✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 7

• 19 592
  • 225
  •   1
Отговори
# 165
Според мен кръш-а на Ивет ще да е Джими - другите ми се струват или обвързани, или неподходящи за нея. Grinning

# 166
Тя каза също, че май е едностранно, та май нищо няма да стане. Малко е странно да говори за това влюбване, щом не е споделено, ама...

# 167
И защо? Може то да е било някакъв стимул, вдъхновение... Това са житейски неща, а Ивет е естествен човек, а и очевидно наивна и неопитна. Това обаче пък показва една чиста душа, която приема и неудачите с усмивка и продължава напред. Много я харесвам.

# 168
Джими и Ивет не ми се вързват като двойка. Май казаха, че са се сближи с компанията на Тодор и приятелката му, че планират и да ходят в Гърция на море. Което ме кара да мисля, че този, в който е влюбена Ивет може да е приятел-танцьор на Тошко, но не и непременно да е участник-танцьор в шоуто. Просто покрай шоуто Ивет е излизала в компанията на Тошко, където (може би) е срещнала това момче. Но това са мои предположения. Мисля, че ако беше танцьор от шоуто, щяха да се разчуят нещата.

# 169
Би имало смисъл. Но тогава какво значение би имало кога да го казва или не (преди края на предаването ли)🤔

# 170
Може и да е някой танцьор, който работи за шоуто, но е зад кулисите. Само това ли са танцьорите? Имат ли помагачи? Хореографи?

# 171
За мен няма значение кой е, но щом не е споделено, не виждам защо трябва да го огласява! За да постави човека в още по-неудобно положение, че видиш ли олимпийска шампионка е влюбена в него, пък той не отговаря на чувствата ѝ. Да, на мен също ми е много симпатична Ивет и я уважавам за постиженията ѝ, обаче тия неща не се правят така. Нито стават пожелание, нито като ги изречеш на глас, ще се сбъднат.

# 172
Ама това не е твоят живот, а нейният. И тя има право да си го живее, както за нея е ок. Никого не е поставила в неудобно положение. Нищо не е огласила. Не може, а и на е нужно да се опитва да се хареса на всички.

# 173
Ама това не е твоят живот, а нейният. И тя има право да си го живее, както за нея е ок. Никого не е поставила в неудобно положение. Нищо не е огласила. Не може, а и на е нужно да се опитва да се хареса на всички.
Много правилно го написахте,ама сега ще видите вие , какво ще стане! Десет страници изписани,права ли е Ивет да каже че е влюбена,или бг мама ще обясни как точно да си живее живота и какво да говори.

# 174
Ми то и аз си казвам мнението, не съм отишла да и кажа на нея: аз съм велика бг мама и ти казвам, че няма да говориш така. Вече се чудите за какво да се счепкате с някого когато не мисли като вас!

# 175
Аха. Точно както каза pgineva. Joy
/Само че, когато от собствената си камбанария коментираш критикарски нечий живот, не е като само да изказваш мнение. /

# 176
Прекрасното жури танцува преди предаване на Dancing Stars  Heart EyesHeartNature StarNature Star2

https://www.instagram.com/p/C6cBZ8ZoLzu/

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 13:36 от SHE_IS

# 177
Eстествени, елегантни , пластични. Наслада на окото! Постиженията им са с много труд и лишения. Адмирации!!!

# 178
Журито беше много добро , всички красиви и професионалисти в своята си област.
Прекрасно шоу беше , с грозен финал, дори полуфинал, защото двойката "победители " трябваше да е на 5то място!

# 179
Томас как се врътна в кръста, когато влизаха за последни съвети....
толкова красиво и естествено... ей това си е про-то

Общи условия

Активация на акаунт