✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 7

• 19 585
  • 225
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Страхотни са! Носят настроение и ти се иска да станеш и да танцуваш с тях.
Толкова ще ми липсва това предаване, защото гледаш нещо красиво.

# 181
  • Варна
Галена явно съдийства в момента. Много ме впечатли едната танцьорка. Поставям снимка, но си заслужава да се види видео в стори. Някои танцьорки са с тела на богини. 😳 Галена този път не се е филтрирала и ми харесва:

# 182
Щонова пуска собствена марка добавки. Създава бранд, затова й е трябвала победата на всяка цена.

# 183
Ти да видиш Money Аман от гуру, коуч, инфлуенсър...Аман и от Щонова.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 12:27 от cardhu

# 184
Тази  и лекарства ли  е почнала да прави 🤔😏??!!  Толкава превзетата, , фалшива , нагла и безкрупулна особа няма в публичното пространство .

# 185
Мда. И на мен тези дни много пъти ми попада във фб рекламата за добавката на Щонова.

# 186
  • Sofia
Е, не ви ли вдъхновява да го купите!? Smile

# 187
# 188
  • Sofia
Жената правИ три месеца шпагати и ля мъдрост и сълзи, за да ви вдъхнови, а вие – не  )))

# 189
Не , не ме вдъхнови , получи се обратен ефект.  И преди не съм й била фен, но  сега ,след  като се поразкри и анализирах , ме отврати.
Не разбирам откъде, и как се  намират хора да се хващат на този фалш и егоцентризм🤔

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 15:38 от Narida

# 190
Явно не съм дорасла за Щоновата "мъдрост", че не ме "хвана", а и drama queen-а ми дойде в повече.
Ивет като че ли е по-здраво стъпила на земята от нея, а е наполовина от нейните години.

# 191
  • София
Явно не съм дорасла за Щоновата "мъдрост", че не ме "хвана", а и drama queen-а ми дойде в повече.
Ивет като че ли е по-здраво стъпила на земята от нея, а е наполовина от нейните години.
Ивет е НЕЩО и без ТВ.
Дара - също.
А Щонова без PR и ТВ какво е?

# 192
  • София
Щонова все пак е лекар и макар да не работи като такъв самият труд за завършването е постижение.
Със сигурност има хора, които ще се вържат на нейните приказки и ще си купят от добавките. Шоуто й е идеалната реклама. Дори някой да не е гледал здравното й предаване, сега вече знае за нея

# 193
И всеки, който си купи щоновота добавка,  отива да танцува в следващия сезон на Дансинг старс. Само не знам как ще клонират Месечков Joy

# 194
  • София
И всеки, който си купи щоновота добавка,  отива да танцува в следващия сезон на Дансинг старс. Само не знам как ще клонират Месечков Joy
Мерси! Един ни стига, пък ако може и без него следващия сезон - още по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт