Изнервен мъж и невъзможност за комуникация

• 8 235
  • 139
  •   1
Отговори
# 105
Сещам се веднага за една позната с невероятна външност. Ама наистина е много хубава. Но като характер е ужас на ужасите, сигурно и затова е сама.

# 106
Мое близко момиче, закръглена, но много чаровна и енергична, около 30 годишна замина за Англия , след няколко месеца си дойде с красив и висок англичанин 4-5 години по-млад. Вече повече от 10 години са заедно и деца имат. Той не можел да повярва, че тук минавала за дебела и не я харесвали.
Стар ерген категорично НЕ от мен, този не е читав, иначе нямаше да е сам на 41.

# 107
  • София
Я е сам героят, я не съвсем…

# 108
Този за 41г поне жена имал ли е, деца?

Да видим какво гнило има в Дания.

# 109
И какво смяташ да ги правиш толкова много Червени Флагове питам аз и отговор не търся!!!!
Този господин е Нарцис!!!
Бягай и си намери свястно момче, което да те държи за ръката и да те гледа в очите.
Успех

# 110
"Късметът на грозницата е блян за хубавицата"
И аз съм забелязала, че дебели и грозни жени имат хубави мъже, които са добри съпрузи. А красиви млади, с хубави форми все сами стоят или някой противяга им се лепка да им трови живота.
Напоследък забелязвам доста пълнички и непривлекателни жени, които са си хванали хубави мъже, само защото са млади и фертилни.

Напоследък и аз забелязвам същото. Невзрачни като външност жени си намират хубави, и най-важното, свестни мъже. А хубави жени си стоят сами. И то нормални жени, не някакви надути и с много претенции, щот са красиви. Сякаш в днешно време мъжете избягват  сериозни отношения с хубавите жени, освен за секс. Моя позната, разведена, и тя е хубава жена, сериозен човек, отговорна и много добра домакиня, само някакви тъпанари и се навъртат. Как пък един нормален, свестен мъж не се завъртя около нея. Казва, че от 3 години не е била интимна с мъж. Бягат мъжете от хубавите жени, страх ги е Simple Smile

# 111
  • София
И на мен това ми е случаят напоследък. 🫤

# 112
What you seek, is seeking you Wink

Жените, които привличат само "тъпанари" явно имат вътрешни травми, които първо трябва да отработят. Като си влязат в "излекуваната" версия, ще започнат да привличат и "свестни".

# 113
Еми не те харесва достатъчно... да е влюбен пък съвсем е изключено. Удобна си му, явно лесно са станали нещата и докато не се появи някоя дето да го привлече повече ще си те държи, но не си му важна. Не му дреме, че може да те засегне с тази грубост - следователно му е все тая там ли си или не. Удобен безплатен секс, място за нощувка по-близо до работа... пък и работеща жена, няма да харчи пари по теб.
Сори че ти го написах така гадно - ама трябва да ти дойде като шамар, за да се усетиш. Ако дъщеря ми ми сподели за такава връзка - точно това бих й казала. Разкарай го тоя простак и се обади на колегите си да се видиш с тях.

# 114

Жените, които привличат само "тъпанари" явно имат вътрешни травми, които първо трябва да отработят. Като си влязат в "излекуваната" версия, ще започнат да привличат и "свестни".

Абе да ти кажа, на никого не му е изписано на челото какви травми си носи, че да му се лепят откачалки Simple Smile

Пример : сядаме в известен бар/заведение. Смеем се, говорим си. След известно време към жената, за която писах, се задава ухажор от съседната маса. Държи се просташки, нахално. Е за такова нещо говоря. И все от тоя сорт събития.

# 115
  • София
Аз пък се запознавам със съвсем свестни на пръв поглед мъже. И после .......... все нещо не става.

# 116
  • София
Със сигурност не е само до външния вид.
Една от най-близките ми приятелки е много красива - висока, слаба, скъсва се от фитнес, облича се перфектно. Обаче - никакъв подход към мъжете и е ужасно прилепчива, след две срещи вече се е вманиачила. И мъжете го надушват и бягат.
Да се върнем на авторката, която според мен по-скоро има ниско самочувствие, отколкото някакъв сериозен проблем с външността. Сподели за 70-и-нещо килограма на ръст 169 сантиметра. Че то жени с 20 кила отгоре въртят мъже на малкия си пръст и са с увереност до небесата.

# 117

Абе да ти кажа, на никого не му е изписано на челото какви травми си носи, че да му се лепят откачалки Simple Smile

Пример : сядаме в известен бар/заведение. Смеем се, говорим си. След известно време към жената, за която писах, се задава ухажор от съседната маса. Държи се просташки, нахално. Е за такова нещо говоря. И все от тоя сорт събития.

Права е Мая.
Точно заради вътрешните си травми, такива жени не успяват да направят преценка на един човек и затова се хващат с тъпанари.
Отделно, че има много тъпанари. Но тъпанарите си личат.
В твоя пример този ухажор си пробва късмета. Простак и нахалник, но не зависи ли и от жената дали ще приеме флирта или дали ще пропъди мухата.
Травмите могат да те накарат дори да страниш от всички от страх да не попаднеш на идиот.

# 118
Не, че "ти пише на челото", а става въпрос за вибрациите, които излъчваш към Вселената. Каквото излъчваш, това ти се връща.

# 119
Не, че "ти пише на челото", а става въпрос за вибрациите, които излъчваш към Вселената. Каквото излъчваш, това ти се връща.

Вече това ми под въпрос.
Ти тогава каква травма си имала, че си привлякла твоя мъж?

Не винаги е до травми Майче. А до наивност, глупост, невъзможност за преценка.

Майка ми не е имала кой знае какви травми. Отгледана от любящи родители. Дядо беше много добър човек.
И майка ми се събра с алкохолик. Ама тя не знае какво е това. Тя си е мислела, че я гледа влюбено, а той бил пиян.
Усеща се в един момент, че този човек и семейството му не са ок. Ама нали била спала с него и в онези времена знаеш как е. Натиснали са я да се омъжи.

Абе това с вибрациите и Вселената ми е малко тъмна индия, лека измислица. Има нещо вярно, ама не съвсем.
И да си в добра вибрация, гадости винаги може да ти се случат.

Общи условия

Активация на акаунт