Лакове за нокти - 169

• 38 461
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Petrowa32, не знам дали има специални гъбички. Аз използвам парченце дунапрен от домакинска гъба. Може и с парченце от гъбка за грим.🙂

# 556
# 557
# 558
Подаряват се:

# 559
В кой град си? Имам интерес към някои, но не знам дали държиш наведнъж да ги дадеш, за 2-3 със сигурност не си струва нито да се плаща доставка, нито ти да се занимаваш отделно и не бих молила за това.

# 560
В София съм. Като цяло предпочитам да ги дам заедно и да не се занимавам повече, то за по малко бройки наистина не си струва разкарването и доставките.

# 561
Права си, разбира се, затова и с питане за града почнах. Ще си намерят нов дом със сигурност, хубави цветове са и доста от тях точно за сезона.

# 562
  • На изток от Ада
Също имам лакове за подаряване

# 563
  • Варна
China glaze Lemon ice

Неон с шимър... нещо не съм очарована май, странно ми е.

# 564
Странна комбинация наистина, но като за посред лято не изглежда чак толкова пресолена манджата Grinning
Имала съм някакъв такъв преди години, много отдавна и не помня марката. Точно жълт неон беше и моят. Лъщи, свети.... страхотия Joy

# 565
На мен пък ми харесва този неон. Аз по принцип не нося неони, но този изглежда много свежо.

От мен познатия пясъчен тренд в червено, за първи път без топ, даже ММ го забеляза и каза, че е ефектен, пипаше текстурата. С топ като съм го носила не е имало никаква реакция 🤣🤣🤣

# 566
Идеален си е сега за лятото неонът. Аз такива слагам като искам да изглежда че имам тен и аз като хората... Че иначе ставам най-много до "тъмно бяла", според моите хора Joy Свежо стои наистина, само малко повече съобразяване с дрехите иска.
А мъжете са така, като децата малко Grinning Повечето се впечатляват от нещо такова, интересно им е че е странна текстура.

# 567
Тина, и на мен ми харесва неонът с шимър, интересен е.🙂

# 568
  • Варна
Благодаря, може би зимата ще ми хареса повече, заради "ледения" ефект Grinning

# 569
След много търсене търсене споделям положително мнение за следните два топ лака, с уговорката, че ще пиша след седмица за издържливостта.

Първият е топът Miss sporty nail expert 3D gel effect, прави хубаво покритие, което имитира гел, съхне бързо, но има балончета от жегата, закупен за около 7-8 лева.

Вторият е Sally Hansen color therapy argan oil top coat, закупен за същата цена, прави чудесно покритие, съхне бързо, може да мине за гел ефект, води се подхранващ и няма дори едно балонче, а е страшна жега.

Видях, че има намаление на Аура този месец в Лили, ще пробвам и топът им с гел ефект.

Общи условия

Активация на акаунт