🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 785
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 195
Няма да кажа, че не ми харесва, ще кажа, че превзетото бавно говорене е странно и необяснимо в 21 век - мое мнение. Дали от притеснение, защото е по телевизията, не зная, но превземките и незасяганетона по_сериозни теми за обсъждане от майката на Маги  не ми е ок. Бащата е ок, мил и естествен е.

# 196
Винаги са ми били странни тези "малки принцеси" и родителите им. За да имаш претенции да гледат на теб така и после да си те отглежда мъжа трябва да имаш нещо насреща. Добро образование, високо ниво на възпитание, държане на ниво, адекватно поведение, широк мироглед, богата обща култура. Да умееш да водиш интересни и съдържателни разговори, да можеш при нужда и да сготвиш, и да дадеш ако щете адекватен съвет на мъжа си. Претенции, претенции, а накрая насреща нищо.

Такива принцеси с лопата да ги ринеш.

# 197
  • София
Мъжете, които могат да издържат финансово семейството си и го правят, считат това за нормално и естествено . Затова и човека в попитал според мен.

# 198
Мъжете, които могат да издържат финансово семейството си и го правят, считат това за нормално и естествено . Затова и човека в попитал според мен.
Ако го считаш за нормално и естествено, каква е логиката да питаш...

# 199

Айде пак да се изкараме, че не се интересуваме от пари и че нямат значение в една връзка 😄✌
Между ,,най- приоритетно" и ,,нямат значение" има доста етапи...За първа среща и втори въпрос е липса на възпитание и показва кое намираш за най- важно за собственото си дете

Проблемът се състои в това, че както бащата на Магдалена каза, в днешно време има страшно много “мъже”, които са хем с очакването че сметките ще се делят 50 на 50, хем с очакването че ще бъдат дундуркани, хранени, обгрижвани и какво ли още не. Сама съм си патила от такова нещо и никому не го пожелавам, камо ли на детето си. Разбира се, че ще пита - да се знае от самото начало, що за човек стои пред него 🙂

# 200
  • София
Ако го считаш за нормално и естествено, каква е логиката да питаш...
Той нали е питал може ли, а не нормално ли е?

# 201
Нормални, загрижени и възпитани са родителите на Маги. Закрилници. Не виждам нищо лошо и неприятно в тях.

# 202
Магдалена на 36 години не се е замисляла, ако не може да има деца? Сериозно ли бе, това е най-големият страх на всеки човек в 21 век, а тая не го е мислила дори.. 🫣

# 203
  • тук и там
Магда каза че хич не се замисля за финансовата страна в оглеждането на дете.Важното било да го искаш..Аз пък мисля че просто е една глезла и се предполага,че тя ще роди дете и таткото,мама или тате,(нейните и на зетя),или всички заедно ще обгрижват и осигуряват кралицата майка и следващият малък принц или принцеса ...

# 204
Аз съм малко назад, но ако плащането на сметки е по мъжката част, то… явно и аз съм мъж Joy

# 205
Каквото и да гледаме днес, не забравяйте, че утре Свеки пристига. И днес нищо не е чак толкова важно.

# 206

Според мен и заради друго и той си го каза: че в днешно време, повечето “мъже” искат 50/50 финансово, но жената да чисти, пазарува, готви, пере, простира, глади - всичко тя Grinning Т.е. искат повече, отколкото могат сами да предложат. И бащата не иска дъщеря й да бъде с такъв мъж. Та, кой баща би искал?

# 207
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абе не става въпрос за това, че се обръщаха към нея с разни галени имена, във всяко семейство има такива и за всяка майка детето й си е дете и на 70 да стане. Въпросът е, че не беше необходимо да ни го навира в очите от телевизора, че и да го натъртва на Алеко. Можеше да се съобрази, че ще е леко смешно. Любов, подкрепа и привързаност могат да се покажат и без да се изтъква, че Алеко трябва да им е вечно благодарен, че са му пратили да срещне малката принцеска.
Бащата изглежда мил и земен човек, но въпросът за финансите не беше изобщо на място. Има си подходящо време за всичко, а сега можеха да наблегнат на отношението на Алек към дъщеря им.
Майката пък с въпроса "Ти би ли идвал у нас за празниците?" ми прозвуча точно като Светла миналата година: "Ти би ли кръстила детето си Светла?" Joy
Но явно й е важно на жената. Логично ако предните гаджета на Магдалена са били женени, не е имало как да присъстват на семейните сбирки.

# 208
Магдалена на 36 години не се е замисляла, ако не може да има деца? Сериозно ли бе, това е най-големият страх на всеки човек в 21 век, а тая не го е мислила дори.. 🫣
Явно е толкова повърхностна. Първо заявява, че никога не е мислила по въпроса , после че се радвала че са обсъдили “тези важни теми”

# 209
Магде, мъжете нямат тази потребност, както жените и те не биха оставили жената заради проблема с децата. Обратно обачеееее....

Общи условия

Активация на акаунт