Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 133
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
С наборката коментирахме тезите снощи, госпожата ѝ по БЕЛ е проверяваща и им е казала, че тезата ще е на произведение от 7 клас. Нейните предлоложения са "На прощаване" и "Неразделни".
Госпожата кристална топка ли има или звездите и говорят?😀
Като започнат да дрънкат глупости все едно имат вътрешна информация и яхвам метлата, защото все има кой да им вярва

# 136
И аз не мисля, че някой знае какво ще се падне, ама много се надявам да познае госпожата

# 137
Върху разказа "По жътва" не се е падала теза. Възможно е сега.

# 138
Върху разказа "По жътва" не се е падала теза. Възможно е сега.
Не го искам Laughing От училищните години не се разбирам с Елин Пелин Laughing

# 139
На мен  " По жътва " ми се струва много приятно произведение за писане на теза, но моят син не мисли така, много му е трудно

# 140
Аз пък много обичам Елин Пелин и Йовков, виж с Вазов по-трудно се погаждам. И досега помня, че като кандидатствах след 7 клас, в едно от училищата темата беше "Защо Странджата завещава знамето на Бръчков" или нещо подобно. Голямо смукане от пръстите падна.

# 141
  • София
Каквото и да пишат, дано да не е толкова зловещо като По Жътва, че няма и проблясък надежда накрая Cold Sweat
Даже Една Българка е по- положително, заради оживялото дете и чистата съвест на женицата

# 142
Ако се падне нещо, което са учили към края и им е прясно в главите е най-добре май. Моето в момента каза, че са на "По жътва". Не е коментирала още дали й харесва, трудно ли й е.

# 143
  • European Union
Нали тази банка с въпроси, която събират, се прави от учители. Предполагам, че има учители, които наистина знаят какво е вероятно да се падне. Те избират от няколко тези, не от 100.

# 144
С наборката коментирахме тезите снощи, госпожата ѝ по БЕЛ е проверяваща и им е казала, че тезата ще е на произведение от 7 клас. Нейните предположения са "На прощаване" и "Неразделни".
Госпожата кристална топка ли има или звездите и говорят?😀
Като започнат да дрънкат глупости все едно имат вътрешна информация и яхвам метлата, защото все има кой да им вярва
Редактирах се - не съм се изразила правилно - предположенията са на дъщеря ми, а не на учителката. Доколкото познавам дамата, не би си позволила да коментира дори и да знае какво са предложили като въпроси.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 15:45 от merilen

# 145
На фона на ядовете, които ми създава наборката, да взема да си я похваля - днес на тест по химия има втора петица за срока. Милата, надява се на 5 за втория срок, но едва ли - 3, 5, 4, 5 са й оценките. Аз не помня някога на мое писмено изпитване и три да съм видяла, а тя сама поиска уроци, за да увеличи успеха си и за 3-4 месеца напредъкът по физика и химия - моят кошмар, е видим и много ме радва.
И още нещо случайно свърших днес - взех флайерче за паралелката, която сме избрали и си поговорих с колегите. Доволна съм, мисля, че правилно се ориентирахме, сега стискам палци да стане.

# 146
Браво на момичето  ! А на каква паралелка се спряхте ?

# 147
Професионална - "Полиграфия". Разбира се, ще пише още една професионална в друго училище и две профилирани в СУ. Но тази е най-подходящата, само да не ни мине котка път.

# 148
  • София
И аз да се похваля. На класното по БЕЛ има петица - 49 точки на първи модул от миналогодишната матура (това й е максимума, та явно се е събрала и съсредоточила) и първа теза за 4 точки. Досега само от 0 до 3 е изкарвала. По МАТ днес беше класното, решила почти всичко, ама не се знае как, но пък изкарала поредната шестица за активно участие - вече има 4 за този срок и още 4 такива по БЕЛ. Доволна съм.
Утре е на пробен в школата, да видим там колко ще изкара.

# 149
Супер резултат. На моята класното по математика мина - очаквано има Среден (3), толкова са й силите. По БЕЛ предстои, условията ще са максимално неблагоприятни - втора смяна и последни часове, но там само са сдвоени. От моята камбанария 45-50 точки на първа модул си е доста добър резултат. Към какво сте се ориентирали, Ahoney?

Общи условия

Активация на акаунт