Лакове за нокти - 169

• 38 405
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Alverde color & care 80 peach coral (нямах търпение да пробвам), trend it up super shine & stay 765 ( любов от пръв поглед 💚, беше намален на 0.74 лв)

# 121
Много хубаво се е получило! И аз съм хвърлила око на лаковете на Алверде. И топ лакът от същата серия също ми представлява интерес Heart Eyes

# 122
Имате ли любим млечнобял?

На мен любим ми е Golden Rose Keratin 05. Той като се гледа в шишенцето изглежда светлорозов, но на два слоя изглежда млечнобял:

# 123
Тrend it up I love effect 010, 030 и 050🤍💛💙:

Скрит текст:

Не знам какво повече мога да искам от тези лакове- ефектни, блестящи, страхотни нюанси (златното е златно, не тенекиено), съхнат достатъчно бързо! Е, ако не бяхте споменали, че издържат по-малко от други лакове, щяха да са идеални.😃 Такива студени нюанси на синьото направо сякаш оживяват на ноктите ми, никога не ми омръзват.💙
Ето и някои нови лакове в ДМ (в зеленото се влюбих- на втората снимка цветът е по-реален, бронзът отдясно едва се вижда на снимката):

Цената беше нещо около 5,50 лв май...

# 124
Доста са трайни. Взех си синия в средата и след една седмица го свалих, защото ми омръзна, не беше мръднал иначе.

# 125
  • София

OPI Bastille My Heart

# 126
Тrend it up I love effect 010, 030 и 050🤍💛💙:

Dolce miele, сподели, моля те, тайната на тези перфектни кожички Hug
Беше писала, че не ги изрязваш, а обработваш само и единствено с електрическа пила.
Имам такава с доста приставки, но не мога да се справя добре с кожичките. Все се налага да изрязвам, а после стават едни леко рошави, ужас... Може ли да покажеш конкретната приставка, как я държиш спрямо кожичките или пък да поставиш линк към някое видео, което смяташ, че покзва правилната техника (ако имаш такова подръка, разбира се). Heart

# 127
Essence 15 + NYD professional more glitter 03

# 128
  • Измир
Прекрасни сте!
Twenty one 83

# 129
  • Варна
Opi If you persist

# 130

Opi I eat mainely lobster

# 131
  • На изток от Ада
Грийни! имам го,не е толкова красив...

# 132
nasito, на мен много ми харесва. Идеален е за летен маникюр. 🥰

# 133
Страхотен летен цвят наистина. Просто стои различно на всеки, моят цвят на кожата е бледичък доста и някои цветове изглеждат по-различно отколкото биха стояли на друг. Дори лятото не "хващам" почти никакъв тен, но пък някакъв такъв ярък цвят ми е за "преструване" че имам все пак и тен Joy

# 134
Аз си чакам електрическата пила от Aliexpress + диамантен накрайник за кожички. Нямам търпение да я пробвам, защото моите кожички са групи и много сухи. Със сигурност ще споделя отзив.

Общи условия

Активация на акаунт