Отговори
# 375
Ее вие нали не  мислехте, че можем без Пелин?  Завръща се дори ако отсъства 20 серии. Без нея на къде? Измислиха й 300 роднини, само и само да е в историята. Joy  Чак я предпочитам  пред новоизлюпените Joy

# 376
Кирилова, рибата ще я видим в сряда във втория фрагман, ако изобщо я турят вътре Stuck Out Tongue Winking Eye

Сташе, много добро предположение Sunglasses

Ако не я сложат във фрагманите, хората няма да знаят, Мистери. Не всеки цъка из Х.

Снощи много бях ядосана, но днес ме избива на смях цял ден. Нека си пишат хамсията, само болестта на Сейро да махнат.

И друго, сметнете колко печели шнура на серия. 700 000 долара е цената, продаден в над 120 страни.

# 377
  • Яко в Матрицата...
Ай, хайде честито! Ама как 3% рейтинг, много сте лоши значи 🙄 Рейтът ще фръкне поне до 6%, слушайте ме… Пелин е това все пак. В следващия епизод - 72, ще върнат и Невра, за да стане още по-интересно. Чапкънът от ялъто гледаме все пак… 🤢

# 378
  • София

И друго, сметнете колко печели шнура на серия. 700 000 долара е цената, продаден в над 120 страни.

Човекът взима 84 милиона долара на серия от продажби в чужбина. Дреме му за рейтингите.

Аз от колко време разправям, че няма как да няма трети сезон, този се тъпче с пари. Единственият вариант беше някой от главните да откаже, но не виждам смисъл да го правят, засега Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 16:19 от MysteryG

# 379
Сещате ли се в турски сериали да са участвали деца между 1 и 3 години? Бебетата са по-спящи, децата над 4г вече са изпълнителни, но при скок във времето с 2 г ми се вижда малко....

# 380
По мои изчисления, рейтинга трябва да се вдигне тази серия. Просто има натрупване на събития и инерция от предните епизоди. Тези две м@стии нарочно ги слагат в серии, когато се очаква ръст. После го приписват на тях.

# 381
  • Яко в Матрицата...
Ако не ги дадат във фрага, значи работата е ясна.

# 382
И сега бива Ферит пак да го пишат, че не знае какво иска. Аман.
Иначе 700 хиляди долара на серия, ми се вижда като сума, която е много за нашите стандарти.

teya123, да. Аз съм гледала в Ябълката, Халит Джанчо Grinning

# 383
Много ми е интересно, дали Есмето е опердашила Зерин, или лудия Таяр й е направил нещо, че нали влюбен в Есме Grinning

# 384
По какъв повод е тая с Мерт пак? Какво има да снима с него?
Баланс трябва да има. Щом Сейран се вижда тайно с Тарък, време е и Ферит да обърне внимание на Пелин. Все по-побъркващо става, а на целия този фон Суна продължава ли да се облива в сълзи, но да не казва на Ферит за болестта на сестра си? Това стана най-строго пазената тайна, която не знае само този, който най-много трябва да я знае. А и логиката на Сейран започва да издиша. Значи няма да казва на Ферит до края и ще си умре незабелязано, за да не го тревожи.

# 385
Ужас, момичета какви са тези спойлери Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз отдавна прогнозирах този сценарий.
Дано не го напишат наистина, че само това ни трябва, Сейран да замине с Тарък, а може и.Ферит най-накрая да се ожени за тази лепкава Animal Fish.  Белким Шнура се успокои и спре да се бърка в сценария.
Аман от нея, няма отърване.  Или агента й е много добър или тя се е намърдала в чаршафите на Шнура, друго обяснение нямам.

# 386
Какъв баланс да има? То ако гледаме това, Сейран още много срещи с други трябва да има, че да настигне Феро бей.

# 387
  • Яко в Матрицата...
Не пишете така за света Буче, че ще дойдат да ни поучават. Не знам какво прави, но не разбирам как може да се бута в проект, в който никой не я иска. Ама че кефи как Рамо й е обърнал груб, а тя подтичква след него 🤣

# 388
  • София
Видели Рамо да играе Subway Surfers на телефона си между снимките. Личи си, че му е скучно Joy

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 21:27 от MysteryG

# 389
Кой ще ни поучава? Ние да не би да се месим.

Само като си помисля, че тая бездарната е трябвало да е до 13 епизод.

Общи условия

Активация на акаунт