И още нещо по въпроса за целувките и корейските нрави.
Както Белл беше забелязала на фен-срещата с прегръдки една направо си го целуна Джин по шията. В крайна сметка се оказа, че не е една, а още 2-3. И представете си, бдителен фен пуснал жалба до полицията с искане за разследване за сексуален тормоз срещу Джин. Иначе самият Джин не се е оплакал.

2в1 сигурно ли е, че гладиолите са ядливи? А какво е виолетов карамфил?
Роце, на ти едни помпони, да си ги размяташ, когато имаш желание.

Аз си чакам внучето и три дни ще се вясвам, когато мога. Да не се чудите къде съм.
И преди да ви оставя, няма как да не споделя нещо за моичките. Онзи ден, на фен-срещата на Джин, Гучи, с чиито мокасини се появи, са му били приготвили доста подаръци. Какво има в торбите не се вижда, но триетажната торта с тематика Астронавт, луна, планети и изобщо Wooteo, (неговото човече/плюшка/аниме/даже-не-знам-как-точно-да-го-определя) все неща свързани и символизиращи Джин, се вижда и е доста аткрактивна.

Тъй като Джин е единственият от седмината, който още не е станал посланик на някой от големите брандове, вече усилено се говори, че е много вероятно той да е новият принц на Гучи.

Приятни забавления с младежа 

Ама "Арабският принц" Чо Ин Сон дали е разбивач на женски сърца не знам, но нацелува една сюрия красиви жени/ артистки, в това число и Сон Хе Кьо!!! За ролята му в "Замръзнало цвете" няма да говоря, какво му се наложи на човека да изиграе?!