✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 7

• 19 571
  • 225
  •   1
Отговори
# 45
Набързо долу на екрана показаха 43% за Щонови, за Дара показаха 38%, за Натали нищо не показаха.
Иначе на ФБ страницата на шоуто пишеше, че крайния вот се формира от този на жури + зрителския вот, но защо направиха изключение за финала, не знам... Вероятно са искали да активират хората да пращат повече sms-чета.
Не се наядоха.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 14:48 от mariposa_viv

# 46
Ами не е коректно така. Къде може да се види коя двойка колко зрителски вот печели? Никъде.

# 47
Ами не е коректно така. Къде може да се види коя двойка колко зрителски вот печели? Никъде.
Не може, търсих, но нямаше подробна разбивка, както си правеха преди след всяко предаване.

# 48
Нямаше разбивка, само показваха това, че Щонови имат около 43%, а Дара - нещо около 39%. За финал това ми се стори доста голяма разлика, не са били добри и близо.

# 49
  • София
За мен Неделя е лицемерна и фалшива. Пише, говори и прави  само това, което би се харесало. Наскоро беше пуснала един пост във ФБ, в който по познатия лигав начин изливаше мнението си колко са важни малките неща в живота, как парите нямали значение и т.н. Ама си е взела (до колкото разбрах от темата - развела) богат мъж, а лицето й е наблъскано с толкова ботокс, че когато говори, само устата й се движи. Инвестира доста пари във визията си, но седнала да ръси мъдри мисли пред последователите си. Сори, но не понасям фалшиви хора.
Нямала ботокс (уж), а се мажела само с натурална, природосъобразна и естествена козметика. Разбира се, това е поредната лъжа, защото са я засичали в известни столични клиники, ама тя по работа е била там сигурно.

Не думай! JoyJoyJoyJoy

То от самолет се вижда, че цялата се е набола. На 50+ години, няма нито една бръчка - ама нито една, както се казва за заблуда. В предаването й най-добре се вижда. Както вече писах - когато говори, лицето й не помръдва - само устата се движи, сякаш живее собствен живот. Айде пък да не сме толкова смотани, та да не знаем как изглежда жена с ботокс. Натурарална козметика ползвала - ще припадна от смях (иконката с търкалящо се от смях човече)

# 50
След 2 години вече няма да може да ползва ботокс, да я видим тогава.

# 51
Колкото и да ме дразни Щонова, не съм сигурна, че има ботокс. Май млада я държи вроденият й инфантилизъм и лекичкият живот, който води. Уж я гледаш наивна, а ще се окаже хитрана и половина - в предаване се уредила, мъжът й се развел заради нея, дъщерята - в чужбина, а Неделка от почивка на почивка... Не мога да открека обаче, че е много спортна натура - и на 70 г. ще подскача като коза. Grinning

# 52
  • До морето
Голям хейт е във Фейсбук, не мисля, че е имало друга такава бутафорна победа откак във Вип Брадър 2 връчиха чека на Здравковата буля вместо на Деси Слава.

# 53
  • София
Имаше, миналата година "победителите" от Един за друг. Разкъсаха ги, но какво от това. Взеха парите.

# 54
  • София
Дара може и без купа, тя извлече само позитиви от участието си.
Щом Щонови са опрели до тази нагласена победа, да им е честита.

# 55
  • До морето
Дара може и без тази купа, тя извлече само позитиви от участието си.

Абсолютно! Аз видях и Дара, и Папи Ханс и Валери, и Виктор Ергенът с други очи. Преди това нито един от тях не ми беше симпатичен.

# 56
След 2 години вече няма да може да ползва ботокс, да я видим тогава.
А това защо? Ще забраняват ботокса ли?

# 57
  • София
Дара може и без тази купа, тя извлече само позитиви от участието си.

Абсолютно! Аз видях и Дара, и Папи Ханс и Валери, и Виктор Ергенът с други очи. Преди това нито един от тях не ми беше симпатичен.

Точно това щях да напиша и аз. Единственият губещ в този сезон е победителката, защото само за нея коментарите преминаха от положителни в отрицатели за тези 3 месеца. Всички останали, които сте изброили, включително и Натали, успяха по един или друг начин да променят мнението на хората в положителна посока.

# 58
  • София
Пресата днес отразява негодуванието на зрителите от снощи. Преобладават цитати от ФБ-страницата и преобладаващо са негативните (в подборките). Например:
Зрителите в потрес след финала в „Денсинг старс“: Това е подигравка и срам
https://petel.bg/Zritelite-v-potres-sled-finala-v----Densing-sta … ka-i-sram__524819
Тук има реприза от първите им интервюта и г-жа Щонова казва, че не е спала след снощи и коментарите в мрежите са хубави и благодари на всички, за което:
След грандиозната победа в "Денсинг старс": Неделя Щонова призна, че е отказвала...
https://show.blitz.bg/rialiti/sled-grandioznata-pobeda-v-densing … na-ce-e-otkazvala

Обаче, по-ценната статия е последната (която ви линквам), понеже е от уважаван журналист и не е анонимна. Човекът стои с името си - негова публ. в неговия ФБ, препечатана от "Пловдив24(часа)":
Журналист за "Денсинг старс": Позорен финал! Крайно несправедливо е към Неделя Щонова
Отбелязва се, че още от самото начало - с вкл. на 2 двойки на Телевизията-майка - не е било коректно и се е очаквал такъв финал. Той го нарича директно "конфликт на интереси". Благодари на журито, че се държало достойно - и предполага, че са знаели какво се очаква накрая.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Zhurnalist-za-Densing- … -Shtonova-2114601
Разбира се, пловдивските медии са най-активни днес.

# 59
Още малко красота от Франциска ... Heart

https://www.instagram.com/p/C6_UWvWIKnI/

Общи условия

Активация на акаунт