Изнервен мъж и невъзможност за комуникация

• 8 225
  • 139
  •   1
Отговори
# 90
  • Paris, France
По-скоро след 30 жената трябва да е наясно що-годе какъв мъж ѝ се полага, предвид нейната външност, характер, среда, финанси и т.н.

Никакъв мъж не и се полага. В живота не получаваме това, което заслужаваме, а това, за което се преборим. С мъжете и с жените е и малко до късмет, но и избор (ако има възможност за такъв). 😻

Напоследък забелязвам доста пълнички и непривлекателни жени, които са си хванали хубави мъже, само защото са млади и фертилни.

И аз, и отдавна. Обаче си знаят цената и не си губят времето с безперспективни, дърти нехранимайковци, нито им предоставят терен.

# 91
  • София
Вече напълно съм се отчаяла и дори бих заменила излизанията с килограм сладолед и бутила вино. Че какво му е лошото на това. Да не бъдем предубени. Просто някои хора излизат, излизат и като не искат да правят такива компромиси като авторката, остават сами вечер с бутилката вино.

Няма лошо, аз визирах единствено синдрома "по цял ден се оплаквам, че няма свестни мъже, но и аз не правя нищичко да си намеря такъв". Със сигурност светът на нито една жена не трябва да се върти около намирането на мъж. Това е гаранция, че ще изглежда евтино и ще я третират като изтривалка.

# 92
  • Melmak
Изкарахте авторката някаква дебелана, която не е виждала фитнес, фризьор и магазин за дрехи.

На 33 си с възможности да хванеш напълно нормален мъж. Съгласна съм, че след една възраст хубавите мъже вече са се задомили и остават стари ергени и разведени, но 33 определено не е такава възраст. Неженен мъж на 33 не е невъзможно да се намери!

Авторката трябва да работи върху самочувствието си! Ок, нека отслабне, че не е здравословно да си повече кг, но не е причина да остане без мъж до себе си.

Въобще мъжете се привличат от цялостен образ, красотата не включва само теглото. Проблемът й е в самочувствието, малкия опит с мъже и ниската себеоценка.

# 93
Загубата на килограми не значи загуба на комплекси и връщане на самочувствие и себеуважение.

Трябва да се обича и уважава повече. Когато се обича човек, няма и  през ум да му мине да се събере с такъв мъж, че и да търпи такива приказки и отношение.

И 20 да свали, скакалец да стане, пак ще попада на идиоти.

# 94
  • Paris, France
За външността, напротив... направило ми е впечатление, че за мъжете е по-важно да може да готви и да си паснат на харектер. Мъжете далеч нямат толкова високи критерии. Дори една средностатистическа жена може да им се види красива. Е, има и такива мъже с усет към красивото, които си падат само по красива жени, но те са рядкост. Освен това в днешно време май повече гледат материалното положение на жената, мъжете станаха по-пресметливи от жените.

В миналото материалното положение и чеизът на жената са предопределяли избора на съпруг, защото в решението дали да се състои даден брак са участвали и двете семейства. Повечето хора се женим за човек със сходно материално положение. Има и други варианти на тиктакащи часовници, лудо влюбване, големи възрастови разлики, но до брак и деца стигат жена и мъж, които са на еднакво ниво на популярност. В популярността на мъжете материално състояние и социална мощ имат по-високи тежест. В популярността на жената тежест имат младостта и красотата. В такава рамка е нормално осигуреният мъж да не държи жената да е осигурена ако е млада и красива. 

Трябва да си паснат като характери, да. За готвенето - не помня да съм готвила за мъж. Собственият ми мъж и децата предпочитат да се яде в ресторант. Има мъже с лични готвачи в къщите. Очаквам мъж, който иска секс, поне да осигури терен, ядене и пиене. Не може. No problemo, следващият.

Майка ми, най-добрата ми приятелка, 95% от приятелките ми, аз самата готвим превъзходно, но никога няма да тръгнем да си губим времето да готвим за първия срещнат. Ако мъж пита африканка, арабка, азиатка дали готвят, ще го пратят да им напълни хладилника с трюфели, шампанско, прясно агнешко, така че да им стигне за 2 седмици и ще сготвят това, което той е донесъл. И мъжете доволни. Майка ми казва, че мъжът като идва, трябва да отваря вратата с лакет.   

Забелязах, че и 20 и 25 годишните араби и африканци идват на гости с храна и подарък и ако ги огрее секс са супер доволни. Европейският мъж може да се довлече с празни ръце, дори на 35+ години, плешив, 100 кила и с очила и даже очаква секс и цуни гуни!!! Хубаво, ама праховете за пране и те струват пари и чаршафите не се перат сами.

# 95
Европейският мъж може да се довлече с празни ръце, дори на 35+ години, плешив, 100 кила и с очила и даже очаква секс и цуни гуни!!!

Той европейския мъж след време и пари ще поиска Joy

# 96
Не вярвам някой фитнес маниак с хубаво тяло, водещ здравословен начин на живот да хареса жена с 30 кила отгоре. Може и да има, но това са някакви много, ама много редки изключения.
Всъщност хубавите мъже най-често ги обират напористите и пробивните жени. Външният вид е второстепенен. При красивите жени, поради по-високата възможност за избор, решаващо се оказва умението за вземане на добро решение, което пък от своя страна се възпитава в семейната среда. Затова не са никак редки случаите хубави момичета да ги четем в криминалните хроники, или пък да ги виждаме хванати подръка с някой невзрачен мъж.

# 97
И в това има доза истина.
Но само доза.

# 98
  • София
Аз пък да ви кажа, баш фитнес маниаците с плочките, обикновено са дълбоко комплексирани и си живеят сами.

# 99
Здравейте,

Регистрирах се днес, защото виждам как понякога шамарът на трезвото мислене помага...това, четейки отговорите ви в други теми.
Реших се и аз да споделя.
От 4 месеца имам връзка с бивш колега...или поне аз така си мисля.
Уж няма проблем, че сме заедно, а пък ме крие от бившите ни вече колеги. Питали го дали ме е виждал. Той отговорил отрицателно, а пък реално същата сутрин бяхме заедно.
Като го попитах защо го прави - започна да ми крещи. Веднага запали моторетката така да се каже.
Както и да е - направих се, че не ми е важно.
Друго - преди Великден бяхме в моя апартамент и му звънна приятел. Неволно чух, че ми се пращат поздрави и че поканата за неделя остава. Тоест явно приятелите му са искали да ме поканят на събирането, само че той нищо не спомена.
И за това си премълчах, за да не стане конфликт. Той пали много бързо и си изкарва гнева на мен.
Държа да споделя, че той идва у нас, но аз у тях никога, защото живее надалеч и пътува.
По принцип затова и трудно се разделяме. Не ми се иска той да тръгва.
Винаги се сърди като си поискам още една целувка или го задържа малко повече. Почти ме изблъска от вратата на колата...все едно съм дошла да му давам златен скункс.
Вчера дори се скарахме по този повод. Закъснял за тренировка заради мен и днес каза, че отменя срещата ни.
Да съм си починела малко. Изнервяла съм го.
По пирнцип не бих търпяла това отношение, но не знам сега какво ми става. Хората около мен не мога да ме познаят.

Така като ви слушам, чисто си изглежда, че този мъж няма особен интерес към вас.
Или в по-лошия случай- има друга. Не виждам друга основателна причина за поведението му. По принцип повечето мъже като не знаят какво да кажат или видят, че губят спорт, ги избива на агресия и започват да крещят.
Имам приятелка с подобен проблем, само че при тях не е от 4 месеца, с от години. Пред приятелите му, те са си като брат ѝ сестра, не я целува, не я прегръща, не я извежда навън. Тя е пълничка и може би той се срамува от мнението на другите.

Баща ми пък, като си имаше любовница постоянно се звереше без причина и се заяждаше. Все едно не му е приятно да стои с нас.

# 100
Аз пък да ви кажа, баш фитнес маниаците с плочките, обикновено са дълбоко комплексирани и си живеят сами.

Ако са на химия и не могат да го вдигнат, да Joy

# 101
  • София
От това да правиш секс понякога до това да живееш с жена има километри разлика...

# 102
От това да правиш секс понякога до това да живееш с жена има километри разлика...

И това щях да кажа, но не исках да изгрубявам 😂

# 103
  • Бургас
"Късметът на грозницата е блян за хубавицата"
И аз съм забелязала, че дебели и грозни жени имат хубави мъже, които са добри съпрузи. А красиви млади, с хубави форми все сами стоят или някой противяга им се лепка да им трови живота.
Напоследък забелязвам доста пълнички и непривлекателни жени, които са си хванали хубави мъже, само защото са млади и фертилни.

# 104
  • Далечният изток
Щото не всичко е външност... Тази млада красавица или красавец /без значение полът/ не се знае какъв енергиен вампир е всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт