🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 765
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 210
  • През девет планини в десета...
Маги и Алек целували ли си се истински някога с език....

# 211
На мен пък ми харесаха родителите на Маги. Хареса ми как общуват с детето си, как бързо скъсиха дистанцията

# 212
Мъжете, които могат да издържат финансово семейството си и го правят, считат това за нормално и естествено . Затова и човека в попитал според мен.

Според мен и заради друго и той си го каза: че в днешно време, повечето “мъже” искат 50/50 финансово, но жената да чисти, пазарува, готви, пере, простира, глади - всичко тя Grinning Т.е. искат повече, отколкото могат сами да предложат. И бащата не иска дъщеря й да бъде с такъв мъж. Та, кой баща би искал?
Ама Магда нищо от това не може и затова й трябва много богат мъж. Та затова тати се интересува.

# 213
По-малка масичка нямаха ли…

# 214
Майката на Магдалена прилича на строга даскалица, която непрекъснато размахва пръст.Изглежда като вечно недоволен и непрекъснато изискващ човек, на който не може да се угоди. Това с ''принцесата'' беше голямо преиграване и театър. Едва ли, когато Маги е съжителствала с някой чичко, майка й се е вихрила и е досаждала със съветите си.
Представям си как майка й е проигравала тези сцени и е давала наставления на баща й как и какво да кажат. Очаквах на срещата да провери дали ноктите на Алек са изрязани и дали са му чисти ушите.
Според мен Магдалена е избягала от тая задушаваща, властна и контролираща жена още много млада...
Алеко бързо схвана накъде духа вятъра и се противопостави на условията на старшинката за гостуването по празниците.

# 215
Харесаха ми семейството на Мадга, наистина се обичат, майка й има по-хубав цвят на косата от дъщеря си, а и за възрастта си е елегантна. Любящи родители. Да не се лъжем, това е най-важното, което родителят може да даде на детето. Бащата и майката се обичат, бащата е точно мъж на място.
Не мисля, че трябва всички да са като Валерия, расли на улицата с лоша връзка с майка си и  несъществуваща връзка с бащата.

Тъпо ми е, че не Магда е победителката. Тя наистина е принцеса, изнежена, носена на ръце...дано намери своя мъж , защото  не би оцеляла в трудни условия.

# 216
По 1 час отделят за всяка среща с родителите.

# 217
Обаче Маги е наследила хубавата фигура на майка си. Баща й е голям сладур.

# 218
Ох, пропуснала съм частта с уговорката кой какво да плаща… Умирам си за такива!
Кажете с две думи, моля ви кой повдигна темата и стигна ли се до умозаключения?

# 219
  • София
Изпуснала съм темата. Flowers Rose Назад съм и с предаването, до малката принцеса съм. Simple Smile Майка й с блузка Кралица. Много хубаво е, че се обичат и я подкрепят така.

# 220
"Слънчицето ми" и "малката ми душичка тя "са наред сега.

# 221
Много ми е неприятна Йоана.

# 222
Разказвай сега Йоанке какви ги надроби ти там 😂

# 223
И вторият татко губи в надпреварата Joy

Майката е хубава жена...

# 224
Маги може и да е глезла с лесен живот, но поне не е злобна като Йоана и Надежда Joy

Общи условия

Активация на акаунт