Лакове за нокти - 169

• 38 399
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Aura 123 Classy red
П.с. надявам се да не ви доскучавам с моите винаги червени маникюри.

# 106
Често се случва да посегна към червен лак и да реша че не съм успяла да си оформя ноктите добре - това ми е изключително досадно и омразно занимание и никога не съм доволна... спирам просто защото ми е писнало да пиля Grinning Ако не беше това, щях и аз да нося често червено, но с него като че ли най-много се набива на очи ако не са оформени добре. Дори с чисто черно не ми вади очите така.

# 107
Много красиво червено, Джанис Heart Exl На мен червено, розово и млечнобяло никога не ми омръзват като цветове за маникюр.

# 108
Благодаря, Делта, моите фаворити се препокриват с твоите Purple Heart Забравих да спомена, че лакът е само на един слой, но е много покривен и хубав.

Натка, права си, и моите нокти не са в топ вид като оформяне, но и това не е в състояние да ме откаже от червените нюанси.

# 109
  • На изток от Ада
Janice_, мн хубаво ти стои. Не ни дотягаш.

# 110
Имате ли любим млечнобял? Да се прехвърля и аз на тях, не да си стоя с варосаните 😁 Имам запитване и за Perfect S135 с частичките с бели сърца и червени и бели точици- само аз ли не мога да достигна до тях, единствено "точиците" се захващат по четката.. много са тежки и падат на дъното сърцата, може би ги изваждате с нещо? Виждала съм хубави маникюри с този лак в темата🤗 благодаря много на всички и за предишните отговори! ❤️

# 111
  • На изток от Ада
Раздрусай лака krewellaa7 и със натиск върху нокътя. Или на Гъбка.

# 112
Не бих раздрусвала лака.😉 Поставям шишенцето в дланите и с много внимателни и бавни движения го завъртам напред-назад, много деликатно. Аз хващам сърчицата директно с четката. Да не би да се е утаил и брокатените частици да стоят на дъното? Перфект би трябвало да имат топче на дъното.

# 113
  • На изток от Ада
Нямат топче Перфект.

# 114
Има даже две топчета в лака и се опитах така да ги раздвижа, но не се получи да се захванат от четката. Купих го преди 3 дни, нов е. Благодаря за съветите, ще пробвам отново😁

# 115
Ау, Janice, много хубав лак и много красиво ти стои!

# 116
  • На изток от Ада
Има даже две топчета в лака и се опитах така да ги раздвижа, но не се получи да се захванат от четката. Купих го преди 3 дни, нов е. Благодаря за съветите, ще пробвам отново😁
щом е нов може да има топчета. При нас от около година няма перфект

# 117
Този Perfect със сърцата го изхвърлих преди време. Късаше ми нервите, защото по четката не остава нищо наистина. Пробвай да сложиш на нещо и да вдигнеш сърцата с четка или точкатор. Ситните точки са изгубена кауза...

# 118
Благодаря на всички за съветите! Наистина човек трябва да има здрави нерви, ето какво сътворих, използвайки клечка за зъби, за да извадя сърцата:

# 119
  • На изток от Ада
krewellaa7,мн добре

Общи условия

Активация на акаунт