✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 7

• 19 580
  • 225
  •   1
Отговори
# 15
Някой по-напред писа, че Дара побързала да се похвали къде ще й стои купата, била твърде самоуверена и това й изиграло лоша шега. Наистина ли от майтап не разбират някои? Тя се пошегува, че МЪЖЪТ й е казвал "ей тук ще стои купата", той се бъзика с нея. Нещо толкова нормално и човешко, имат си шега двамата, някои как са го разчели. Ако мълчиш лошо, ако кажеш нещо, още по-лошо.

# 16
Аз лично не мисля, че вота е нагласен. Вярвам, че Щонови са събрали най-много гласове от зрителите. Амбицията и на двамата за победа се усещаше от ден 1 и съм убедена, че и двамата са се постарали да спечелят - по другия начин. Но съм на мнение, че това изиграва много лоша шега на продуцента, тъй като всички видяха, че Дара е по-добра. И сега масово ще бъде оплюван и обвиняван в нагласен вот и пробутване на кадър на Бтв. Даже съм убедена, че самия продуцент не е ОК с тази победа, защото сега камъните ще са в неговата градина. А шоуто беше позабравено и най-вероятно за него е важно да набере популярност и гледаемост, за да има следващ сезон. И този финал може да му изяде главата.
По този повод казах нещо за същия продуцент в друга тема. Явно човекът си го влече да дразни зрителите си и да прави скандали.

# 17
  • София
И аз не мисля, че вотът е нагласен. Не мисля, че имаха и специално отношение към Неделя, журито също не им даваше най-високите оценки. На финала също не получиха максимални точки, така че как ще си я гледат с кеф после не знам.

Разбира се, че Неделя има свои фенове, както и останалите участници, но когато първият има 30%, вторият - 15%, а останалите още по-малко, без първият да е мега звезда или да е най-добрият, е ясно, че са пращани супер много смс-и. Ако просто нагласяваха резултатите, щяха да им слагат малка преднина.

# 18
  • София
Няма какво да направим, а и в повечето случаи победителите не са тези, които публиката харесва. Надявам се догодина да има още едно издание 🥰
Да, зрителски и съдийски вот може да се разминат, но тук и съдийският вот беше за Дара. / вижте оценките, които даваха последната вечер/ 😉

# 19
Мъжът й щом цял цветарски магазин й купува без повод, как няма да изпраща смс-и като луд с картечница. Щом и жената на Понеделник е заможна, ясна е работата. Иначе не разбирам откъде се появи тази "всенародна любов" към двамата. Но поне редовно пращаха смс-и, все бяха първи по зрителски вот. Че А се отпуснА родата и изгорЕха двамата. Joy Joy

# 20
Дара беше най-добра от трите финалистки. Бях 100 % сигурна, че тя ще грабне купата. Но фактите са други. Атанас присвои купата сякаш той е звездата-участник. Да им е честита победата, и в реалните състезания по спортни танци не винаги резултатите са обективни.
Кой е изпратил толкова много смс-и за Неделя и Наско не знам, но се замислих кои са зрителите на предаването?
Дали младата аудитория го гледа, мисля че по-скоро не и зрителите сме средна и мъдра възраст. И вероятно оттам и резултатите.
Дара е много талантлива, самоуверена е, има си самочувствие, но има и покритие. Участието й ще й донесе много повече плюсове във времето от една купа.
Иначе Неделя не ме дразни с изказванията си, нито ми идва в повече добротата и смирението, с които говори.
Ефирът /и живота/ е пълен с наглост и лошотия, толерират се скандали и простотия и има огромна празнота от добри новини и хора.

# 21
  • В светлината на слънцето
Спрях да пиша от доста време в темата (лични проблеми и притеснения), но ви чета редовно. Да си кажа и аз обаче. Ужасно ме е яд след снощния финал. Прецакаха красивото предаване. Чувствам се ограбена буквално. Толкова неприятни Щонови и такава жажда за победа в неспортменския смисъл на думата, че чак отвращават. И това на фона на доста слабото им представяне, хайде малко под средното ниво, че дъното бяха други. Но абсолютно дъно след снощи. Може да е талантлива докторката, но винаги съм я прескачала на екран - не може водещ за толкова години да не се научи на правилен говор, дишане, техника. Отделно с неприятен тембър и лице за водещ. Консултант на предаване - да, но не й е мястото на екрана (освен, ако някой не е платил за това, така както е платил снощи). Всичко друго е казано вече, да не се повтарям. Яд ме е за Валери, който трябваше да е на финал вместо Щонови.
И подкрепям с две ръце предложението, ако има пак предаване догодина, да сменят водещите и да не канят Месечков. Би било чудесно след този финал да се даде един як отпор на екранното присъствие на т.нар. докторка, та белким от бтв й свалят предаването от ефир - стига толкоз слава.

# 22
Не знам с какво разполагат Щонови, но и Наско  откак се задоми не лъже. Помня предните 2 сезона,на него все се "падаше" най- подготвената физически жена-участник. И си беше толкова пренавит, колкото и сега. Наистина беше най-добрият. Явно голям комплекс му е била победата. Да му е сладко! Аз лично вярвам, че няма да го видим повече.

# 23
  • София
..................
Иначе Неделя не ме дразни с изказванията си, нито ми идва в повече добротата и смирението, с които говори.
Ефирът /и живота/ е пълен с наглост и лошотия, толерират се скандали и простотия и има огромна празнота от добри новини и хора.

Подкрепям това мнение. И аз смятам, че хора като Неделя са рядкост в бг ефира и аз лично нямам против да я слушам, защото всичко, което казва е смислено и красиво. Тези пламенност и въодушевление, с които говори всеки път, според мен не са изкуствени, то си й личи, че е такъв човек. Фалша си личи от километри, за мен тя не е престорена...

Но е факт, че в това предаване не беше тя най-добрият танцьор и конкретно на финала Дара и Натали заслужаваха да бъдат преди нея. Неделя нямаше запомнящи се танци.  Ивет също танцуваше превъзходно и беше по-добра от нея.

# 24
  • София
За мен Неделя е лицемерна и фалшива. Пише, говори и прави  само това, което би се харесало. Наскоро беше пуснала един пост във ФБ, в който по познатия лигав начин изливаше мнението си колко са важни малките неща в живота, как парите нямали значение и т.н. Ама си е взела (до колкото разбрах от темата - развела) богат мъж, а лицето й е наблъскано с толкова ботокс, че когато говори, само устата й се движи. Инвестира доста пари във визията си, но седнала да ръси мъдри мисли пред последователите си. Сори, но не понасям фалшиви хора.

# 25
В чуждите формати има ли зрителски вот?

# 26
  • София
Вижда се по коментарите не само тук, но и във фейсбук и инстаграм, че до никое време хората пишеха колко незаслужена победа и са пускали смс-и за Дара и Натали и все с по 200-300 лайка. За Неделя да има 5-6 коментара от 500 и то без особено одобрение.

https://www.instagram.com/p/C6-3pgNoRed/?igsh=MXZvZzdsZzk3dHZvZQ==

Не, че Неделя беше зле в танците, но не беше за първото място дори според журито. Когато вземеш наградата на всяка цена, сега ще получиш хейт.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 13:16 от Не се сърди, човече

# 27
  • До морето
Ако трябва да съм честна Месечков ми е 10 пъти по-неприятен от Неделя, и даже мисля, че заради него тя ми стана антипатична.
Не може още да забрави той първи сезон и как му отмъкнаха победата. От тогава всичко му е на всяка цена - винаги "му се пада" някоя от звездите, дето се знае, че имат големи шансове за финал - и Нели, и Стела Ангелова, сега Щонова.
Как пък веднъж не беше с партньорка като Нона, например?!?!?
На всичкото отгоре някога може да е бил най-добрият, но тази година другите момчета танцьори направо го отнесоха като вятър л@йнян вестник 🙄

Дано миряса най-накаря с тая победа и да се пенсионира.

# 28
Аз в Щонова никога не съм виждала смирение , дори заради патоса и една особена назидателност , която има към зрителя прескачам предаването й , въпреки че има някой път има  интересни гости .
Като й гледам снимките на младини е  била грозното патенце , но особено последните години е разцъфнала. Но и в предаването беше една пренавита,  има една изкуствена приповдигнатост , вчера все първа се втурваше да прегръща двойката, изиграла танц. За танците си казах-браво да фигурата и шпагатите , но липсва красотата в движенията и прецизността .
Нямам обяснения за вота - във фейса масово е нехаресвана  от млади и стари . Тук в темата е същотото.

# 29
За мен Неделя е лицемерна и фалшива. Пише, говори и прави  само това, което би се харесало. Наскоро беше пуснала един пост във ФБ, в който по познатия лигав начин изливаше мнението си колко са важни малките неща в живота, как парите нямали значение и т.н. Ама си е взела (до колкото разбрах от темата - развела) богат мъж, а лицето й е наблъскано с толкова ботокс, че когато говори, само устата й се движи. Инвестира доста пари във визията си, но седнала да ръси мъдри мисли пред последователите си. Сори, но не понасям фалшиви хора.
Нямала ботокс (уж), а се мажела само с натурална, природосъобразна и естествена козметика. Разбира се, това е поредната лъжа, защото са я засичали в известни столични клиники, ама тя по работа е била там сигурно.
Днес Щонови в Преди обед, рязко увеличиха огромното ми отвращение към тях. То пози, плезене, фъфлене. Вдъхновила някаква жена с доброкачествен тумор. Ами като вдъхновява, да се беше разкарала. Пред Стаси се плези колко добри били момичетата Натали и Дара, как и били като дъщери и много ги обичала, но мами без задръжки. Забелязала съм, че такива "извисени и високо морални" хора, в действителност са дъно като поведение и съчетават в себе си най-лошите пороци. Иначе Божи кравички.

Общи условия

Активация на акаунт