Лакове за нокти - 169

• 38 408
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Аз си взех някаква малка електрическа от SheInр тъкмо вчера пристигна та съвсем набързо я пробвах и не обстойно. Всичко много хубаво, ама какво съм чела и мислех че се зарежда, а тя трябва да стои включена... а пък кабелът не е чак много дълъг. Майната му де, имам разклонител с USB портове, ще си го придърпвам до мен и ще си бръмча на воля Grinning
Иначе добре се държи, стига да не натисна силно че все пак не е особено мощна. Ама като се има предвид че ми излезе на цена колкото кутия цигари, ще ми върши работа точно за кожичките че тази от Лидл ми идва тромава за това. А и за тази лесно мога да си набавя каквито си искам накрайници, че точно за кожичките може и да иска нацелване малко.

# 136
  • София
Момичета,имах рожден ден .Черпя ви виртуално.

# 137
Жива, здрава и цветна да си, Натуся! Purple Heart Весел празник!

# 138
  • София
Някой има ли лакове от тази серия?

Покривни ли са ,издръжливи?

# 139
Натуся, честит рожден ден! Много здраве и щастие и само добри лакови придобивки да имаш!😀
Тrend it up I love effect 010, 030 и 050🤍💛💙:

Dolce miele, сподели, моля те, тайната на тези перфектни кожички Hug
Беше писала, че не ги изрязваш, а обработваш само и единствено с електрическа пила.
Имам такава с доста приставки, но не мога да се справя добре с кожичките. Все се налага да изрязвам, а после стават едни леко рошави, ужас... Може ли да покажеш конкретната приставка, как я държиш спрямо кожичките или пък да поставиш линк към някое видео, което смяташ, че покзва правилната техника (ако имаш такова подръка, разбира се). Heart
Vetrena, 🤗 На първа страница на темата има няколко снимки, където се вижда мисля с кой накрайник на ел. пилата ми от Кауфланд обработвам кожичките.🙂 А новата ми пила е ето тази от Алиекспрес, за около 40 лв я купих:

Лесно преносима, зарежда се, може да се използва и като power bank. Накрайниците от комплекта могат да се използват за друго, за кожичките използвам ето такъв накрайник (по-малък е от най-често използваните, но при мен с него се получава най-добре- на живо е съвсем миниатюрен):

Първо избутвам/повдигам кожичките с избутвач или дървена пръчица (понякога и директно с някой нокът☺️). После използвам ел. пилата (има две посоки на въртене, по усет карам с посоката- на едната страна се получава, то се забелязва коя е). Добре е ръцете да са сухи, за да е по-ефективно (примерно избягвам да мия съдове преди това или да взимам душ). Не натискам, когато обработвам кожичките. Като движения е нещо подобно на видеото (но с показания по-горе накрайник, не с накрайник топче), както и долу вляво на тази снимка:

https://m.youtube.com/watch?v=i7jS5pDKUyw
Тази пила си заслужава всеки лев до последната стотинка.😍 "Писалката" и' е по-компактна в сравнение с ел. пилите от Лидъл, Кауфланд и подобни. А като обороти изобщо не могат да се сравняват. Използвам си и другата ел. пила все още, но предимно за педикюр.🙂
В ютюб харесвам клипчетата на Sakramel (Марина)- има клипчета, където също може да се види как обработва кожичките с ел. пила (макар че обикновено след това ги и реже, аз само с накрайника обработвам). Може да се види техниката, на мен много ми харесва как обяснява.🙂

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 15:49 от dolce miele

# 140
  • София
Извинявам се,но не мога да уловя цвета

# 141
Натуся, Честита да си!
Жива и здрава бъди!

# 142
  • Sofia
Някой има ли лакове от тази серия?
....
Покривни ли са ,издръжливи?

Имам 2-3 лака на Делиа, обаче от други серии, но съм много доволна, с хубави четки са, покривни цветове, лесно се нанасят, прилично издръжливи са. Харесвам ги доста.

# 143
dolce същата пила чакам 😍 взела си я на много добра оферта, аз я взех за 36 лв. Трябва да се дебне, често я намалят. Накрайника избрах с жълта насечка, дано върши работа.

# 144
От къде е този лак?

# 145
  • София
Натуся, честит празник Cake
Много лакови находки Heart
От мен номер 85

# 146
  • Варна
Ranella, отдавна го взех от сайта prohair.

# 147
Dolce miele, безкрайно благодаря, че си отделила толкова време да обясниш всичко ❤
Моят комплект е Beurer, въпросният накрайник не е толкова миниатюрен, затова веднагически ще си поръчам и писалка 😊

# 148
Валентина, супер, ще останеш доволна!😉 Аз не исках да чакам, когато я купувах, но пак беше много добра офертата.
nasito, на мен много ми харесва. Идеален е за летен маникюр. 🥰
И аз много харесвам подобни цветове.❤ Напомня ми на Флормар Full color Bright Azalea, както и на един Флормар (Bright coral, Red coral или нещо подобно беше).😊
Vetrena, хубавото е, че ще можеш да си поръчваш всякакви накрайници за тази пила, да регулираш оборотите (за кожичките няма да са ти необходими максималните обороти, но другия тип пили вероятно имат между 2000 и 5000-6000 оборота в минута макс🤔). Съветът ми е да сложиш в кошницата още някой накрайник за кожичките, ако ще поръчваш от Алиекспрес- не са скъпи, а може пък за твоите кожички да е по-подходящ и малко по-голям накрайник пламък. Аз чак след пробата разбрах, че с малкия ми е най-добре, а го бях поръчала съвсем случайно. Очаквах, че е по-голям и бях доста изненадана, когато пристигна...☺️
Момичета, в Notinо май цветовете за нищо ги нямат!😂😂 Поразгледах някои лакове и кръгчетата за цвета изобщо не се връзват с цветовете на лаковете (то и в някои снимки няма нищо общо с реалността).😃

# 149
  • София
Обсъдихме жълтите лакове и от кои сме доволни, но аз имам проблем с белите. 😁 Винаги ми стоят като коректор (за хартия) или не са достатъчно покривни. Има ли такъв, от който сте доволни да го пробвам? Исках да попитам и откъде си купувате тези красиви ваденки, може би онлайн? Благодаря! ❤️

Бял лак на Бруклин! Стои фантастично, покривен, траен. Но е купуван онлайн от сайта на Импала. Обаче сайта им или нещо не работи, или са спрели продажби, защото не ми показва цени и налиичност. Намерих го тук https://www.starcorp.bg/bruklin-lak-za-nokti , номер 4
Ваденки - али експрес и тему.

Общи условия

Активация на акаунт