Лакове за нокти - 169

• 38 413
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Само онлайн са Еси в Лили. Аз си поръчвам предимно от там(сега има доста намалени) и от Нотино, както и от немския Амазон. Имам няколко и от аптеки Ремедиум.В края на миналата годината бях в Берлин и от Амазон си поръчах календара на Essie и от там стартирах с куп лакове. ☺

# 181
  • Стара Загора
Някой беше споменал за лаковете на Trend it up Glossy gel и вчера минах през ДМ да ги погледна. Въпреки че са класически крем цветове, много ми харесаха и бих си купила поне един за проба заедно с много приятен прасковен нюд от серията за френски.. Зачудих се дали прочетох отзив или имаше питане тук. 🥹

# 182
Ивче, мисля, че отзив беше в тази тема, съфорумка ги похвали като доста трайни, с хубава четка и консистенция.
Пп И аз си набелязах да ги разгледам, но сега не намирам поста.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 07:44 от Джаста Праста

# 183
  • На изток от Ада
Ивче, няма мнение за новите лакове, аз не помня. Те са нови , гледах ги
.. Както и тези от френската серия. И взех 2 на Алверде

# 184
Да, в тази тема е било. Голямо ровене падна, но открих постовете. Долче ги е показала, а след нея друга съфорумка ги е коментирала.
....
Ето и някои нови лакове в ДМ (в зеленото се влюбих- на втората снимка цветът е по-реален, бронзът отдясно едва се вижда на снимката):

Цената беше нещо около 5,50 лв май...
Цитат
Доста са трайни. Взех си синия в средата и след една седмица го свалих, защото ми омръзна, не беше мръднал иначе.

# 185
  • На изток от Ада
Двамата,аз разбрах за синият пясък, понеже Долс показа него, помислих че суфорумката за него говори ..

# 186
  • София

BEL LONDON NEON 99 - буквално вади очи, като повечето неони не е много покривен. Тук е на 2 слоя и леко прозира.

# 187
  • Измир
С любимият ми Sinful colors Too cool for pool

Седя и се ядосвам на производителите на лакове по целия свят. Да намалят разходите правят четките по-къси от необходимото. Значи ако аз искам да използвам 2/3 от лака в шишенцето би трябвало да мога без проблем. А какво се получава всъщност? При завъртяна капачка между дъното и четката остава половин см разстояние, а когато я ползваме губим още половин см, защото е отворена. Тоест след като преполвим шишенцето трябва за всеки нокът да правим акробатика с навеждане и потопяване в лака.
Така, споделих си размислите с хора, които ще ме разберат 😄. Не, че нямам 300+ лака, но си ги обичам всичките.
Даже сега ще отскоча за нови попълнения 🤣

# 188
Вариант е от китайските сайтове резервни четки, те излизат на жълти стотинки бройката и ако те те устройват като дължина можеш да смениш. Не съм заглеждала какви варианти има там за размери че все пак не всички шишета лак са еднакво високи но може и да свършат работа. Иначе си права, много е досадно наистина.

# 189

MAVALA 55 DAKAR

# 190
  • На изток от Ада
Поръчах малко лакове от нотино имат промо за лакове.
Поръчах и delia black pepper 3 Цвета

# 191
  • София
Поръчах малко лакове от нотино имат промо за лакове.
Поръчах и delia black pepper 3 Цвета
Аз вчера получих два на Delia,но още не съм тествала.

# 192
Грийни, от къде е лакът? Много ми допада!

# 193
  • Варна
Щракнете ги да ги видим тези delia, нищо че няма да са на нокти Simple Smile

# 194
  • София

Пишеше,че е хибриден лак. Номер 49
Много хубаво се нанася,би стоял добре дори на един слой. Средна издържливост,при мен 4 дена

Общи условия

Активация на акаунт