Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 442
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Аз за морето си накупих от тях, само стикът за лице за подновяване е от Декатлон.

# 481
  • Deutschland
Аз исках слънцезащита на спрей, в аптеката ме информираха че няма никаква. Нито на спрей, нито за мазане. Довечера ще търся в ДМ.

# 482
# 483
На сънденс мисля, че си имаше и в Германия спрейове, също и на Нивеа, обаче беше само 50 фактор, пък за тяло ползвам 30 най-много.

# 484
  • Пловдив
Само бялата серия слънцезащита на ДМ дето е сензитив ли е без отокрилен?

# 485
И двата са без октокрилен и парфюм.
На белия със синьо пише, че е и без масла и емулгатори. Честно казано, повече ми харесва май.

# 486
И аз ги заглеждам, но съм и с мазна кожа и все си мисля че накрая ще трябва да го подарявам на някого... За в градски условия говоря, на плаж не ходя изобщо така че само за нормално излизане навън търся нещо бюджетно. Не държа даже да е 50, 30 също ме устройва напълно.

# 487
Най неомазняващата защита от сериите Sun dance от ДМ е тонирания флуид, писала съм за него из темите, много е добър за градски условия, не мазнее, не лъщи, не люти на очите, попива бързо, разнася се лесно. Всички други мазнеят, дори и мат - разновидността.

# 488
  • Пловдив
Мерси!
Аз говоря за големите разфасовки за плаж.
Bambie, и оранжевата серия ли е чиста?

# 489
Най неомазняващата защита от сериите Sun dance от ДМ е тонирания флуид, писала съм за него из темите, много е добър за градски условия, не мазнее, не лъщи, не люти на очите, попива бързо, разнася се лесно. Всички други мазнеят, дори и мат - разновидността.

За мен пък е отвратителен. Щипе ми на очите, цялото лице ме сърби и лъщи. Не прави и никакъв тон на лицето. Дадох му шанс два пъти и замина в кофата.

# 490
Вероятно правите реакция към някоя от съставките. За тон на лицето - това все пак е просто тониран флуид т.е. ако дава покривност, то тя е много лека тип воал, продукта не е фдт, за да дава по голяма покривност.
И не казвам, че продукта е универсален, а, че е доста приличен и това не е само мое мнение. Разбира се, винаги има вероятност да не пасне на някого и това е нормално, явно този флуид не е вашия продукт, това обаче не го прави лош или негоден. Hands V Simple Smile
И определено е най малко омазняващ от събратята си от серията слънцезащита за лице.

# 491
Дами, не знам тук ли е мястото, но мернах автобронзиращ лосион за тяло Summer revived на Dove в дм, дали някой има актуално мнение? Прегледах стари мнения, но от преди доста години.

# 492
Мъжът ми оприличава Бакара на кръв... Но и без това както е писала съфорумката всяка втора жена вече има този аромат, така че категорично го зачеркнах от списъка.

# 493

За мен пък е отвратителен. Щипе ми на очите, цялото лице ме сърби и лъщи. Не прави и никакъв тон на лицето. Дадох му шанс два пъти и замина в кофата.
На мен почти всички слънцезащитни за лице ми стоят мазни и щипят на очите (и евтини, и скъпи), но от този ме и сърби и пари някак. Така че, може и в мен да е "грешката". В момента слагам на лицето от слънцезащитното мляко на Виши, което става за всички части на тялото. Засега това е единственият приемлив вариант за мен.

# 494
Това е супер. Важното е всеки да открие продукта, който е за него.
Всички сме така, щастието от покупката е пълно, ако нацелим правилния за нас продукт, че то сега изобилие да искаш. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт