Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 120
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, има ли промяна по отношение на това кой ще е квестор на изпитите? Предходните години квестори бяха учители от други училища. Така ли ще бъде и тази година?
Да, на родителската казаха, че децата ще са в своето училище, но квесторите ще са хора от други.

така е от време оно за 7 клас

# 691
За да няма подсказване и съмнения за некоректност квесторите са от друго училище. Освен това квесторите предават в запечатан голям плик работите от стаята, в която са квестори, а децата трябва да са по един на чин.

# 692
Plami80, втора серия е "Да, всичко проверих по няколко пъти"  Flushed Grinning

И на въпроса: Колко грешки си намери? Отговорът е: Нито една!

# 693
Когато големият ми син / сега на 21/ беше в седми клас и не бяха толкова затегнати и под контрол нещата, в едно училище в близко село бяха спрели тока по време на матурите , за да подскажат на децата. Така едно дете от същото това училище успя да влезе в доста желана паралелка в съседния областен град .Разказа ми го същото това дете .Дали е вярно не мога да кажа . Та си мислех , че вече няма начин, ама казвате - намира се Joy

# 694
  • София
Дойде си чак сега, шляла се след изпита с едно момче от класа. От първата част една само грешка. За втората не разбрах, уж решила горе долу задачите, но ще видим де.. Thinking

# 695
Здравейте,
Видях на първа страница, че препоръчвате няколко помагала, както и темите за взаимопомощ.
Случайно на някой да му е попадало качествено помагало по бел в електронен вариант?

# 696
  • София
Я да попитам, ще кандидатства ли някой в НГДЕК? Къде се готвите? Шестокласникът ми изведнъж прояви интерес (сигурно защото разбра, че не се иска математика 😁🤪) и съм в шах как да го готвим за историята.

# 697
Я да попитам, ще кандидатства ли някой в НГДЕК? Къде се готвите? Шестокласникът ми изведнъж прояви интерес (сигурно защото разбра, че не се иска математика 😁🤪) и съм в шах как да го готвим за историята.

Мисля, че провеждат изяснителен / подготвителен курс всяка година в НГДЕК. Аз им бях звъняла да ги питам, когато моята имаше желание да кандидатства там... После реши, че историята хич не й харесва и така... Тази година не съм гледала. Отделно имат и ден на отворените врати, който провеждат в СУ и на който всъщност разясняват за изпита, за училището и подобни.

# 698
Има ли дете, което да кандидатства с профил музика? Моето решило, че иска музика. Взела е заявление. Днес се разкандардисва ( това е точното значение). И все пак, ако подаде заявление, а в крайна сметка не се яви, има ли проблем?

# 699
Има ли дете, което да кандидатства с профил музика? Моето решило, че иска музика. Взела е заявление. Днес се разкандардисва ( това е точното значение). И все пак, ако подаде заявление, а в крайна сметка не се яви, има ли проблем?
Няма. При нас стои този казус с рисуването - по-добре да подаде заявление и да не се яви. Иначе няма как - да решиш в последния момент без заявление.

# 700
Нека подаде, няма никакви последици, ако не се яви. А все пак е една възможност повече. Особено както си описвала, че изборът ви е силно ограничен. Но има ли някакъв опит - солфеж, пеене, инструмент? Това е https://www.mon.bg/nfs/2024/01/pril2-uip-muzika-7kl-250124.pdf учебно-изпитната програма.

# 701
Благодаря! Има опит само с пеене. Имаме познати със звукозаписно студио. Всъщност е срамежлива да пее пред публика, тя по всичко е срамежлива, харесва процесът по създаването на песен, звукозапис.

# 702
Има ли някой ходил на вчерашния пробен по математика в Ния? Какви са впечатленията на децата, какво е било нивото на трудност? Наборката беше силно изненадана, че първата задача от втори модул не е била уравнение/неравенство и че геометричната задача е била за ромб....

# 703
  • София
Учителят по МАТ от школата на наборката вече два пъти им казал, че ще има промяна в матурата и някакви задачи от втори модул щяли да отидат в първи, а втори щял да бъде 1-2 задачи. Някакво дете потвърдило, че и то знае за това. Има ли нещо такова?

# 704
Не съм чула, ама и не ми се вярва да стане това за тази учебна година , нали е утвърдена формата на НВО

Общи условия

Активация на акаунт