Миниатюрни модели, къщи за кукли и Book nooks

• 10 334
  • 110
  •   1
Отговори
# 105
Еха! Много сладка темичка!
Аз много харесвам миниатюрите.

Самичка си правя от подръчни средства, полимерна глина и др. Оползотворявам някоя картонена опаковка, пластмасова капачка и т.н.

Ето това е една сладкарничка, която правих за подарък на едно детенце.

Скрит текст:

# 106
  • София
Днес за пръв път си купих такава миниатюра за сглобяване, Венеция, нямам търпение. Реших да е нещо не толкова сложно, с около 100 части, без нужда от лепило и инструменти (поне така пише на кутията). Купих я от магазина на ул. Трапезица, на изхода на метростанция Сердика:

https://newportstyle.net/3d-wooden-bookshelf-puzzle-romantic-venice/

# 107
  • София
Lizzy_Crow, точно този тип са най-лесни и приятни за сглобяване.
Аз изкарах една дълга лятна ваканция от хобито - като е топло съм все навън във всяка свободна минута и не ми се седи на бюрото да сглобявам. Но с наближаването на есента пак ми се прииска да подхвана и даже разглеждах какви нови модели има из Тему. Взех един от тези простичките - без лепило и изрязване, за да подгрея Laughing

Много ще се радвам да се разбуди отново темата и да гледам какви красоти сте сътворили Purple Heart

# 108
Включвам се за първи път в темата. Днес най-накрая успях да свърша с коледния ми подарък. Доста се поизмъчих и не успявах да намеря време, но съм много доволна, че успях.

# 109
И аз нямам време сега, а започнах един модел - ще трябва скоро да се наканя да го довърша, но не знам кога ще бъде.
Кафенето е супер! 👍

# 110
  • София
Tara542, разкошно се е получило! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт