🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 910
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 470
Погледът на Ксения казва НЕ, очаквано.

Ксения е по-благоразположена към Надежда. Имат сходни съдби - и тя е разведена с деца, когато се жени за бащата на Алек.

# 1 471
Тая само професор от БАН не се изкара!

# 1 472
Стана ми жал за Надежда.

# 1 473
На мен пък са ми много странни мненията на момичетата със синовете как щели откровено да им казват на момчетата си коя е подходяща за тях. Ами то той ако ви слуша значи нещо не му е баш наред тестостеронът. Като жена го казвам, не като майка.  Не познавам мъж, който, ако наистина харесва и иска да е с една жена, ще слуша маминка. Влюби ли се мъжът никого не пита за разрешение. Алекс явно не е влюбен, а е и слабохарактерен.

# 1 474
  • Тайланд
Мъжка майка съм и напълно категорично заявявам, че все ми е тая каква жена ще си избере синът ми стига да е щастлив с нея и да създадат едно здраво и хубаво семейство. Какво значение има дали ще е ниска, дебела,по-млада или по-възрастна ,с дете/деца от предишен мъж ,ако няма обич и щастие в семейството им.
Силно се надявам когато детето ми порасне да си запазя същите разсъждения и да не изтрещя само защото синът ми си взел по-голяма от него жена или такава с дете.
Като син на мъжка майка - поклон!
Остави го да си прави грешките и да се учи от тях. Иначе ставаш леке и безгръбначен като Алеко.
Не знам как е на български, но helicopter-parent (родител който кръжи над детето) е най-лошото нещо за момче. Викат му още токсична женственост - постоянната нужда да предпазваш. Всички искаме да си обгрижваме децата, но трябва да ги оставим сами да се изградят като хора. На жените им се разминава, но на мъжете не - обществото почва да те мачка ако нямаш здрав гръбнак. Затва Алеко се крие като мишка сега и хилавия и смотан Евгени го уважавам като мъж повече.

# 1 475
Гласът на Нанка много дразнещ днес.
Като си спомня как висеше на врата на баща си и му се мазнеше, тръпки ме побиват, кофти хиена.

# 1 476
Брутална жена. Дано не остави Алек вечният ерген.  🫣

# 1 477
Опа, детето е ПРЕЧКА!

# 1 478

Ксения е по-благоразположена към Надежда. Имат сходни съдби - и тя е разведена с деца, когато се жени за бащата на Алек.
Нямат сходни съдби, Ксения сега го изтъкна. Joy

# 1 479
Сумати изисквания има тази свекърва. А синчето ще се изниже след малко като пръдня из гащи.

# 1 480
Тая само професор от БАН не се изкара!

Мама надуши, че на Надежда не й се работи от 8 до 5. Голям черен минус й сложи в това отношение.

# 1 481
Опа, детето е ПРЕЧКА!

Съжалявам, но тази жена копае дъното. Толкова груби неща каза, че файда, че усеща какви са жените там.

# 1 482
Алеко требва да си търси жена, съгласна да се ожени за него и майка му. Иначе няма шанс!

# 1 483
Предвид коментарите до момента, моят поглед за картинката:
Маман към Маминко:
Набий си го сега във тиквата говежда -
не ще е Магдалина, не ще е и Надежда Joy

# 1 484
Опа, детето е ПРЕЧКА!
Каква изненада!🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт