Миниатюрни модели, къщи за кукли и Book nooks

• 10 326
  • 110
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Чудесна къщичка!
Вижте какво ми подари голямата дъщеря за рождения ден.

Вътрешната част е от 3д принтер.

# 46
  • София
Видях в Тему и Али, че се предлагат мини библиотеки с мнооого книжки за подреждане като стрес терапия.

Все пак, заложих на стандартен модел мини къща и се записвам с една поръчка. Да видим дали ще съм сериозна да я почна и довърша.
Ама първо да дойде де. 😂

# 47
Моите идват тази седмица Simple Smile

# 48
  • София
Илит, имам го този модел, но не съм го започнала. Дай знак като дойде и може да си ги правим успоредно и да споделяме прогрес и някакви "чалъми" Grinning

# 49
  • Варна, Пловдив
Здравейте, на каква цена е къщата, защото аз като гледам, все са по 80-100лв? Иначе е голям кеф, правила съм последно едни малки зайчета, излизат в Алито Box Theatre.

# 50
  • София
Ако въпросът е към къщата от моята снимка, ето цените в момента на Тему и Алиексорес.

Избрах Тему, защото исках точно този модел. Иначе при други модели в Али бяха по-евтини от Тему. Трябва да се дебне за всеки конкретен модел отделно. А и ако някъде си имате кодове за отстъпки, кредити и подобни, за вас цените може да са други.

Гарванче, ще се радвам да правим buildit along. 😃😎 Ама не обещавам сериозност. Както дойде, защото все пак трябва да е забавление, а не ангажимент. 😉

# 51
  • София
Здравейте, на каква цена е къщата, защото аз като гледам, все са по 80-100лв? Иначе е голям кеф, правила съм последно едни малки зайчета, излизат в Алито Box Theatre.

Аз ги търся и дебна на по-изгодни цени и си ги намирам. Малката къщичка си я взех за 30-ина лева, а останалите от същата колекция за по 22лв.
Последната пък от поста на Илит сега проверих, че съм купила за $22, което е под 40лв. Сега от същия продавач е 60лв.

# 52
Аз ги докарах и по-евтино с Тему, защото имах купони. Другия месец ще се опитам пак да извикам колелото с купоните (сега не искам, защото си надвиших лимита за пазаруване) и може да си поръчам още модели Simple Smile

# 53
Ехааа! Страхотно ее! 😍
Мястото за съхранение си е проблем генерално. Особено у нас, целият интериор е супер изчистен и минималистичен и миниатюрите ми седят като на свинче звънче като ги пльосна на секцията 😄
Засега използвам детската стая и бутам всичко вътре, уж детето да си играе 😁

Елора, аз си взех ето такава лампа-лупа -
https://a.aliexpress.com/_ExUntuh
Гениална е! Използвам я и за моделчетата, и за лампа като се гримирам вечер, и за скубане на вежди и чоплене на лицето Animal Speak No Evil

Аййй, за веждите ще бъде много полезно Grinning Ама ми стана смешно как са наредили едни белокоси баби и дядовци снимани с лупата.
И за да съм по темата - на мен също ми се ще да "наредя" Диагон-али в къщи, даже и място съм измислила, но се оказа, че в работно-учебно време не стигам до хобито, та само с плановете си оставам.
Не запомних кой беше оправил окабеляването на модела - това много ме впечатли като един напълно скаран с инженерната мисъл човек. Ще питам, като му дойде времето. И разграфената подложка! Astonished

# 54
Разграфената подложка е от self-healing mat тип (подложка за рязане) - идеално е работа с макетен нож. Моята е А3 размер, удобна е и се събира на рафта на Калакс-а.

# 55
  • София
Elora_D, на нууковете (каквото е Диагонали) окабеляването им е абсолютно перфектно направено и няма да имаш никаква нужда от преправяне. Това беше едно от най-качествените моделчета, които съм имала и всичко беше до милиметър премерено и измислено. С кеф да си го сглоби човек

# 56
  • София
Може ли линк какво значи нуукове?

# 57
Book Nook - декорация за библиотечки , бута се между книгите, диорама

един от сайтовете за ориентир - при братята китайци има по-бюджетни версии
https://bg.robotoys.eu/mynyatiurny-kshchy/knygy-nook

# 58
  • София
Моята къща пристигна!
Опакована перфектно. Детайлите изглеждат фини и прецизни. И са многобройни. Вероятно ще отнеме доста време. Сега остава да си намеря препоръчаното лепило, да разчистя място от другите хобита😂 и другата седмица може би ще съм готова да сглобявам. 🤞😃

Единственото неприятно е, че няма прозрачен похлупак. Ама ще го мисля някак.

# 59
  • София
Това с липсата на похлупак не е голяма драма. Мен ме светнаха в една чуждестранна фейсбук група за миниатюри, че си ги почистват със спрей сгъстен въздух за чистене на клавиатури или сешоар за студен въздух на висока степен. Чудно премахва прахоляка и оттогава дори да има капак в комплекта не го слагам, защото ми е по-красиво без.

Общи условия

Активация на акаунт