Лакове за нокти - 169

• 38 415
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Редактирах си предишната публикация със снимката на ел. пилата- купих я за около 40 лв, не знам как съм объркала цената...

# 151
И в SheIn има всякакви инструменти и декорации, ами добре че откъм лакове поне досега не съм попаднала на обикновени а все гелове... че иначе уйдЕ коня у ряката Joy Както всеки път се чудя каква още дреболия да бодна че да допълня сумата или ей така що пък не за нещо дребно, не искам да си представям ако на всяка поръчка добавях и по 1-2 лака Grinning
До тук от тях поне съм само с инструменти, плочки за печати, ленти за френски и един латекс дето да си го мажа на кожичките уж да не ги цапам и да се изнервям, но мен ме изнервя латексът и така си стои да ми пълни къщата и той Grinning Но пък съм си взела от там пакет с 50 картонени пилички че да мирясам най-сетне, аз тях все едно че ги ям...

# 152
  • Варна
Още един интересен цвят изкарах от колекцията # 605. Тъмно зелено към кафяво.

# 153
Едни тъмни копчета, правени по тъмно снощи. Разкошен цвят и четка, цвета хич не му е сезона, но знаете как е с ново закупен лак....

Pierre Cardin Studio Nails 056 на два слоя + топ GR gel look top coat

# 154
Че какво му е на цвета, разкошен си е. Той си е класика, а за това сезон няма.

# 155
Pastel (233),но не съм сигурна за номера.От nontino с безплатна доставка.След 3 дена пристигнаха.

# 156
  • Измир
OPI Cajun shrimp

# 157
# 158
Скъсих ноктите и реших, че Anne Boleyn❤ е идеалният лак за тази дължина😃:

По-късно ще почиствам кожичките.
Доволна съм от пясъците на Trend it up!🙂 Издържаха точно 4 дни в безупречно състояние на ноктите ми- а вероятно можеха да издържат и поне още ден, но мих, чистих доста вкъщи и се постарах връхчетата да се изтъркат/олющят.😅 И не на последно място- изключително лесно махнах лаковете с безацетоновия лакочистител от Лили, а очаквах да е трудно.
П. П. Знаете ли как се маха лак от дрехи?😀

# 159
  • Стара Загора
ZOYA Beachy Brights 2

Половината колекция се повтаря от миналата година.

# 160
  • В полите на Пирин планина
Catrice 040 Mint Breeze:

# 161

Miss Sporty 636, 10.

# 162
Долче лак от дрехи съм махала с памук напоен с лакочистител слагаш върху петното и задържаш докато се разтвори ако е нужно повтаряш след това изпираш дрехата от петното което ще остане върху нея от лакочистителя

# 163
Джаста предложи преди време франкенполиш с номер 155 на Twenty One и аз го смесих с три нюанса синьо 😆. Все ми се струваше недостатъчно, а сега като гледам май съм прекалила. Имам още един за разваляне 😃

# 164
О, Фифи, много хубаво е станало.
Не мисля, че си прекалила.
Пп Мисля, че ще е чуден за зимен/коледен маникюр. Grinning
Това обаче не означава, че си прекалила или че не е подходящ за всяко време на годината. Струва ми се, че този нюанс ще носи и на морска тематика.

Общи условия

Активация на акаунт