🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 789
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 105
Стига бе, това е нелепо. 36 годишна жена, бяга като 15 годишна и й викат "Малката принцеса". Това е несериозно. Не мога да се обвържа с такава жена. Направо куфарите и при кралят и кралицата.

# 106
какъв е този цирк с родителите на Магда? била постигнала много. какво?

Макак...цял управител на кафе...

# 107
Добре де, изумявам се, Магда е обичано и глезено дете на немизерстващи родители. Защо не са я изучили, защо не са й дали професионален път в живота някакъв, защо не са инвестирали в нейното развитие? Много ми е странно.

# 108
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Магдалена вече е на възраст, на която инфантилното поведение не и отива. Не и ли правят лоша услуга родителите да я третират като тийн? Не съм очарована от това фемили особено.

# 109
Добре,че виждам с очите си и знам коя е Маги,иначе бих си помислила,че се говори за 5 годишно момиченце 🫣

# 110
Гледано и обичано дете е Маги.
И разглезено.

# 111
Майката на Маги ми изглежда много сладка.

# 112
Изглеждат като сплотено и щастливо семейство, дори и да са лигави, което не се среща чак толкова често.

# 113
Магдалена не го ли изкара всичко мега драма, сълзи и сополи то просто не може. 😂
Майка ѝ как погледна Алек като дойде и си обърна главата, мега науважително.

# 114
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Докрая щяла да си остане така принцеса. Цял живот явно са я третирали така, Алеко бягай веднага!

# 115
Майката на Маги " погледни ме и не ми казвай нищо" " знаех си ,влюбена си" ... стана ясно от кого Маги е наследила тая лигня.
Оххх,мислили я ,тревожи ли се ,все едно на война е отишла Joy

Е, сега поне знаем, че Магдалена не се е преструвала….просто си е такава, така е отгледана.

# 116
Майката на Маги ми изглежда много сладка.
И по-хубава от "принцеЗата".

# 117
Майката е поддържана, добре облечена, стилно, жена..

За таткото  нищо няма да кажа, щот за мен има сал един..ТГ..Joy

# 118
Да, мама не хареса особено Алеко

# 119
Оффф, вашите майки с вас на вие ли говорят? Или вие с децата си, на колкото и ще да са. Нямат правото хората да си обичат детето, защото всички са деца на родителите си докато са живи. Айде, аман вече! За която и да е, на само за Магдалена.

Общи условия

Активация на акаунт