Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 293
  • 780
  •   1
Отговори
# 210
Че то може ли въобще? Нали трябва преместването да е "не повече от 30 учебни дни преди края на учебния срок" или нещо подобно... Пък и т. 3 не е ли предупреждение?

# 211
  • София
Няма за кога да го преместват, спокойно.

# 212
И аз мисля, че щом е само предупреждение няма да го преместят.
Предполагам, че е голям стрес за вас, пожелавам ви да се подредят нещата и да си завършите спокойно 7 клас !

# 213
Няма за кога да го преместват, спокойно.
И аз прочетох в наредбата, че е до 30 учебни дни .

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 13:52 от Щастлива съм!

# 214
  • София
7- мо класник ли? Ще го местят сега месец преди завършване ли? това звучи безумно, каквото и да се е случило.
Училището явно нещо трябва да реагира, не бих се тевожила за темата с преместването ... по- скоро за това какво се е случило, причини , последствия...  Disappointed Relieved За преместване, едва ли има време..  в краен случай медицински, семейни причини, нещо ще извинявам... то има 5 седмици до края... Thinking

# 215
Надявам се да има благоприятен развой, най-добре говорете учтиво с класната.

# 216
  • София
А какво означава "инцидент"?

Защото и в нашето училище се случи, хм, "инцидент" и аз много искам да преместят младежа.

# 217
И аз като Санака едва ли ще устискам на съспенса да не проверявам отговорите. Не е ясно обаче моят какво ще си спомня Grin Но ще се пробвам да изкопча отговорите. Не знам дали ще коментирам с него, че ще се сдуха със сигурност. Все още прави грешки от разсеяност и бързане. При нас много зависи как ще се представи по Физика. Прегледах му вчера пробните от книжката на Регалия  (почти е изрешена Rolling Eyes) и намерих пропуски на втори модул Sad плюс елементарните грешки, които прави понякога на 1ви ... Почвам да се отчайвам. Дано се събере за НВОто.
Не знам какъв е инцидента, но при момчетата се случва - някои ги тресат здраво хормоните, дрънкат глупости, агресират. Постоянно се оплаква моя какви ги вършат и говорят момчетата от класа, но той си е още дечко и всички вулгаризми го потрисат.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 12:12 от jsed

# 218
А какво означава "инцидент"?

Защото и в нашето училище се случи, хм, "инцидент" и аз много искам да преместят младежа.
Всъщност в инцидента при нас има двама участника и двамата са потърпевши, така че и двамата са по еднакъв начин застрашени.

# 219
Същото написах и аз. Често се случва след контролно по даден предмет, което е било в същия ден да не помни колко въпроси са били, а за какви точно да не говорим..
И аз като Санака едва ли ще устискам на съспенса да не проверявам отговорите. Не е ясно обаче моят какво ще си спомня Grin Но ще се пробвам да изкопча отговорите. Не знам дали ще коментирам с него, че ще се сдуха със сигурност. Все още прави грешки от разсеяност и бързане. При нас много зависи как ще се представи по Физика. Прегледах му вчера пробните от книжката на Регалия  (почти е изрешена Rolling Eyes) и намерих пропуски на втори модул Sad плюс елементарните грешки, които прави понякога на 1ви ... Почвам да се отчайвам. Дано се събере за НВОто.

# 220
И моята не помни , нито въпросите нито отговорите след всяко контролно! Мисля че няма как да го преместят 30 дни преди края на учебната година не може да се случи и то пък в седмокласник, какво и да е станало но това е ли лично мнение ще му се натрупва допълнителен стрес. Ние по един предмет бяхме без оценка до онзи ден не само тя целят клас така и изведнъж ниски оценки на целия клас за цялостно представяне! Аз такъв подход не мога да си го обясня, някой в подобна ситуация да има.

# 221
Ahoney, писах на лични🤗

# 222
7- мо класник ли? Ще го местят сега месец преди завършване ли? това звучи безумно, каквото и да се е случило.
то пък в седмокласник, какво и да е станало
Не е безумно. Като чуя "инцидент" и веднага ми идва асоциацията, че е нещо здравословно, което хич не е за подценяване.

# 223
  • София
затова написах, че повече ще се притеснявам за инцидента , същество, последствия и решение на проблема, отколкото от въпроса с преместването. Безумно е само по себе си да се мести дете 7ми клас , 5 седмици преди края на учебната година. Евентуално ако не бива да посещава , има медицински, има семейни причини, местене сега е безумно...

# 224
И мен последното нещо, което би ме тревожило, ще е, че "ще му е стрес". Ако е заслужено, нека си понесе последствията. Все пак, защо не кажете за какъв инцидент иде реч? Не е коректно да се дава такава половинчата информация.

Общи условия

Активация на акаунт