🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 526
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 065
Едно е сигурно, довечера парти няма да има. 😂 Вероятно всички са бесни на профукцията, Валерия добре го издаде, че се е издънил и ако има парти няма да се появи.
Валерия е в тесни отношения с част от продукцията, та може да го изигра това с издаването по уговорка с тях. Някак си постлаха си за такъв развой с подмятания от тук, от там... А това да ги дадат двете как се питат "ти какво правиш тук!?" прилича на нарочен спойлер, та най-вероятно не е така. Мадам Тушьо що така се появи в началото и в края на сезона, та чак си пусна финалната тема, ти да видиш? Та може и да са заредили стръв тука и да се скъсват от смях сега.
На мен ми е толко безразлично какъв е финала, че няма на къде, ма кво да правя в тоя дъжд и студ, освен да си дърдорим тук и да зяпам довечера на чаша вино!

# 1 066
Красива Йоана? Никак не ми е.

# 1 067
Дами канят - бг филм

Ти знаеш ли че имаш страшни очи. Алек сваля мацки

Помните ли какво се случи на финала  Sweat Smile

# 1 068
О, да🤣Страхотна е аналогията с “Дами канят” и наш Ерген😉 Браво dsfds, но лирическият герой там, все пак беше искрено влюбен в биоложката от развъдника, даже страдаше по нея…

# 1 069
Ако наистина Алек не ще се появи днес на финала, значи той е просто артист, взет за изпълнение на ролята в любовен сериал. Много е долна и подла работа, ако не ще се появи на финала.

# 1 070
Много хубав филм, отдавна не се бях сещала за него, напомня ситуацията в Ергенът много , ама класи над него.

# 1 071
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Вчера пак не го гледах цялото, ама оттук оттам: родителските тела ми се сториха прекалено нормални, за да подкрепят дъщерите си да се излагат и унижават публично. Нормално все пак да отидат, деца са им, ама дали не са се опитали да ги разубедят от участие. Дано да са.
От какво участие да са се опитали да ги разубедят? Rolling Eyes Не знам дали си разбрала, но тази вечер е финалът. Те вече участваха три месеца и всяка се изложи според силите и възможностите си. К'вото било - било, мандалото лопна, вече няма как да направят отново първо впечатление.

# 1 072
Тоя прякор Цър-пър на грешния човек беше даден.

Йоана е много красива в Преди обед:

Винаги ми напомня на сервитьорка на бирфест.
Чаках да заговори на немски и да замери събеседника с вурст.

# 1 073
Вие докато се занимавате с Алеко, аз виждам че Танко пак е избухнал с нова еротично- лирична творба 😂,но вече от Пловдив😉 Явно ще празнува Рожден ден на патерици. 😂

# 1 074
Скрит текст:
Тоя прякор Цър-пър на грешния човек беше даден.

Йоана е много красива в Преди обед:

Винаги ми напомня на сервитьорка на бирфест.
Чаках да заговори на немски и да замери събеседника с вурст.

JoyJoyJoyJoyJoy
Най- точното описание!!!

# 1 075
Вие докато се занимавате с Алеко, аз виждам че Танко пак е избухнал с нова еротично- лирична творба 😂,но вече от Пловдив😉 Явно ще празнува Рожден ден на патерици. 😂
Може Светла да го е спешила да се прибира, да го въдвори малко, че хептен отвърза в тоя Тайланд! 😁

# 1 076
Йоана прилича на женствен швед. Съжалявам…

# 1 077
Много продуктивен взе да става Танко ! То вдъхновение, вдъхновение ама...😂

# 1 078
  • София
Танко му е галеното име. Цялото му име е Ератостан.

Стига бе!

# 1 079
А да не би да се опитат да залъгват с това видео и довечера всъщност да избере някоя. Но и да не избере никоя за мен е пуснато нарочно - пак ще седнем да гледаме да видим как точно е станало и да се 'насладим' на сеира като за последно. 😆
Не не , просто разбраха, че всички знаем какъв е финала и са го решили така, да издадат това клипче, да печелят от рекламите върху него и да се опитат да вдигнат рейтинга, на иначе ясния на много хора финал

Общи условия

Активация на акаунт