✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 7

• 19 586
  • 225
  •   1
Отговори
# 60
Тупарев яката са го погнали. Чета, че телевизиите и той самият ще бъдат глобени десетки милиони левове заради схемите му. Дали ще има нов сезон на предаването, ако е вярно това...

https://fakti.bg/razsledvania/880562-narodbg-kzk-razsledva-shema … a#google_vignette

# 61
Физономията на Дара няма да се забрави скоро след като обявиха победителя. Мислех си, че Щонова ще е трета, а победител Дара след всичкия този Бродуей, Холивуд и космоса, където трябваше да покори, ама уви.

# 62
  • Варна
Много е интересна статията от журналиста, защото обяснява и за кръговете около мъжа и.
Физиономията на Дара наистина беше запомняща се.
Оплакват се, че Неделя трие негативните коментари под поста и. Месечков ми е ужасно неприятен, гушна си купата. Вече може да е спокоен.

# 63
Все си мисля, че вотът е реален. Но той е направен от една определена група  - това са близки и приятели на Щонова, мъжа й, Месечков и жена му. Нацвъкали са по максималния брой смс-и от един номер и ето ти резултата. Ние се възмущаваме, че не е Дара, но гласувахме ли? Аз съм от недоволните, но не гласувах. И ето, така Дара не спечели. Ние си мислим, че тя щом танцува най-добре и ще спечели автоматично. Да, ама не - трябва да се пускат смс-и.
А всички ония около кръга на Щонова и Месечков - направиха им мечешка услуга.

# 64
Той че е реален, реален е, презастраховали са се при евентуална проверка, иначе има всякакви врътки. Може и да си гласувала, но да не си разбрала.
Един приятел така разбра от разпечатката на телефона, че е звънял в чужбина, а реално не беше. Не можа да оспори нищо, плати си сметката като поп.

Не съм пращала sms за подобен тип шоута и няма да го направя, всеки си решава за себе си. Сега ще има да пишат фермани из медиите да чистят имиджа на Щонови.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 17:57 от mariposa_viv

# 65
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Не вярвам в честния вот. Не бих пуснала смс за предаване с такива продуценти. Предпочитам парите ми да отидат за болно животно или нуждаещ се човек. Не желая дори с 1 стотинка да подпомогна телевизията или продукцията. С победата на Съндей и Мъндей още повече си затвърдих мнението, че е безмислено пускането на смс-си.

# 66
Дара може и без тази купа, тя извлече само позитиви от участието си.
Щом Щонови са опрели до тази нагласена победа, да им е честита.

Абсолютно! Аз видях и Дара, и Папи Ханс и Валери, и Виктор Ергенът с други очи. Преди това нито един от тях не ми беше симпатичен.
И аз съм на същото мнение! Особено за Ергенът! Аз и не гледам това предаване,де,но ми се струваше надменен,надут, свикнал да получава всичко.А се оказа доста скромен и много старателен!

# 67
След 2 години вече няма да може да ползва ботокс, да я видим тогава.
А това защо? Ще забраняват ботокса ли?
След 55 ботокс не е препоръчително да се слага.

Не съм отваряла статиите с възхвалите за Щонова, щото е ясно, че или са платени или са от някой подлизурко. Кой я възхвалява? Сигурно е Антончо Стефанов. Ако е той, за него е ясно ... Joy Мъчи се той да изплува над мазното.

# 68
Вчера попаднах на един яко мазен пост именно от Антон Стефанов. Явно са си близки с Мъндей. Wink

# 69
Ахахах, знаех си, че ще се прояви Тонката! Grin

# 70
  • София
Чудя се дали снощи журито не беше наясно накъде отива вотът и поради тази причина на Илияна направо й излезе пяна на устата от патос да ни отваря очите за Дара, белким зрителите се сетим кой е най-заслужил победата и предотвратим катастрофата.....

Да, аз същото си мисля. Франциска се разплака на изпълнението на Ивет. Cry Може би през цялото време са били наясно или са ги уведомявали своевременно за временните резултати...
Нямам против Щонова, ама не беше най-заслужилата... Вместо да направят път на младите....да се радват. Дара или Натали, Ивет също заслужаваше да е номер 1, въпреки че нямаше фигура на танцьор, имаше къде-къде по-запомнящи се танци и присъствие на сцената...

# 71
Цитат
Джими ... както го представиха като един от нейните танцьори, още не знам има ли изобщо опит в стандартни/латино танци ... но според мен не успя да изпипа техниката в отделните танци и Дара блестеше повече с талант/харизма, отколкото с техника в отделните танци. Ако и това беше изпипала с някой по-опитен, никой нямаше да е близо до нейните изпълнения.

По повод това изказване, призовавам ви да гледате Dancing Stars Extra, епизода на Дара и Джими, където може да се запознаете малко повече с това кога започва неговата танцова кариера.

Джими танцува спортни танци от 6 годишна възраст. Дори е бил канен да се състезава за Австралия, Гърция и тн.

.

Наистина ли смятате, че който и да е от професионалните танцьори е поканен в това шоу случайно?

Дара е, където е, благодарение на Джими. Който знае, знае. Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 19:42 от EnolaH961

# 72
Аз ще изкажа тук едно еретично мнение, но честно казано не ми пука.
Признавам, че не съм следила цялото шоу, но от това, което видях на полуфиналите и на финалите смело мога да заявя, че Месечков и Щонова представиха най-трудните танци. Наричайте ги акробатика, но точно това ги прави изключително трудни и по-скоро спортни танци.

Както знаем, във фигурното пързаляне много по-голяма тежест носят спортните елементи от обикновеното танцуване и емоционално въздействие. Същото е и при танцуването на земя. В този смисъл, Щонови, както ги наричате, постигнаха сериозни върхове. И не, никак не е лесно да се довериш на партньора си при поддръжките, защото при едно изпускане жената може да не може ходи повече. Същото е и в балета, между другото. Освен всичко друго, възрастта на Щонова ме кара да мисля, че тя направи малък подвиг, като стигнете възрастта над 50 ще разберете какво имам предвид. Чували сте (но още не сте ги усетили), за проблемите преди и след менопаузата. В женски форум съм и за това си позволявам да говоря спокойно по темата. Така че смятам, че победата на Неделя е историческа за това шоу и аз съм доволна от това, защото тя не е професионалист, но се държа като такъв на дансинга. Ако това е шоу за характери, Щонова показа железен характер и физическа подготовка.

Благодаря за вниманието.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 19:41 от Janelle

# 73
Този финал беше страхотна гавра, но смятам, че Дара спечели много повече, отколкото загуби. Хората не обичат несправедливост и ако досега я хейтиха, вече ще я издигнат на пиедестал.
При Щонова ще се получи обратното, а тя не търпи на хейт, както Дара. За нея това всеобщо неодобрение ще е сериозен удар по егото и не знам доколко ще се справи с последиците. На мен ми е рядко неприятна, както и Месечков, впрочем. Да им е честита незаслужената победа.
Никога до този момент не бях пускала смс в подобно предаване, но снощи го направих заради Дара и Джими. Усещах, че пенсионерите ще се активират,  то се вижда какви хора коментират представянето на Неделя и Атанас. Държавата ни е силно застаряваща, а младите не гласуват (напълно закономерно).

# 74
  • София
Танците не са само поддръжки. Краката да са в шпиц, а не контра, елегантно приземяване, красива траектория, танцовите стъпки, които са характерни за съответния танц да са точно изпълнени и тн. Много са критериите за висока оценка. И журито на фигурното пързаляне оценява и това, а не само трудността на поддръжките. То и тук журито ги оценяваше, но зрителите не.
Бях забравила - жена му на Месечков се радваше повече от него. Колко ли пари е похарчила за СМСи?

Общи условия

Активация на акаунт