🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 986
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 155
Тя е по-възрастна, не е длъжна да става попринцип, но си беше кофти. 😂 Обаче маминка има много хубави сини очи, Алек си ги е взел от нея.

# 1 156
Предусещам, че разговорът с Нани ще е още по-комичен, особено като разбере, че има дете. Въпреки, че, нали… двойни стандарти ще са.

# 1 157
Всичко ми се изясни около Алек. Той - мечтател, вятърничав, през месец нещо ново му щукнало, майка му - много прагматична, здраво стъпила на земята, емоционално обрана, свръхреалист.

Личи си, че майка му гледа на това нещо като на поредната простотия.

# 1 158
Ергенът колко манги ще вземе за великото си участие?

# 1 159
  • somewhere over the rainbow
Леле, Султанката прецени Магда от пръв поглед. И правилно.

# 1 160
Всичко ми се изясни около Алек. Той - мечтател, вятърничав, през месец нещо ново му щукнало, майка му - много прагматична, здраво стъпила на земята, емоционално обрана, свръхреалист.

Личи си, че майка му гледа на това нещо като на поредната простотия.

Той затова каза, че Маги изкарва мъжката енергия от него Stuck Out Tongue Winking Eye уви, не помогна.

# 1 161
Предусещам, че разговорът с Нани ще е още по-комичен, особено като разбере, че има дете. Въпреки, че, нали… двойни стандарти ще са.
Попринцип точно тя не би трябвало да казва нищо, при условие че е била в същата ситуация и не с едно дете и дори на повече години от Надежда.

# 1 162
Доколкото си спомням Витя беше разказвал,че е имал условие да получи пропуснатите ползи от това,че няма да работи докато подвизава като Ерген.
Алеко какви ли пропуснати ползи ще има с участието си?

# 1 163
Попринцип точно тя не би трябвало да казва нищо, при условие че е била в същата ситуация и не с едно дете и дори на повече години от Магдалена.

Да, затова казвам, че ще е двоен стандарт. Просто такова усещане имам.

# 1 164
Хайде да си дойдем на думата - бихте ли искали майката на Алек за свекърва?

Аз - да. Много харесвам такива сериозни и стегнати хора.

# 1 165
Аз така и не схванах баща му с какъв бизнес се занимава и Алек какво точно работи? Каза нещо за музика ама с това ли е станал преуспял милионер? 😂

# 1 166
Малко се изсмях като Маги каза, че майката я "кани на среща". Съвсем са се зомбирали вътре. Чакам Ксения да вади розата от пръв поглед. 😁

# 1 167
Като гледам майка му грам не му вярва.

# 1 168
Мама Светла като че ли беше по-нежна и мила от мама Ксения.

# 1 169
Аз така и не схванах баща му с какъв бизнес се занимава и Алек какво точно работи? Каза нещо за музика ама с това ли е станал преуспял милионер? 😂

Транспортен бизнес, мисля, че имаше баща му.

Общи условия

Активация на акаунт