата с която си писах каза, че имейлът е автоматичен и хората се объркват.
Не помня дали сте го коментирали, но и аз да си кажа. ☺️

# 530
Получих си пратката от Shobi. Ако си вземате нещо от там, имайте предвид, че след поръчката, още на същия ден получавате имейл, че е изпратена. А реално пристигна след 5 дена. Дамата с която си писах каза, че имейлът е автоматичен и хората се объркват.
Не помня дали сте го коментирали, но и аз да си кажа. ☺️
[/quote
Какво си поръчахте от Shobi? Relaxed

# 531
  • обл. Шумен
На Nina Ricci - Premier jour - 30 мл. с есенция 2 мл. Пръснаха ми оригинал на блотерче - целият салон миришеше. Сега реших да проверя този който дойде - и при него е същото. На себе си 2 пръскания и го усещам около 2-3 часа.
Жалко само, че нито оригинала, нито този сега, не ми напомнят на оня оригинал, който имах преди време. Има една лека свежест и нежност, която тук ми се губят. 😟
На вас случвало ли ви се е, два оригинала да са различни с времето? Или аз нещо си наумявам... 🤔

# 532
Повечето парфюми не са като от едно време... Преформулират ги(направо ги о*ират) и така....Аз затова понякога залагам на арабски,но не всичко има и ме всички са точни копия...

# 533
  • обл. Шумен
Спомням си, че ти ми беше казвала за това преформулиране, но в историята на създаване не го срещнах...Или изобщо не го отразяват или съм ровичкала не където трябва.🥴
Мда..не всичко има в арабските, въпреки, че той е от масовките. Трябва да погледна. 🧐
Дали пак ти не искаше мнение за Happy - Clinique,  ако го поръчам от Шоби? Аз не съм имала никаква негова имитация, оригиналът е слаб като излъчване. Ти или някой друг, поръчвал ли е от някъде имитация? Мнения? 😊

# 534
Мисля да си поръчам аналог на Le labo Santal 33 ,нооо се чудя откъде? The Moon или Shobi?
И понеже не познавам аромата дали някой може да ме ориентира дали е е подходящ за сезона

# 535
  • София
Здравейте, някой да знае К286 на Сан Сиро кой е?
Никъде не намирам новите, включително и в таблицата на първа страница

# 536
Здравейте! Продължавам да издирвам сполучлива имитация на Prada Paradoxe. Купих си от Мартинез и няма сходство никакво, тази вечер пробвах този на Martin Lion - също не ми допадна и е доста нетраен в сравнение с този на Мартинез. За дубайските парфюми мога да кажа, че имам La voie на Maison Alhambra имитира My way и е доста сполучлив.

# 537
Здравейте! Продължавам да издирвам сполучлива имитация на Prada Paradoxe. Купих си от Мартинез и няма сходство никакво, тази вечер пробвах този на Martin Lion - също не ми допадна и е доста нетраен в сравнение с този на Мартинез. За дубайските парфюми мога да кажа, че имам La voie на Maison Alhambra имитира My way и е доста сполучлив.

Може да пробвате и на Гиза, номерът е D 319. Имаше доволни, споделяха, че е добре направен.  Аз лично не съм го пробвала. Ще се радвам ако някой се включи и го опише.
https://giza-perfumes.eu/cveten/532-parfyum-d319-paradoks.html

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 20:02 от Cristalle

# 538
Аз го пробвах , добре е направен ,близък е до оригинала и е силен

# 539
  • Стара Загора
Здравейте, някой да знае К286 на Сан Сиро кой е?
Никъде не намирам новите, включително и в таблицата на първа страница
Burberry Goddess

Общи условия

Активация на акаунт