АС и други романтични К-драми - тема 9

• 15 611
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Работата си е работа. Който снима в романтични сериали няма как да няма сцени с целувки, че и от онези, дето, ако не показват нещо по-горещо, то поне намекват за него.
И още нещо по въпроса за целувките и корейските нрави.
Както Белл беше забелязала на фен-срещата с прегръдки една направо си го целуна Джин по шията. В крайна сметка се оказа, че не е една, а още 2-3. И представете си, бдителен фен пуснал жалба до полицията с искане за разследване за сексуален тормоз срещу Джин. Иначе самият Джин не се е оплакал. doh

2в1 сигурно ли е, че гладиолите са ядливи? А какво е виолетов карамфил?
Роце, на ти едни помпони, да си ги размяташ, когато имаш желание. newsm18

Аз си чакам внучето и три дни ще се вясвам, когато мога. Да не се чудите къде съм.
И преди да ви оставя, няма как да не споделя нещо за моичките. Онзи ден, на фен-срещата на Джин, Гучи, с чиито мокасини се появи, са му били приготвили доста подаръци. Какво има в торбите не се вижда, но триетажната торта с тематика Астронавт, луна, планети и изобщо Wooteo, (неговото човече/плюшка/аниме/даже-не-знам-как-точно-да-го-определя) все неща свързани и символизиращи Джин, се вижда и е доста аткрактивна.

Тъй като Джин е единственият от седмината, който още не е станал посланик на някой от големите брандове, вече усилено се говори, че е много вероятно той да е новият принц на Гучи. Purple Heart

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 09:56 от profi_1

# 586
Далеч съм от мисълта, че след женитба приключват с актьорската кариера. За тях е просто работа и половинките проявяват нужното търпение и разбиране. Обаче продължавам да вярвам и че има такива актьори, които ги изживяват повече нещата и подбират внимателно hahaha

И за разтуха в петък вечер:
- викторина -

Познах едва 10 от общо 30 😀 Като от тези 10 съм изгледала целите само 4 🤪
1. Бегача ✓
3. Съквартирантът ми е Гумихо
4. Кралица на сълзите ✓
10. Подозрителен партньор
11. Не съм робот ✓
12. Невърдълес
14. Омъжи се за съпруга ми ✓
15. Хуаранг
19. Докторския с Пакито и Скръбната
23. Нуна романса със Сончето  - Нещо под дъжда

Който не е отразил плочниците в петък, нека го направи в събота. hahaha
Цитат
- плочници -

Като ги видях тези първите се сетих да те питам за Потомците, Роца. Изгледа ли го? Хареса ли ти?

Проф, приятни занимания с внучето 😘

# 587
Профи, за малките градински карамфилчета става въпрос.
Скрит текст:

И, да, цветовете на гладиолите са ядливи.

Да не ми е съвсем оф-топик поста

От скорошната гала-вечеря във Венеция.

# 588
  • Варненска клюкарка
2в1 с червената рокля Сонг Хье Кьо ли е?

Проф, ами  с тези кутии на преден план, вероятно ще е той. Бях останала с впечатление че АйЮ имаше нещо общо с Гучи, но не съм търсила информация. само ми се върти някакъв спомен че след онзи велик концерт Златния час видях някакво рекламно представяне на кожени изделия - чанти, колани, а само няколко дни след концерта тя
 излетя за  Милано и после беше на ревю на Гучи...
Аз чакам да видя какво ще дадат на Бьон У Сок че в момента много се шуми около него и беше целия в Картие на последната си фотосесия, но може и да е просто в рамките на списанието, че ми се струва че Картие е много голяма хапка за него на този етап. Но рекламата му на аромат на Версаче беше много красива.Сонг Канг покрай Демона можеше доста да намаже, но пуста казарма- огря го цветна козметика и парфюмите на Акуа ди Парма, но те са доста скъпи, така че пак не е зле. Но е видно че брандовете реагират почти мигновено за Корея, щом се вдигне шум около някого.

Работата си е работа, но със сигурност доста връзки се случват покрай нея. Когато завихме към Азия бях попаднала на един корейски блогър който говореше точно за това, имаше и примери, бях споменала за един ревнивец който вървеше след любимата си по сетовете и извън Сеул и такава дето лъснала вече омъжена и бременна, докога е смятала да крие не знам. За съжаление в онзи момент нямаше как да запомня имена, защото нямаше с какво лице да ги свържа.
Марги със сигурност има - много съм чела  че Бинчо е имал връзка, която се е разпаднала когато кариерите им със Сончето.са се пресекли и че може би към някакъв момент са в триъгълник.  Дълго са отричали, пък знаем че не му е било проблем да потвърди отношения, но са предпочели да се определят като френдсшип, може би с оглед на слуховете които са вървяли доста време за него и някаква жена. Дори за втори път го намесват със Сонг Хьо Кьо, защото не знаят коя е тайнствената жена с него. Докато не лъсват един януарски ден със Сончето, че са доста повече от приятерлли...Хора са и всичко може да се случва, това че не сме разбрали, не означава че е изключено да се случва. Преди малко видях рекламата на Мисис и мистър Смит, помня като тръгнаха клюките че Анджелина и Брад въртят любов на СП, малко преди това беше излязло негово интервю в което споменаваше с любов тогавашната си жена, как им е добре заедно и в тоя стил....Казах си че пак са поредните сплетни, да ама не, щастливо женен се разведе и с Анджито набързо си родиха 3 деца.

# 589
  • пак на Рив Гош
Роце, на ти едни помпони, да си ги размяташ, когато имаш желание. newsm18
Профи, мерсиииии! Hug Приятни забавления с младежа Grinning

За тях е просто работа и половинките проявяват нужното търпение и разбиране.
... Или не Wink
Един китайски актьор, когото много харесвам, Ren Jia Lun, така изхвърча от топ 3 от списъка ми с любими китайци. След като се ожени, жена му не му дава да снима сцени с целувки (някъде бях мярнала, че ходела по снимачните площадки с него). Той снима още романси, все пак, но последните му са "вегетариански" - само с погледи и тук-таме прегръдки. А на мен целувките са ми важни. Ако ще е е гарга, да е рошава. Ако ще е романс, поне да има 1-2-3 целувки, к'ви са тия половинчати работи! Joy

Марги, още не съм стигнала до края на "Потомците", сигурно ще го довърша този уикенд, остават ми последните 2-3 епизода. Пък и времето ни е кофти, та си е съвсем за чай и сериали. Но като цяло ми харесва, и като сюжет, и като актьори, и като плочници Wink . Сигурно ще му сложа добра оценка.

# 590
  • Русе
Ох, с тези Плочници ми саботирате домашната работа вече 2 дена! Joy Шегата настрана, одобрявам всяка грижа за тялото, стига да не е прекалена. Признавам, че не харесвам културизЪма, но тези плочки са естетични. А като си спомня какви майтапи носеха в Потомците...май скоро ще мина на "поправителен".
Относно целувките и по-хард сцените...който го е страх от мечки, да не ходи в гората! Нали им дават сценария предварително, все пак е работен процес? Така се запознават с действието и следва приемане-отказване. Мда, има и хора с по-слаби ангели, и мъже, и жени. Това са рисковете на професията, които ги има навсякъде. Една от моите житейски максими гласи "Ако искаш да изневериш, няма нужда да минаваш граници - достатъчно е само да прекрачиш прага на дома си!"
..............
Пак се връщам на целувките. Innocent Ама "Арабският принц" Чо Ин Сон дали е разбивач на женски сърца не знам, но нацелува една сюрия красиви жени/ артистки, в това число и Сон Хе Кьо!!! За ролята му в "Замръзнало цвете" няма да говоря, какво му се наложи на човека да изиграе?!

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 13:27 от winona

# 591
  • Варненска клюкарка
Уин, въпроса е че в тези среди са подложени на много големи изкушения, много красота, много са разглезени от вниманието към тях, много достъпни жени готови на всичко за тях, а нали не е луд този който яде баницата, та така...И точнно за слабите ангели е думата. Не случайно в тези среди по-трудно оцеляват браковете, та янвно си има причина...
Ах тези плочници, ами красиви са. Тук не става дума за културизъм, телата им са много хармонични. И аз не обичам разни натрупани като животни, дето личи че са блъскали и хормони. Но от корейците до сега не съм виждала някой да е прекалил по тази част.

Уин, язък и 3те видеа с целуване не работят, заради прекратяване профила на потребителя. Пуснала съм ги миналата година на 02.03 но кой видял тогава - видял, жалко за хубавата колекция която беше направил авторът.

Но си припомних това смешно видео с ДжГ, как е оцеляла колежката му до края на сериала не знам Joy
https://www.youtube.com/watch?v=Osc1UZhou8s

Тръгнах да събирам музика за първата страница, чудех се аз що някои песни от Бегача не ги намирам, а то ОСТ всякакви, аз съм попаднала на един с 12 песни, а пълния вариант са 21.

# 592
Бел, Сонг Хье Кьо е с Ча.

Бини се срещаше с Канг Со Ра, когато е снимал филма със Сончето. Връзката им беше публична, така че информацията, че не се е знаело с коя е не е много вярна. Със Со Ра бяха около година и към края на 2017 обявиха, че са се разделили. Дори и да е имало някаква тръпка по време на снимките на филма не мисля, че е имало нещо повече със Сончето тогава. ЛПВТ започва да се снима лятото на 2019 и вероятно нещата вече са се получили.
Сончето я спрягаха с Ким Нам Гил, когато снимаха Акула и с Хе Ин покрай Something in the Rain, но и за двамата агенциите на замесените отрекоха.

# 593
# 594
Бел, жалко, че сега няма достъп до видеата, за които споменаваш. Аз чаках да ги сложиш, за да поразцъкам, че първия път и да съм гледала вече съм забравила. Още повече, че към онзи момент съм знаела не повече от 2-3 двойки.
Сещам се обаче Роца беше донесла едни целувки, някои от които доста страстни, а видеата бяха от Инстаграм. Лайкнала ги бях, за да ми отидат в списък "Полезно", но там вече нямат откриване. Опитах, но се зачетох в други постове и отиде 😂Любопитно ми е колко от тях ще разпозная сега. Също много хубава колекция беше, ако не и в две части...

Уин, ах, тези плочници... Хич не са за изхвърляне Джи, Пако, КУ Бин... Абе всичките...

# 595
  • пустинен пъпеш
Може вече да сте споменавали ,оказва се ,че АС  е заснет с две различни финални версии:из руския the girl:
Hae Soo се върна в своето време, след като почина в древния Когурьо. В края Го Ха Джин отново посещава историческата изложба и попада на картина на Ван Со. В този момент тя плаче, тъй като всички спомени от миналото са се върнали в нея.

В алтернативния край превъплъщението на Ван Со се приближава до плачещата Хе Су и й подава носна кърпичка. Той носи костюм и няма абсолютно никаква представа коя е тя. Тя вдига поглед към него, сякаш го пита дали я помни. Усмихнат си тръгва. Хе Су става, за да си тръгне. Те се обръщат едновременно и установяват зрителен контакт. Хе Су му се усмихва и пътищата им се разделят.

# 596
  • пак на Рив Гош
Сещам се обаче Роца беше донесла едни целувки, някои от които доста страстни, а видеата бяха от Инстаграм.
Марги, да не са били някои от тях? Сред корейските, обаче, може да има и по някой китайски или японски.
https://www.instagram.com/p/Cw9jECbhXHI/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/p/CwRnOn2BqAS/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/p/CvU_0kOhLaA/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==

А това ми излезе днес:
- Джуно при Пиаже
- Как да кажеш, че си в Корея, без да казваш, че си в Корея Grinning -

# 597
  • Варненска клюкарка
Рудуду гледали сме и двата.

Марги и аз по същата причина исках да погледна отново тези видеа. После ги сложих и в първата нова тема и там вече разпознавах Пако с Минка, преди това Данчо с балерината му, разпознах физиономията на Джи под един душ, с момичето бяха с дрехите  и май с това се изчерпваха "познатите" ми.

# 598
Рудуду, никой не е гледал втория вариант. Знаем, че е заснет, но впоследствие режисьорът решава да не го излъчи, може би защото е бил планиран втори сезон. Обаче Айю публикува снимка на кадъра с кърпичката и двамата с Джун разказват за този финал в интервюта и шоута. През януари тази година екипа на АС имаше някакво събиране и Джун публикува кратко видео в което като снимки са сложени кърпичката и съвременната реинкарнация на Со. Няма излъчване на този финал никъде по света. Тези допълнителни кадри са изрязани от окончателната версия на финала на сериала.
Ако искаш да видиш клипчето от срещата на екипа го потърси в мои постове от дните след 15.01.
Ето снимката на съвременния Со. Това сме виждали. Снимка на кърпичката не пазя.

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 21:23 от Рори72

# 599
  • Варненска клюкарка
Рори а може би тези кадри да са били за един отворен финал на сериала, защото   този който си знаем всъщност си е логичен завършек на историята, започнала и приключила в настоящето. Но можеха да ги сложат в епилог, че все пак главните ще се срещнат в едно друго време и ще бъдат щастливи.Тези дни нали ровя за видеа с главните от Бегача и феновете на Бьон У Сок вадят сцени от всички сериали в които е играл (за АС 5 секундното му участие трудно би могло да се нарече така, но все пак е там) та се шегуват че ще го чакат във  втори сезон на АС с него и АйЮ 😂.

Общи условия

Активация на акаунт