🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 101 006
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 215
Сега като разбере, че Надежда е още по-голяма Simple Smile))

# 1 216
"Обиграна" като синоним на шафрантия Simple Smile)

# 1 217
Май ще се окажа права за двойните стандарти.
Жената на колко е била, че е имала време да има 2 деца от друг брак преди него?

# 1 218
Значи на Маги мечтата за бъдещето с Алеко е той да ѝ купи къща на село, която да реновира и тя да му създаде уют, дечица, да му готви телешко варено и т.н. Нищо свързано с това тя самата да работи и да се развива.
Маги пресъздава 1:1 на Елена идилията за селска къща, собствена продукция, да му готви, дечица и тн.

то Маги си е инфлуенсър още от преди предаването, рекламните пратки пак ще идват на село, ама наистина предобри манджата с тази къща

# 1 219
Майката (доктор Ксения Младенова) е кардиолог - специалист по сърдечно-съдови проблеми😉, т.е. най-подходящият консултант в случая.

# 1 220
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Личи си, че мама Ксения е здраво стъпила на земята, неромантична жена
държаща безкомпромисно юздите на синковеца. Познава си стоката определено и тук,
както и при вчерашната среща с Йоанината майка Сашето нЕма как да излъже убедително.
Има претенции жената, строга е, но синчето грам не е наследило силата на характера и.
Определено бързо ще ги прецени и двете моми, а те да черпят че ще се оттърват от това мамино синче.

п.с. физиономията на майка му през повечето време към Калеко е, абе маме къде си се набутал,
че и мен ме караш да се излагам пред екрана.

# 1 221
Е, поне е искрена жената. Макар че с това, че жената "трябва" да създаде жена на по-млада възраст, за да им се посвети, тотално ме изгуби. Божа работа.

# 1 222
Мнението на мама ,е че според нея Маги ще води за носа синчето и ,освен това си личи че е доста по-голяма от него.Не си подхождат изобщо.

# 1 223
Евала на майка му! Усеща ги нещата правилно!

# 1 224
Ау, Ксения няма грам политкоректност в себе си.
Тя самата има предишен брак и е раждала Алек на годините на Маги...
Да, ама имала 3 деца на 35г.
Никоя няма да хареса. Тя себе си не харесва според мен

# 1 225
Мама не хареса Маги, защото е по-голяма....ах, ах, само да види и втората мома, хем по-голяма от Алек , хем и с дете BowtieSatisfied

За мен картинката е напълно ясна. Мама е отказала Алексчо и от двете дами.

Супер точно нацели намеренията на Магдалена. Евала!

# 1 226
Кефи ме тая жена, много е директна и откровена.

# 1 227
  • Берлин
Майката май не вярва на синчето си, не на жените. Знае го къде му е акъла и знае тези какво очакват. Ясно и е, че няма как да се случи тая приказка, дето все я пробутват.
Абсолютно. Тя си знае най-добре стоката и преценява отлично. Много я харесвам.
Синът ми е 96-ти набор, не го контролирам,но съм болезнено честна с него винаги.
Много ми хареса Ксения.

# 1 228
Оооо мама в кардиолог, ето сега ще оправи на Магда сърчицето.. 😂😂😂
За мен пък много добре му спести да му каже, че не е за него. Добре каза, че не е там да обсъжда хората, за да не ги обиди.

# 1 229
Интелигентна жена е, кардиолог.
Едно е да имаш дете на 36 от втори брак. Друго е той да е на 28, тя на 36. И мечтата й да е къща на село УЖ. То си й личи на Маги, че е кифла и иска да ходи ПО ДубаЯ!

Общи условия

Активация на акаунт