✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 7

• 19 579
  • 225
  •   1
Отговори
# 195
Никой не оспорва образованието на Щоновица, а само мъдрите мисли, които ръси навсякъде. Едно и също каканиже.

Мернах едно интервю с нея, щерка ѝ сега завършва образованието си в чужбина, ходили заедно двечките да я изпраща, моли щерката да ѝ прости, че я е пратила толкова далеч самичка, пак за трудната си бременност не пропусна също да спомене, такива ги редеше. Аз, аз, аз... в центъра на вселената. И в цялата словесна тирада нито думичка не спомена за нейния мъж, той къде е въобще в картинката ,не се ли радва също на дъщеря си. Сякаш са го изолирали отвсякъде. Тъжно.

# 196
Здравейте! Идвам с малко лични впечатления и вътрешна информация.
Бях на събитие с участието на Неделя и Наско. Неделя се държа много умерено, предполагам отчасти и защото беше сред колеги, но ми хареса изявата й. Нямаше ги високопарните и някак неискрени слова. Наско отново ми беше пренавит, но и двамата се раздадоха с идеята да накарат повече от присъстващите да станат да танцуват и да ги научат лично на някои стъпки. Приятно беше участието ми.
Другото е информация лично от един от треньорите. Не искам да издавам кой, но страхотно впечатление ми направи на живо този мъж. Емрах много е налитал и притеснявал Веси. Не е имало никакъв сценарий с целувката. Всички мъже се опитали да го вразумят да се държи по-прилично и ако наистина я харесва да я ухажва възпитано, но той казал как си е свикнал като щракне с пръсти да му пада в скута тази, която иска. Момичето явно се е измъчило. Каза и за СМСите, че решават всичко. За всички е била странна победата на Щонови, но предполагат, че са имали по-вярна подкрепа с гласовете. Неговият личен победител е Валери, защото смята, че трябва да победи този с най-голям напредък, а Валери е смаял всички в това отношение. Влязъл като мъж, който изобщо не умее да танцува, а страшно бързо се научил.

# 197
Това малко ЕЖК. Аз лично си съставям мнение не по това, кой какво ще ми разказва, а по това, което аз виждам и чувам. А Щонова се напъва здраво да се пише за нея, напр. статия, че видите ли, тя била инкогнито в Италия. Ма тя да не е британската кралица, кой я знае нея в Италия, че чак да е инкогнито. Смешки

# 198
За мен горното мнение не е ЕЖК. И за нас победата на Щонови беше изненада. И ние предполагахме, че Емрах минава границите на възпитаната свалка. Беше ни ясно, че целувката не е сценарий. Също беше и споменавано, че той е свикнал да му падат момичетата в краката. Но Веси не е от масовката в чалготеките и това нейно дърпане още повече амбицира Емрах да продължи.

# 199
А за мен е точно ЕЖК. Веси изобщо не е чак такава жертва. Не е на живот и смърт участието в едно шоу. Ако се чувстваш омерзен и е не търпимо нечие поведение, казваш,оплакваш се, ако трябва, махаш се. Не казвам, че Емрах не се е пробвал, но се видя разлика в поведението му. А колкото до другите треньори, реакцията им на дръпвэнато на Веси беше показателна - какво пък беше това?

# 200
Благодаря за мнението, EdelV. Не е никакво ЕЖК, тя е споделила директни впечатления за Щонови. А това да каже какво е чула от треньор не е някаква отвлечена клюка, а разказ за впечатления на свидетел. Вече много сме дъвкали темата с Веси и Емрах и от разстояние на времето, бих казала, че беше права, че изтърпя и не се отказа. Избута някак, мина-замина всичко и ще се забрави и вероятно ще бъде поканена за следващ сезон, ако има такъв.

# 201
В студиото на бтв след отпадането им, Веси беше без Емрах. Изказа се съвсем спокойно за отношенията им с него, без сянка на изявено раздразнение от ситуациите.

# 202
Който иска да вярва. За мен човекът нямаше никаква причина да си измисля и му вярвам напълно. За Емрах специално го попитаха и той защити колежката си. Говореше с голяма гордост за участието си. За тях е много важно да имат такива изяви. Неслучайно и Веси седя. Имаше момент на непрофесионализъм от нейна страна в един епизод, но провокиран очевидно. Явно после са се разбрали с Емрах.
Като цяло останах с впечатлението, че много са се забавлявали и са били сплотен екип. Каза и че всички треньори са си помагали и са си давали идеи, обсъждали са заедно хореографиите. Отпадналите също до края са участвали активно, макар и бекстейдж.

# 203
В студиото на бтв след отпадането им, Веси беше без Емрах. Изказа се съвсем спокойно за отношенията им с него, без сянка на изявено раздразнение от ситуациите.

Държала се е културно. Да го оплюва ли? Както Емануела тънко (и не толкова) каза, че не е трябвало да сменя Иван и така Калоян се почувства тъпо.

# 204
Е като го порица в ефир не й пречеше,  пък после се държала културно. Всяка ситуация има две страни, пък стига сте я жалили Веси, направила е както е пожелала.
А това с победата на Щонова и последвалата реклама на бранда й, хранителните добавки, който както иска да вярва и мисли. Аз се погнусих от поведението на двамата. Дара е победител. И поведението й след това я прави двоен победител.

# 205
  • София
За СМС-сите:
Как си представяте човек от екипа да каже “Вотът беше нагласен”? Пък и той не беше манипулиран, а купен. Може да не са знаели, а и да са знаели, няма да признаят. Нали ще стане луд скандал и следващия път как ще искат хората да пускат СМСи, като някой може да си купи 😉

# 206
няма нужда нищо да ми казват
повече смс за риалити няма да пусна,
айде като са толкова хитри, другия път да се обаждат на щонова

# 207
Здравейте! Идвам с малко лични впечатления и вътрешна информация.
Бях на събитие с участието на Неделя и Наско. Неделя се държа много умерено, предполагам отчасти и защото беше сред колеги, но ми хареса изявата й. Нямаше ги високопарните и някак неискрени слова. Наско отново ми беше пренавит, но и двамата се раздадоха с идеята да накарат повече от присъстващите да станат да танцуват и да ги научат лично на някои стъпки. Приятно беше участието ми.
Другото е информация лично от един от треньорите. Не искам да издавам кой, но страхотно впечатление ми направи на живо този мъж. Емрах много е налитал и притеснявал Веси. Не е имало никакъв сценарий с целувката. Всички мъже се опитали да го вразумят да се държи по-прилично и ако наистина я харесва да я ухажва възпитано, но той казал как си е свикнал като щракне с пръсти да му пада в скута тази, която иска. Момичето явно се е измъчило. Каза и за СМСите, че решават всичко. За всички е била странна победата на Щонови, но предполагат, че са имали по-вярна подкрепа с гласовете. Неговият личен победител е Валери, защото смята, че трябва да победи този с най-голям напредък, а Валери е смаял всички в това отношение. Влязъл като мъж, който изобщо не умее да танцува, а страшно бързо се научил.

Същите неща чух и за Емануела спрямо Иван. Даже от сигурен източник знам,че Иван е отказал да участва в нейн клип на песен,излязла непосредствено след отпадането й. Даже въпросната песен била “посветена” на него. Без аналог мисля че се казваше.

# 208
Нормално. В чалга средите те са свикнали на други свалки, ако изобщо могат да се нарекат така. И се имат и за големите звезди, които не приемат отказ.

# 209
И Емрах показва същото. Явно така се действа в тези среди. Трябва да припадаш по тях.

Общи условия

Активация на акаунт