АС и други романтични К-драми - тема 9

• 15 066
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Варненска клюкарка
Уин, не те разбрах за Бини, но феновете имат предвид по-скоро такъв тип сравнения.....
https://www.youtube.com/shorts/VJiN7LAkDD8

15 актьори с най-много последователи в ИГ. За първия не съм имала съмнения,  Минчо за година е мръднал съвсем малко на фона на количеството му за второто място, почти милион, Звездю около 5 милиона, демончето и то, но Пако ме изненада, явно грешно съм запомнила като гледах миналата година, а на последното място вече могат да монтират по класациите и Бьон У Сок, но той тепърва ще набира още.  Както наскоро споменах, не се сетих да видя неговия ИГ по-рано, но феновете коментират едни 6-7 милиона за последните 3 месеца, което е в унисон с бесния интерес към него в момента. Сякаш ми липсват няколко имена, но сега не се сещам кои.

https://www.youtube.com/shorts/eziUkyzF-9U

На гръб 😂
https://youtube.com/shorts/XR1o-oKJhIo?si=TdaGR2P5DUNywpfl

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 20:14 от Беллора

# 676
  • Русе
Моля те, кажи. Хем е лош, хем не е от любимите на сценаристите. Стана ми много любопитно.

Да, новия сериал от 28и ще е с Тек, но които са го гледали споделиха, че ХеЮн - Сол от Бегача е много дразнеща и заради нея сериала трудно се гледа.

Щом харесваш Тек гледай го във Винченцо. Прави страхотен злодей там.
Tова не го разбрах, Рори! "Ловци на роби" не е лош сериал, напротив! Мога да го причисля към класиката - просто е по-особен и през цялото време имах усещане за смърт на ГГ. Потресаващо ми беше да гледам как за миг отиваш от една класа в друга, разделението между тях - как никоя не разбира другата...но това е социалния поглед. Интересни са характерите, градацията им/ или деградацията...сериалът си заслужава, но е тежък според мен.
Сега ще си потърся някой Еднорог от Роци и ще захапя друго - моите "лястовички"( предложени сериали) ме чакат в лентичката. Joy
Белл, Сончето и Соп удариха 2 целувки, хубави, но в далечен кадър Stuck Out Tongue Winking Eye , все пак бяха семейство и изиграха химията добре. Не ги ревнувам...да не споменавам пък Бини и Юна как бяха в Мисията де?! Joy
А Пако участва в Марвел сериалите, може от там да качва.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 20:22 от winona

# 677
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Поздрав за всички с красива песен на Айю от Хотел дел Луна
https://youtu.be/4XZnxThKAcc?si=vgbwVuIhkx-_6gkg
Благодаря, Рори! Песента на АйЮ много ми хареса! Харесвам си това момиче и като певица, и визия, и за артистка става! Simple Smile Беше добра и в "Мечта за слава". ...
Песента е много хубава, но не е на АйЮ, а на Punch (Пънч) - https://kpopping.com/profiles/idol/Punch.
Пънч пее една от най-хубавите песни от ОСТ-а на АС - "Say Yes".

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 21:16 от profi_1

# 678
О, грешката за песента от Хотела е моя. Тук е клип с кадри от сериала, но когато я търсих съм я виждала и в концертен вариант и ми е останало като спомен че в концертния вариант пее Айю. Явно са ми се преплели спомените.

Уинона, аз много харесах играта на Айѝю в Продуценти. Определено я харесвам като актриса.
Мечта за слава ученическия сериал със Звездолин ли е? Има ли го с бг превод в плейтубето?

# 679
  • Варненска клюкарка

Поздрав за всички с красива песен на Айю от Хотел дел Луна
https://youtu.be/4XZnxThKAcc?si=vgbwVuIhkx-_6gkg
Хубава е и си я запазвам.

Проф, една песен на Пънч от Кингленд

Keep Me Busy

# 680
  • пак на Рив Гош
Заради Тек и този образ Lee Jae Kyoon https://mydramalist.com/people/9095-lee-jae-kyoon я преглътнах главната
Аз не успях, признавам Joy

но които са го гледали споделиха, че ХеЮн - Сол от Бегача е много дразнеща и заради нея сериала трудно се гледа.
Рори, не се впечатлявай от коментарите, на теб може да ти е интересен и тя да не те дразни особено. Аз, лично, си имам една категория корейски (и китайски) Главни Героини, които наричам "подскачащи лигли" и които са способни да ме докарат до тих бяс за по-малко време, отколкото ми е необходимо да напиша това дълго изречение Joy. За съжаление Джой (героинята на Хе Юн) беше от тях.

# 681
  • пустинен пъпеш
Покрай песента от АС ,а често слушам и Gesture of Resistance също от АС ,ми се прииска да загледам някоя по-разтърсваща и завладяваща вниманието дорама,а напоследък не мога да намеря.

# 682
Не знам какво разбираш под разтърсваща драма, но на мен много ми въздейства Добрият човек с ДжунгКи и Че. Разтърсваща драма за мен е и Липсваш ми, Цвете на злото, Слънце и Луна, Прероден богат. Добрият доктор, Булчинската маска,  Триъгълник и много други, обаче са все с любимците ми и може ти да не ги видиш по този начин

# 683
  • Русе
Рори, "Мечта за слава" е ученически дотолкова, доколкото касае музикални таланти. Корейският еквивалент на "Джулиърд". АйЮ, Звезди, Ок Текьон, Сузи и още известни лица има там.

# 684
Ех, къде ме върнахте с този Парадайз и БОФ.
Оригиналната песен на T-MAX.

Ким Джун, който играе мафиотския син и е един от F4 е част от групата изпълняваща песента.

Руди, не знам какво си изгледала и какво за теб е "разтърсваща и завладяваща вниманието драма", но ето един списък от който евентуално да си избереш нещо.
Скрит текст:
49 Days (2011)
A Thousand Days' Promise (2011)
All In (2003)
Alone in Love (2006)
Autumn Tale (2000)
Bad Guy (2010)
Bad Love (2007-2008)
Cain And Abel (2009)
Come Here and Give Me A Hug (2018)
Defendant (2017)
East of Eden (2008-2009)
Giant (2010)
I'm Sorry I Love You (2004)
I Miss You (2012)
La Dolce Vita/Bittersweet Life (2008)
Lovers (2006)
Marriage Contract (2016)
Mask (2015)
Midas (2011)
Misty (2018)
My Daughter So Young (2012)
Nice Guy (2012)
Nine: 9 Times Time Travel (2013)
Padam Padam… (2011-2012)
Sad Love Story (2005)
Scent of a Woman (2011)
Shark (2013)
Stairway To Heaven (2003-2004)
Star's Lover (2009)
Swallow the Sun (2009)
The Equator Man (2012)
The Snow Queen (2006-2007)
That Winter, The Wind Blows (2013)
Winter Sonata (2002)
Signal (2016)
Tunnel (2017)
Life on Mars (2018)

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 00:19 от 2в1

# 685
  • Варненска клюкарка
Рудуду, беше казала че си харесала Ча Ън У в кучешкия сериал. Аз преди около 3 месеца го гледах в най-новия му, сниман 23-24 г Wonderful World . Голяма драма, няма романтика, през цялото време историята поражда въпроси към зрителя, би ли могъл да постъпи като главната, в един момент си казах че да, че и отгоре....Има динамика и обрати, мисля че би ти харесал и на теб. Гледах го при рускините. Финалът не мога да го нарека хепи, но е положителен, доколкото е възможно в такъв сюжет, възмездие, някои неща нямат връщане, но младите хора са силни и животът продължава .....

Тук коментират изказване на Уил Смит за Wonderful World, не можел да си легне вечер без да си вземе дозата, много е харесал историята.

Тази седмица моите любимци не слизат от светските новини, хубавия Ча във Венеция, Джуно в Париж, Бьон У Сок в Милано, но няма да мога тези дни да търся нищо, че компа ми снощи ме остави.

Бьон У Сок в поредната нова реклама, още не знам на какво, някакви неща за козметични процедури на лице

На партито на Прада го представиха като корейска супер звезда и световна звезда.Това момче сигурно всяка сутрин се щипе да види дали не сънува, до тук  във връзка с новия му звезден статус вече е  посланик на Прада, вървят две реклами на спортни брандове, парфюм на Версаче, това горе във видеото, а вероятно предстоят и още. Вчера се шегуваха, че много апетитно похапвал сандвича на Събуей на партито на Прада, ама според мен тая апетитна хапка няма как да я измъкне от устата на Ча, но и пийваше красиво от бутилка с безалкохолно, та ще  видим кой ще го вземе за това.....
На седмицата на модата в Милано е пълно с К-селебрита, но не ми остана време снощи да разбера кои са, видяха ми се познати актьорски физиономии..

Попаднах и на видео с ХеЮн, актьора в ролята на Тесонг, както и други от екипа, не съм сигурна, може би актьора в ролята на ИнХьок, пристигаха или заминаваха нанякъде, доста хора бяха, имаше и доста фенове на летището.. В момента както споменах по- горе трудно търся, защото снощи като пуснах песентана Пънч от Кингленд и компютърът ми се повреди, та днес и с това ще трябва да се разправям, че в момента съм през един архаичен на амнайсет години, ужасно бавен, няма ми ги регистрациите, нищо не си намирам, освен че сега непрекъснато прави някакви актуализации и ми скъсва нервите....

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 13:24 от Беллора

# 686
  • Русе
Както казва Белл, "нашите" корейски звезди са навсякъде в Европата. Обаче гледам с какво настървение китайските звезди вървят по петите им. Голяма конкуренция пада...и горещините не ги спират! Simple Smile
Започнах едно романтично старо парче "My Secret Romance" и, представете си, Blush с бг-превод на Мечтателите в Плейтуб. Очаквам всеки момент да ми извъртят гаден византийски номер Thinking и да ми спрат ентусиазма. Рори, тук участва твой любимец , Дже Йон Ким, редом до мой , Сунг Хун. Сладури са!!! Simple Smile
Имам въпрос: какво значи Web сериал и каква е разликата от другите сериали?

# 687
Уинона, актьорчето от Любов по договор наистина е гоям сладур, но съм гледала и твоя любимец в три сериала. Някой ден ще стигна и до общия им сериал.

Понеже покрай филма ми се догледа много Йогито много се чудя какво с него да захвана. Отдавна се каня на Гиганта, но е 60 серии и няма бг превод и все го отлагам, въпреки че много искам да го гледам. Заканих се да дам втори шанс на Хотел дел Луна, но май още не му е дошло времето. Другите между, които се чудя е фантастика, чието заглавие според оскъдните ми познания по английски се превежда или като Кръг или като Цирк, Джакпот в който главата женска роля се изпълнява от Рашито от сериала с Рейн, още един фантастичен , в който пък освен Йогито участват Пьо и любимката ми Беззаконния адвокат, Психото със Звездолин и Хуаранг и вампирския който звучи като чиста романтика, а съм много любопитна на 18г. Йогито как се е представил в такава роля.
Вече втори ден не мога да реша кой точно от тези 6 сериала с Йогито да подхвана като за начало.
Отзивите в спирита са обичайните. Чета ги за ориетир по сюжета, но не ми помагат в избора. И така дайте малко отзиви, за да взема решение.

Мисля, че Уеб сериал са сериалите на Нетфликс, Дисни плюс и други като тях, т.е. за разпространение не чрез телевизия

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 13:37 от Рори72

# 688
  • пустинен пъпеш
Цитат на: winona link=topic=1656633.msg4818 ще5587#msg48185587 date=1718791505
участва твой любимец , Дже Йон Ким, редом до мой , Сунг Хун. Сладури са!!! Simple Smile

Често чета при рускините,докато си търся поредната дорама,та те писаха за Сунг Хун,нали е бивш плувец,че в интервю по повод един от първите му сериали се извинява на актрисата,изпълняваща партньорската роля,че имали сцена с целувка под водата и той(нали е с опит във водата) я избутал под себе си,та тя се понагълтала с вода.
,,My Secret Romance"(2917) го гледах мин.год.,имаше доста смешен момент с едни подплънки за бюст.
От препоръчаните от 2в1 гледах ,,Misty" (2018) и ми хареса и отдавна се каня и на ,,Midas"(2011)още повече,че е с харесвания от мен като актьорско майсторство Jang Hyuk ,препоръчания от Бел ,,Wonderful World"(2024) също е в обсега на подбраните ми .,също и Цвете на злото,препоръчан от Рори(но ми се струва,че ще е прекалено тежък).Иска ми се да гледам някой от типа на ,,Mr. Sunshine"(2018),,Goodbye My Princess"(2019),та дори и ,,My Dearest"(2023)

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 14:02 от rududu

# 689
  • Русе
Да, Рудуду, плувец е. И Со Джи Соп е плувец. И двамата са с травми и за това спират спортната си кариера. Благодарение на хубавите си фигури и сериозна височина над 1.8 м. ги лапва дефилето, после киното. Често срещано е - от мода, спорт или музика, с някакъв талант - шанс на нова звезда.
За сега наистина има смешни и сладки моменти - ще видя нататък.
Обяснявах си УЕБ-а като поръчка от дадена платформа...Значи греша.

Общи условия

Активация на акаунт