Отговори
# 300
Докато дойде ред да кача снимката тя ще стане стара...

Нина, аз дори си мисля, че края на Дахан ще е като на Коркут. Определено не искам Лейля и Дахан като влюбена двойка, ще ми е неестествено. Все си мисля, че Коркут нямаше да изстреля куршума ако Дахан не му бе потвърдил, че се е разделил с Айдан. И ако Айдан я оправдах в предния епизод, този път няма как да стане. Дахан си изля душата пред нея, както не го бе правил никога досега, а тя нищо... тръгна си, нямаше разбиране, нямаше подкрепа, ама пък бива ли чак такова равнодушие. Според мен Айдан обича Дахан, но не този, а стария, който е бил преди казармата, а това поне за мен говори, че тя е доста повърхностно  момиче.
А нищо чудно и Дахан да повтори съдбата на родителите си. Давут се е оженил за Фатма, създал семейство, деца..., но любовта му е останала при Фикрие.

Винаги съм мислела, че е много повърхностна. Първото ми гигантско разочарование беше, когато срещна Дахан с Лейля и наговори куп глупости за счупени зъби и тн. Ама винаги е заставала до него. Досега.

# 301
Той просто искаше някой, на когото да се довери, някой, който да го обича, уважава и цени.

Скрит текст:

Прекрасна игра на Бусе и Ибрахим....силно съм впечатлена!
Докато Сюмейе, започна много зле да играе, изчезна оня заряд, който харесах в началото на сериала.
В последните серии Бусе я надиграва отвсякъде. Чачо с всеки друг ми е перфектен, но със Сюмейе ми е мъка. Даже той се губи. Като се замисля, нито на целувката му повярвах, нито на предложението. Това естествено е мое мнение, съжалявам. Аз бях от хората, които от раз я харесах, но сега съм на коренно различно мнение. Много слаба и безлична стана, явно й влияе слабия сценарии на нейната героиня.

# 302
Всеки вижда различно нещата,повечето хора не харесват Бусе, аз не съм впечатлена и от двете актриси.
 Те са прохождащи, но Неслихан това е друго  нещо, несравнимо. Време беше Чаатай да има такава партньорка. Ще бъде интересно да видим  взаимодействието им.  Меко казано харесвам  Неслихан, дано не стане, като в ДП. Все още не може да ми мине "болката" от този сериал, напусна по здравословни причини. Чаках дъбго завръщането й без Кадир. Макар, че винаги може химията между  главните да не се пълучи,колкото и добри да са. Така беше в Дп,  трудно е да си и от двата отбора, когато враждата е голяма.

# 303
Той просто искаше някой, на когото да се довери, някой, който да го обича, уважава и цени.

Той избра този някой, но тя не му отвърна. Дори си даде живота, за да може тя да живее спокойно с човека, който тя си е избрала.
Макар аз да не вярвам Лейля и Дахан да се съберат. Лейля ще съжали, че не му отвърна. Коркут може  и да загуби всичко, но и Лейля ще остане сама и ще загуби всичко.

# 304
Нинче, Неслиханчето и аз я харесвам, още от Листопад.
Ще е супер да ги съберат в един проект. А това с химията е много индивидуално.
При някои се получава, при други не. Но когато са двама любими актьори, ще се гледа и без химия, тя е просто бонус. Хайде дано се получи.

# 305
Превода на Gaddar е пуснат

Gaddar 17 епизод БГ превод

Аз също харесвам Неслихан, гледала съм я в ДП и ЧЛ, прекрасница в играта е.

# 306
Хайде партито започна...

# 307
Стайлинга за партито

# 308
Още от партито

# 309
Партито за РД на Аслъ Йонер продължава

# 310
Да е жива и здрава, продуцентката!

# 311
Коркут на партито изобщо не е страшен и не е мъртъв.

# 312
# 313
Охоо! Прибирам се от купон и тук също се вихри купон!
Много са готини! Страхотно се забавляват и си личи,че всички са приятели!
Още по- тъжно  ми е да си помисля, че остават само 3 епизода!
Каква е тази новина за Чаатай и Неслихан?
Нали уж и бяха предлагали ролята в Гаддар, но тя била отказала. Или греша?
Все пак дано се окаже вярна и да продължаваме да го гледаме!

# 314
Ами тя тогава нали отказа, защото не й хареса ролята ли, проекта ли, не си спомням.
Ама, ако сега са й дали сценарии, може да й е харесало нещо, знам ли!

Adba.tv

Общи условия

Активация на акаунт