Лакове за нокти - 169

• 38 471
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Честита да си, Долче! Бъди много здрава, обичана и щастлива! Purple Heart

# 481
Благодаря ви за пожеланията!🤗🤗
Лейди, кой е лакът?🙂

# 482
  • София
Честит празник, Dolce, с малко закъснение! Все така да радваш с лаковите си красоти Heart Eyes

# 483
  • Варна
Wibo Doll 1

Долче, бъди жива и здрава!

# 484
  • В полите на Пирин планина
Благодаря ви за пожеланията!🤗🤗
Лейди, кой е лакът?🙂

Аура 104.

# 485
Тина, откъде в този лак?😍 Има ли го в Лили?

# 486
  • На изток от Ада
Лака на Тина го няма е Лили лимитирана серия беше с 2 или три цвята.
С имам червен/розов от тази серия.
Един цвят,нямаше други тогава

# 487
Много жалко, разкошен е просто.
Не ходя често в Лили, иначе като отида там обикновено минавам и оглеждам де що има лакове, да не изпусна нещо и аз дето иначе я се лакирам, я не... Grinning Но разни лимитирани обикновено не ги виждам, че наистина рядко влизам точно там и още по-рядко уцелвам когато ги има.
Аз съм с един скучен сребърен металик на Флормар, даже не ми се и снима че сигурно пак ще му намеря 101 кусура като видя снимката на монитора Grinning Много отдавна не бях носила такъв, а ми харесва и за къси, и за дълги нокти.

# 488
  • На изток от Ада
Той лака на Тина е от преди 2г сигурно.
Ще потърся моя

# 489
Ами аз откакто има Лили у нас все рядко си ходя там Grinning ДМ като ми е на 2 крачки и като е с по-добри цени на май всичко... за Лили много малко покупки остават и не винаги ми се ходи даже само за тях. И пропускам такива съкровища като този лак, а хич не е бил за изпускане Grinning

# 490
  • На изток от Ада
Вземи си поука!
То има подобен на флормар.

# 491
Тина, деанайсетгодишната ми дъщеря също го хареса лака!😃 Тя от няколко дни ме кара да я лакирам с розово/нюд и отгоре с холо лак. Добре че си имам запас от холо съкровищата на ГР, че с тях всеки лак се превръща в холо!🙂
Вземи си поука!
То има подобен на флормар.
Така ли, подобен ли е наистина (не съм виждала WIBO-то на живо)? Тина май на мен го прати!😊

# 492
  • На изток от Ада
Не е холо на флормар . Той и моя от серията не е холо

# 493
  • Варна
От Лили го купих, отдавна беше, но сега му дойде реда. Тогава бяха изложени в картонени стелажи отделно от марката. А Лейди има един тъмночервен с частички, който го предлагаха по същото време, за него още съжалявам, че не го взех, вече не се намират.

Долче, не се сещам за кой Флормар говориш, но не мисля, че имаше подобен от тези, които ти пратих.
П.п. мисля, че червеният от задния ред също беше холограмен.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 12:04 от tina_vn

# 494
Catrice brave metallics 01 + NYD professional more glitter 09

Общи условия

Активация на акаунт