Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 288
  • 780
  •   1
Отговори
# 255
Последен пробен днес по математика. Като отивахме сутринта, хем каза, че й е омръзнало, хем сподели, че в началото доста се е притеснявала, но вече не. Значи целта да претръпне е постигната.
Поиска да се запише на спорт, утре ще отиде на пробна тренировка по волейбол. Ще трябва доста да тренира, наборът й са изграден отбор от няколко години, тя тръгва подготве с по-малки. Дано да се задържи, че да не мисли за глупости.

# 256
  • София
Meksito, и ние сме по тази система, пиши ако не са ти дали информацията вече.

# 257
Последен пробен днес по математика. Като отивахме сутринта, хем каза, че й е омръзнало, хем сподели, че в началото доста се е притеснявала, но вече не. Значи целта да претръпне е постигната.
Поиска да се запише на спорт, утре ще отиде на пробна тренировка по волейбол. Ще трябва доста да тренира, наборът й са изграден отбор от няколко години, тя тръгва подготве с по-малки. Дано да се задържи, че да не мисли за глупости.

Страхотно, Mama Ru. Моята пък хич не иска да спортува - желание имаше преди Ковид, после вече не. Все се надявам нещичко да й хване интереса, ама за сега Hands Minus1

# 258
Малко  извън темата . Някой може ли да ми препоръча школа по Испански език?За София

# 259
Tisisat, и моята не искаше да скоро. В първи клас пробва малко лека атлетика и се отказа, а имаше данни според треньорката за средни разстояния. После във втори или трети ходи малко на спортна гимнастика и пак се отказа/ изгониха я. Интересът й се задържа само на салсата и ходи 3-4 години. Сега е наказана от десетина дни - лаптопът е прибран, на телефона има час време на ден, социалните мрежи са й блокирани, не я пускам сама да излиза, че яко се издъни. Учудващо, но прие санкциите и май от скука реши, че иска и тя на тренировки, брат й тренира футбол.
На пробния днес, доколкото успях да проверя - 7 верни задачи в първи модул = 24 точки, но обикновено има още някоя вярна, която не съм успяла да реша и проверя.

# 260
  • Бургас
meksito,  ако ти трябва нещо от учебната тетрадка ми пиши. Имам и верните отговори 😁

# 261
Костадинова, в Сервантес е мястото

# 262
Да, и аз потвърждавам за Сервантес - наше близко дете е доволно от преподавателите, но нивата били разделени на много части и реално за една учебна година се покривало макс половин ниво (напр. А1.1, вместо цялото А1).
Чувала съм добри отзиви и за Иберика - местоположението е също в центъра, близо до Сервантес. Организирали и езикови ваканции.

# 263
Благодаря Ви дами! За сега съм се спряла на "Сервантес"

# 264
Да мине пробния в училището в понеделник (важи за класно) и ще си отдъхна за малко. Че днес и утре планът е да преговорим геометрията.

# 265
Не съм доволна от предпоследния изпит по БЕЛ. Направила е супер тъпи грешки от невнимание. Утре е последния пробен по математика . Дано се съсредоточи. Предстоят класните по БЕЛ и математика, а също и куп тестове по другите предмети. Чудя се, защо учителите не проявят малко разбиране и да ги тормозят до края на май ,а не до последния ден на юни Sad
И да , родителската са я сложили чак на 12,06 за капак

# 266
Днес и аз се изложих като проверявах пробния на щерката и като не съм чела внимателно съм допуснала грешки като нея. Здраве да е.

# 267
И аз се чудя... Но пък иначе има възможност да го ударят през просото (децата) и съвсем да спрат да внимават и пишат в час, знам ли. Ние даже нямаме дата за РС, само информация, че ще е в началото на юни.

# 268
Ами то им писна на горките. И този обемен материал по всички предмети направо ги сдухва. Дано издържат още малко и не рухнат преди НВО то. Стискам палци децата да имат късмет.

# 269
Мили мамчета,мислите ли децата ви да бъдат на училище на 20.06.2024 г.- денят между двете НВО ?

Общи условия

Активация на акаунт