Лакове за нокти - 169

• 38 456
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • На изток от Ада
Подхранващ топ , интересно! Само че кое подхранва? Вероятно кожичките около нокътя . То до нокъта има два три слоя лак ,как ти оп да подхранва.

# 571
Ще се учудиш Wink колко вещества проникват през множество слоеве и то в дълбочина.Grinning

# 572
Сали Хенсен има цяла серия от този тип с арган, в която има и основа, и цветове. Нямам впечатление от тях обаче, защото не съм ги пробвала.

# 573

GR Extreme gel shine 04.

# 574

Номер 127, на три тънки пласта.

Да похваля една база на Trend it up. За трети път я слагам,но още с първият имах чувството, че ноктите ми станаха бетон (те по принцип са ми доста твърди).

# 575
  • На изток от Ада
Сали Хенсен има цяла серия от този тип с арган, в която има и основа, и цветове. Нямам впечатление от тях обаче, защото не съм ги пробвала.
основа цвят ок,  но топ ?
Може би със цялата серия да ,но само топа колко да подхранва. Няма лошо де. Но аз пък помня че дискутирахме преди че Сеша е с вредна съставка , обаче е топ и не стига до нокътя. Това преди години тук.

# 576
На подхранване точно от топ лак не бих разчитала и аз. Но пък това не значи и че пречи с нещо, ако си е хубав топ по принцип.
На ме не можа да ми стане много ясно на кое точно казва гел ефект дето се търси в случая, ама пък я как се раздвижи обсъждането на топ лакове покрай това и стана интересно Simple Smile

# 577
Натка, топът стои като дебел слой отгоре, има повече блясък и е по-гъст, което придава плътност.

# 578
Ясно, не бях сигурна точно какво имаш предвид. А и може и от мен да си е де, аз лично не съм фен на видимо по-дебели нокти заради поставен гел, стоят ми неестествено.
Иначе аз от Сеш редовно си слагам доста "тлъст" слой но дори той не прави ноктите да изглеждат по-дебели или плътни, просто стои като стъклен или не знам и аз с какво да го сравня. Скоро не съм слагала различен топ от него, та не си спомням с кой друг преди време пак ставаше като стъкло точно, ако правилно разбирам това търсиш.

# 579
Flormar full color 64

# 580
Помните ли, че щях да изхвърлям един гел топ на Дъглас?😅 Оказа се, че е чудесен ефект, като му добавих утайка от кафе.😁 Просто изчаках утайката да изсъхне. На живо изглежда по-добре (частичките стоят почти като черни):

# 581
Интересно, бих очаквала кафето да пусне малко цвят а не да стои само като частички. Любопитна съм да чуя по-нататък като предстои повече в него дали пак така изглежда. Не става ли релефно също?

# 582
Да, има и съвсем лек цвят, то се вижда. Но не колкото очаквах. Ще го видя и по-нататък как ще се държи, разбира се.🙂
Има релеф, много ми е приятен на пипане.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 17:40 от dolce miele

# 583
Момичета, топът  Sheche Vite отново се появи в мейкъп на отлична цена-10.80!
https://makeup.bg/product/26883/

# 584
  • Варна
Долче, каква изобретателност! Не би ми хрумнало да ползвам кафе, интересно стои.
И за мен топ лак с масла е по-скоро маркетингов трик, какво количество ще има в него, че да окаже положителен ефект на ноктите, 99,99% от него все пак е химия.

Общи условия

Активация на акаунт