🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 973
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 170
Всичко ми се изясни около Алек. Той - мечтател, вятърничав, през месец нещо ново му щукнало, майка му - много прагматична, здраво стъпила на земята, емоционално обрана, свръхреалист.

Личи си, че майка му гледа на това нещо като на поредната простотия.
И на мен така ми се струва. Сякаш не са го взели насериозно това участие и не го подкрепят особено, ама колкото да му мине меракът и все едно му казва "айде мамо, наигра се, време е да се прибираш" Grinning

# 1 171
Доколкото си спомням Витя беше разказвал,че е имал условие да получи пропуснатите ползи от това,че няма да работи докато подвизава като Ерген.
Алеко какви ли пропуснати ползи ще има с участието си?
Тепърва му предстоят... Joy

# 1 172
Тва е цербер бе.
Майкоууу, как го погна и него, и нея.
Тази жена имам чувството, че й е писнало от простотиите на сина й. "Ти си имал много такива моменти." Той горкия само дет не влезе под масата.

# 1 173
Попринцип точно тя не би трябвало да казва нищо, при условие че е била в същата ситуация и не с едно дете и дори на повече години от Надежда.
И да, и не. Все пак и двамата с мъжа ѝ са били с по 2 деца, така че може би си мисли, че в този случай е било равностойно. Но да, много ще е грозно, ако отпише Надежда само заради това.

# 1 174
Къщата е яка! В тази вила ли е бил Алек?

# 1 175
Дано Алек да вземе достатъчно пари, за да си е струвал този срам на възрастните му родители. Кой знае какво им е казал - "мамо, тате, само влизам в предаването, намирам си жена, която е готова да ми роди 6 деца и отново се захващам да работя в семейния бизнес. без да скатавам"

Майката влиза с надежда, че Алек ще я представи на няколко скромни момичета, които да гледат Алек с възхищение, а вижда 2 жени с висока подръжка, които го третират като детенце. Според мен майката набързо е осъзнала, че Алек не е харесал нито едно момиче, пак е скатал от работа и му се е ядосала.

# 1 176
Добре, че пита за битовизмите. Не питай за финансите, мамо Ксения Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 177
Мама Ксения се интересува дали скоро някой ще поеме грижите за детето ѝ.

# 1 178
Ше му създава уют.. а за плясканите кюфтета нищо.. Wink

# 1 179
Ксения гледа като изпитваща накрая на срока, която се чуди кога да прекъсне ученика, защото той за повече от 4 не знае.

# 1 180
Селски. Туризъм....искала. брех...

# 1 181
А с какво искаш да се занимаваш? (Зададено като професионален въпрос)
- искам да направя къща на село

# 1 182
Алеко визуално много прилича на маминка. Много е грозно как постоянно прекъсва Мага..тъкмо е набрала инерция.

# 1 183
Магда защо говори винаги като на предизборна кампания, поема дълбоко въздух и започва с високопарни думи и клишета?Такъв фалш лъха.

# 1 184
Маги се представяше добре до момента със старата къща. Не го виждам това.

Общи условия

Активация на акаунт